Pozitif İdrar Testi Örnekleri

ovulasyon testi kullandım bu ay 10 gün önce yumurtlama gördüm 14. Gün kesin belli olur dediler ben sabırsızlanıyorum erkenden yaptım o yüzden bu kadar belirsiz çıktı diye düşündüm..

936fa9db-acfe-462b-9084-113c2f524d56.webp
Kızlar adetime 6 gün kala akşam ve fazla beklememiş idrarla yapılmış testim bu. Fotoyu tam 5. dakikada çektim ama bu kadar erken çıkması normal mi.?

Evt kızlar bu da az önce yaptığım test SAT 14 Ocaktı BAT: 8-9 Şubat
Eki Görüntüle 2584316
Benim de birebir aynı tarihler😊 Dün açık kahverengi lekelenme oldu iç çamaşırımda. Acaba mı diyorum? Biraz önce sağlık ocağına başka bir konu için gittim. Doktora sordum kanda birlikte olduktan 12 gün sonra çıkar dedi. Ama sizin idrarda çıktıysa kanda da çıkar herhalde. Benim yumurtlama günüm 24-25 Ocak’tı. Sizin hangi günler? Kan vermeye gidecek misiniz?

Valla açıkçası ovulasyon günümü tam bilmiyorum ama dün gece yaptığım test önceki adetimin 20. günüydü bugün de 21. günü. Normalde 26-27 günde bir olur adetim. Kan vermeye şimdi gitmeyeceğim çünkü adetime nerdeyse 1 hafta var.. Bi süre idrar testiyle takip etmeyi düşünüyorum. Çok sayıda gebelik kaybım var :(

Merhabalar bunlarda benim adetime 4 gün ve 5 gün kala yaptigim ovulasyon testlerim hamilelik testi yapmaya korkuyorum😢 ve sol kasigimda batma var gögüslerimde normalde olan hassasiyet bu ay hic yok bu testler ne demek oluyo dün ve bugün yaptim son iki taneyi pespese 2 saat arayla yaptim ovulasyon testlerini sunu söylim ovulasyonu 15. günde yakalamistim ben

Eklentiler

• AFCCF751-68EC-4015-9B0E-B6FDCFFDE53D.webp
    AFCCF751-68EC-4015-9B0E-B6FDCFFDE53D.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
İlk 5 dakika içinde çıktıysa evet silik bicizgi var pozitif anlamına gelir Kan verin kesinleştirin Adetiniz geçmediysede de iki gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olunca anlaşılır zaten Hayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Selam bence pozitif adete 5 gün kala yaptım aynısı cıktı suan hcg 54 😍

iyi geceler kızlar normalde pek düzenli regl olmuyorum bu Ay hiç belirti olmadi ne regl nede hamilelik sadece bi kaç hafta önce şidetli bi bel ağrısı çektim..
cumartesi günü yani 1 şubatta idrar testi yaptim 10 dk falan sonra 2. çizgi silikte olsa çıktı kurudukça daha belirginleşti bende o heycanla kan vermeye gitti sonrası hüsran tabi sonuç 0.100 cıktı regl bekliyordum bugün oldum sandım biraz leke geldi bidaha da yok sizce bu neyin nesi bidaha test yapamı mi acaba

Back
X