• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

laboucg marka testse kesinlikle doğrudur canım bide fotoğraf paylaşabilsen nasıl güzel olur çok merak ettim nasıl olduğunu testinin

inşallah çok teşekkür ederim biri oncomed diğeri laboucg marka test. inş vardır
2 farklı test yanılmaz sanırm ya🙄
Bende laboquick ile ogrendim adete 3 gun kala hamile olduğumu hemde bakan gozun kör olacağı bir cizgi ile.

Bende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktı :( iki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi

Bende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktı :KK43: iki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi
Erken gebelik testi herkes de doğru sonuc vermiyor canim, ben 5liralik test ile adete 3 gun kala öğrendim.

Erken gebelik testi herkes de doğru sonuc vermiyor canim, ben 5liralik test ile adete 3 gun kala öğrendim.
Çok üzüldüm ilişkiden 10 gün sonra dedi gerçi henüz 5 gün geçti umarım hasta olmam ve güzel haber alabilirim

Kızlar bu testte var mı 2.cizgi gece yapmıştım testi görmemiştim ertesi sabah atarken farkettim yanlış mıdır

Eklentiler

• IMG_20190415_164214~2.webp
    IMG_20190415_164214~2.webp
    11 KB · Görüntüleme: 204
Eşime gösterdim testi göremedi psikolojik olarak görmek istiyorum diye mi gördüm diye düşünmeye başlamıştım

Canım ben aşılama yaptırdım doktor 15 gün sonra test yaptır demişti ama ben bekleyemedim 10.gun yaptım
ama aşılama yaptırdıysan çatlatma iğnesi vuruldun demektir onun etkisinin geçmesi için daha beklemelisin canım acele etme yalancı pozitif verir şimdi en az 12 gün bekle

Back
X