Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bende bunu yaptım bugün kızlar varmı sizce de bat çok karışık bilmiyorum ne zaman olacağımı geçen ay çok geç geldi dengem şaştı 🤷‍♀️🤷‍♀️

Eklentiler

• 94F1576F-76C8-4E85-A73E-571C78EBA17B.webp
    94F1576F-76C8-4E85-A73E-571C78EBA17B.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 382
Var bence olmasa böylede çıkmazdı bende kaç kere bu şekilde öğrendim benim testim böyle çıktığında kanda var olduğu tespit edilmişti hayırlı olsun canım🙏🤲
Sabah ilk idrarla yapmadım keşke sabah yapsaydım. İnşallah öyledir canım. 3 yıldır hep negatif görünce test yanlıştır diyorum artık

Canım benim durumum çok karışık. Klomen kullandım adet olmadım sonra geç yumurtlama olmuş filan. Şuan iyice karıştı durum doktor tarlusal vermişti onu kullanmadan önce tekrar test yapayım dedim çizgi çıktı açık pembe idi rengi ilk 5 dakka da çıktı
Anladım cnm tarlusal vermeden bı test yaptirsaydiya doktor da bı tuhafmis :110: pembeyse vardır cnm sen bı kan ver ya da sabah tekrar test yap daha iyi gözükür :dua:

Anladım cnm tarlusal vermeden bı test yaptirsaydiya doktor da bı tuhafmis :110: pembeyse vardır cnm sen bı kan ver ya da sabah tekrar test yap daha iyi gözükür :dua:
Testi geçençarşamba yapmıştı canım. Bende pazartesi gidebildim doktora. Tarlusal verdi ama içimden bi ses kullanma dedi hep tekrar test yaptım böyle oldu

Eklentiler

• 20200212_164830.webp
    20200212_164830.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 428
Kızlar selam..
Benim reglime iki gün var..(gerçi günü gününe olan biri değilim..)
1 haftadır kasıklarımda hafif ağrılar var..3 gün önce beyaz kıvamlı bir akıntım oldu..Daha önce hiç böyle bir akıntı yaşamadığım için heyecanlandım..Predictor early aldım..Testte çooook silik bir çizgi var..Hatta çizgi bile değil..Yeri belli oluyor :) Daha önceki testlerde yerini bile göremiyordum... Böyle bir şey yaşayıp pozitif sonuç alan var mı??
Sizce var mı bir şeyler?? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum :(
IMG_9989.webp

Kızlar selam..
Benim reglime iki gün var..(gerçi günü gününe olan biri değilim..)
1 haftadır kasıklarımda hafif ağrılar var..3 gün önce beyaz kıvamlı bir akıntım oldu..Daha önce hiç böyle bir akıntı yaşamadığım için heyecanlandım..Predictor early aldım..Testte çooook silik bir çizgi var..Hatta çizgi bile değil..Yeri belli oluyor :) Daha önceki testlerde yerini bile göremiyordum... Böyle bir şey yaşayıp pozitif sonuç alan var mı??
Sizce var mı bir şeyler?? Yoksa görmek istediğim için mi görüyorum :KK43:Eki Görüntüle 2593211
Var elbette gorunuyor ama 2 gun sonra ya yine normal test yapin ya da kan verin anlaşilir daha iyi

Şimdi iyice heyecanlandım :dua: yarın ilk iş iki tane daha test alayım..çizgi daha da belirginleşirse kan vermeye gideyim..
bir de şimdi yorumlarda gördüm, keşke sabah uyanınca yapsaymışım :( teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: H M
Evet 5 dk olmadan çıktı ama test albi marka olunca güvenemedim bide baya ağrım var adet olcam sanki :KK43:
Buyuk ihtimal vardir.
Benm koyu iken cikmisti dogruydu ama silikte bilmiyorum albiyi..
Ama bence olmasa hemen cikmaz bi bekle olmayacaksin belki.. belirtiside adet olcakmis gibi agri oluyor zaten

Back
X