- Emoji Skoru
- 154
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.541
Malesef ki yalanci cizgiymis.bu sabah adet oldumYalancı çizgi çıkartacağını sanmıyorum. Bence hamilesiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ki yalanci cizgiymis.bu sabah adet oldumYalancı çizgi çıkartacağını sanmıyorum. Bence hamilesiniz...
Çok ilginç demek ki güvenmemek gerek. Benimde bata 3 gün var sabah merahtan ilk dirarımla test yaptım ama maalesef negatif. Erken mi bilemedim...Malesef ki yalanci cizgiymis.bu sabah adet oldum![]()
Canım ben önceki hafta salı öğrendim yani iki hafta oldu bir on gün sınra gitmeyi düşünüyorum seninle aynı nedenlerden sekiz haftalık filan olacak inşllahArkadaslar merhaba ben pazartesi test yaptım bariz şekilde pozitif çıktı ama dr gitmedim. Dr 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum kese varmı kalp atışı varmı o stresleri yaşamak istemiyorum. sizler nasıl yaptınız??
Yaptiginiz cok riskli bisey Allah korusun dıs gebelik olursa bunun seyrini nasil ogreneceksiniz. Kimyasal belki kendiliginden duser ama dıs gebelik kotu sonuclara sebep olabilir.Arkadaslar merhaba ben pazartesi test yaptım bariz şekilde pozitif çıktı ama dr gitmedim. Dr 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum kese varmı kalp atışı varmı o stresleri yaşamak istemiyorum. sizler nasıl yaptınız??
Yaptiginiz cok riskli bisey Allah korusun dıs gebelik olursa bunun seyrini nasil ogreneceksiniz. Kimyasal belki kendiliginden duser ama dıs gebelik kotu sonuclara sebep olabilir.
Kesinlikle katiliyorumBende böyle düşünüyorum. Hemen gidilmesi gerek.. Yani her zaman her yerde aynı şey denir gebelik tespit edildikten hemen sonra doktora gidilmesi gerekir kontroller başlanır gerekli kan testleri yapılır vitaminlere başlanır.. Kendiniizi riske atmayn![]()
Kızlar benden açık kahverengi bi akıntı geldi çok panik oldum,normal akıntı gibi peçeteye sildiğimde hafif kahverengine dönüktü rengi,gebelikte bu durumu yaşayanınız oldu mu?
5 haftalık ve ilk gebeliğim şu ana kdr yerleşme kanaması olmadı,en iyisi takip edip doktora gideyim,çok korktumEğer yeniyse gebeliğin yerleşme kanamasıdır değilse devamı gelirse mtlaka bir doktora görünn cnm
Bencede en iyisi o olur5 haftalık ve ilk gebeliğim şu ana kdr yerleşme kanaması olmadı,en iyisi takip edip doktora gideyim,çok korktum![]()
uzakKızlar şuna da bi bakar mısınız uyanınca yaptım gittikçe de koyulaşıyor ama yeri bir değişik hamile miyim kiEki Görüntüle 2188784 Eki Görüntüle 2188785 Eki Görüntüle 2188785 Eki Görüntüle 2188784
Bence var gibi cnm
tekrarlayacağım testi bakalım hayırlısı :)Bence var gibi cnm
Kac dk sonra ciktigi onemli canim hemen ckktiysa buyuk ihtimalle hamilesin. Benim saatler sonra cikmisti regl oldumtekrarlayacağım testi bakalım hayırlısı :)
hemen çıkmadı maalesef 5 dk bekledim çıkmayınca bıraktım 1 saat sonra falan baktım böyleydiKac dk sonra ciktigi onemli canim hemen ckktiysa buyuk ihtimalle hamilesin. Benim saatler sonra cikmisti regl oldum![]()
10 dakika icindekiler dogru sonuc veriyo diye biliyorum canim. Bide kac gunjn var batahemen çıkmadı maalesef 5 dk bekledim çıkmayınca bıraktım 1 saat sonra falan baktım böyleydi
5 haftalık ve ilk gebeliğim şu ana kdr yerleşme kanaması olmadı,en iyisi takip edip doktora gideyim,çok korktum![]()