Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba, ben yeniyim.:KK66: Sadece forumda değil, gebelik işlerinde de çok yeniyim. Bu sabah test yaptım ama çok uykuluydum, o yüzden beklemedim. Bıraktım banyoda gittim yattım. Kalktığımda silik 2. çizgi vardı. Çizginin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum.

Sabahki idrarı dökmeyi unutmuşum, onunla 2. bi test yaptım(idrar 3 saat kadar beklemişti) bir de yeni idrarla yaptım belki beklemiş idrarla olmaz diye. Onlarda 2. çizgi hiç çıkmadı.

Bu sefer ilk yaptığım silik testi suya tuttum pembelik hala duracak mı yoksa gidecek mi diye, suya tutunca bi yarım saat sonra pembelik kayboldu. Gebelik olsa yine kaybolur muydu ki?

Şimdi bu durumda silik çıkan teste güvenmeli miyim yoksa direkt negatif çıkanlar mı doğrudur? Bu arada reglime 3-4 gün var. Testin markası da freely.

Kimse yaşamadı mı böyle bir şey? Bugün 3 test yaptım, 2sinde hiçbir şey çıkmadı, birinde yine silik çizgi vardı. Testlerin markaları farklı idi. Neye inanayım ben şimdi? :KK43::KK43::KK43:

Aynen cnm hemen cikti, ama pembe gibi degil. 2 cocugum var onlarin testleride hep silikti ama pembelik vardi. Bunu anlayamadim. Bir cizgi var goruyorum hatta esimle bile tartistik oda evet var dedi ama testmi hatali, yoksa baska birseymi bilemedim. 🙄
Tekrar yaptınız mı peki , günümüz geçti mi

Şimdi tekrar yaptım sizce bu negatif mi

Eklentiler

• IMG_20200510_220221.webp
    IMG_20200510_220221.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 169
Back
X