- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.261
Sanirim pelusyastigin testine silik cizgi var yazdin canimCanım özür dilerim bir üstteki foto sanırım başkasına ait

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim pelusyastigin testine silik cizgi var yazdin canimCanım özür dilerim bir üstteki foto sanırım başkasına ait
Bence çizgi var canım hayırlı olsun
Canım ne yaptın sonuç nedir benimkide sana benziyor merak ettimHanımlar merhaba bat :6 Mayıs test bu şekil sizce Umut var mı![]()
Canım sonucun nedirKizlar sizce varmı
Merhaba, ben yeniyim.Sadece forumda değil, gebelik işlerinde de çok yeniyim. Bu sabah test yaptım ama çok uykuluydum, o yüzden beklemedim. Bıraktım banyoda gittim yattım. Kalktığımda silik 2. çizgi vardı. Çizginin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum.
Sabahki idrarı dökmeyi unutmuşum, onunla 2. bi test yaptım(idrar 3 saat kadar beklemişti) bir de yeni idrarla yaptım belki beklemiş idrarla olmaz diye. Onlarda 2. çizgi hiç çıkmadı.
Bu sefer ilk yaptığım silik testi suya tuttum pembelik hala duracak mı yoksa gidecek mi diye, suya tutunca bi yarım saat sonra pembelik kayboldu. Gebelik olsa yine kaybolur muydu ki?
Şimdi bu durumda silik çıkan teste güvenmeli miyim yoksa direkt negatif çıkanlar mı doğrudur? Bu arada reglime 3-4 gün var. Testin markası da freely.
Testlerini buraya yukle istersen canimKimse yaşamadı mı böyle bir şey? Bugün 3 test yaptım, 2sinde hiçbir şey çıkmadı, birinde yine silik çizgi vardı. Testlerin markaları farklı idi. Neye inanayım ben şimdi?![]()
Bence regl tarihini bekle öyle yap canım
Testlerini buraya yukle istersen canim
Ben çok çok silik gördüm hemen mi çıktıBide siyah beyaz yaptim.![]()
Aynen cnm hemen cikti, ama pembe gibi degil. 2 cocugum var onlarin testleride hep silikti ama pembelik vardi. Bunu anlayamadim. Bir cizgi var goruyorum hatta esimle bile tartistik oda evet var dedi ama testmi hatali, yoksa baska birseymi bilemedim.Ben çok çok silik gördüm hemen mi çıktı
Tekrar yaptınız mı peki , günümüz geçti miAynen cnm hemen cikti, ama pembe gibi degil. 2 cocugum var onlarin testleride hep silikti ama pembelik vardi. Bunu anlayamadim. Bir cizgi var goruyorum hatta esimle bile tartistik oda evet var dedi ama testmi hatali, yoksa baska birseymi bilemedim.![]()
Yok yapmadim cnm pazartesi alip yapicam. Bebek emziriyorum henuz hic adet olmadim. Aslinda ihtimalde vermiyorum hamile olacagima, insallahta oyledir. Ama o cizgi kafami allak bullak etti. Bazi arkadaslar gozukmuyor dedi insallah oyledir.Tekrar yaptınız mı peki , günümüz geçti mi
Bence kan ver yarin cnm en garanti o.Şimdi tekrar yaptım sizce bu negatif mi
Yine mi var gibiBence kan ver yarin cnm en garanti o.![]()
Evet canim silik cizgi var. Reglin gectimiYine mi var gibi![]()
Geçti iki günEvet canim silik cizgi var. Reglin gectimi
Silik var kuzumBide siyah beyaz yaptim.![]()
Tesekkur ederim cnm. Yarin yine tekrarlicam hayirlisi bakalim. Erken gebelik testi net sonuc verir herhalde ondan alayim.Silik var kuzum