- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.421
Hamilelik belirtisi olabilir belki canım test yaotın mı adetin geçti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz ne zamanArkadaşlar merhaba bugün kan verdim betahcg 10.89 cikti dr hala yazmadi sonucu hamilleik var.mi sizce bilen?
2 gun geciktim acaba ondan mi adete mi hazirlik dr hala yazmadiAdetiniz ne zaman
İki gün geçtiyse geç döllenme olabilir çünkü biraz düşük,kan artışını takip etmek ve bir hafta sonra kese varmı diye bakmak gerekir2 gun geciktim acaba ondan mi adete mi hazirlik dr hala yazmadi
Dr yazdımı merak ettim bizimle de paylaşın2 gun geciktim acaba ondan mi adete mi hazirlik dr hala yazmadi
Tamm inşallah yazarimDr yazdımı merak ettim bizimle de paylaşın
Dr yazdımı merak ettim bizimle de paylaşın
Evet bir kaç gün içinde belli olur bazen geç döllenmelerde bu durum olabiliyor hayırlısı olsunDeğeri düşük buldu 2 gun sonra tekrar kan vermemi istedi,.eğer iki gun icinde adet olursam kimyasal gebelikmis degilse betada ki artışı takip ederiz dedi
Ama hala hasta olamıyorummEvet çizgi yok gibi![]()
Strestendir canım yada belkide hamilelik vardır ama geç döllenmedir. Bir kaç gün daha olmazsan yine test yaparsın negatif cıksraa doktora görünürsğn adet söktürücü falan verirlerAma hala hasta olamıyorumm
Erken test yap bence canım benim adet günümdü yaptığımda silikti ve çok idrar kokusu olmuştu,idrar kokusu dışında herşey adet belirtisi gibiydi sadece çok erken başladığını düşünmüştüm meğerse döllenmeden itibaren başlamış göğüs sızlaması ve kasık ağrısı![]()
Aminn canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin,ben çok yeni evliyim şok oldum öğrendiğimde bir vakit istemedim bile,herkesin sınavı bambaşkaYaaa ne güzell Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBizlerede dua edin cok oglum yalniz kalsin istemiyorum cok kafama takiyorum
etrafimda herkes 2. yi dogurunca haliyle psikolojik olarak insan kötü oluyo
ben test yapmak icin girdim adet oldum malesef
hamile kalmaya yakin adetlerinde düzensizlesme oldumu hic canim ? Benim aradan 4 yil gecti cogunu hatirlamiyorum süpriz oldu bide yani olmuyo cocugum diye birakmistim öyle dikkat etmedim ama su son 4 aydir 26-33 gün sürüyo adrt döngüm ben hic daha 30 larda adet görmedim yani bu ne demek acaba ? Öyle imreniyorimki tek seferde hamile kalanlara
Rabbimmm bizlerede nasip etsin
Geç döllenme olursa idrar testinde geç mi çıkıyor canım çok az kan geldi devamı yokStrestendir canım yada belkide hamilelik vardır ama geç döllenmedir. Bir kaç gün daha olmazsan yine test yaparsın negatif cıksraa doktora görünürsğn adet söktürücü falan verirler
Belirtileriniz nelerdi benim aşırı ağrım var kaç gündür oldum diyorum daha yok üç gün geçti dün açık renk kırmızı kan geldi devamı yok ama test yaptım negatifAminn canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin,ben çok yeni evliyim şok oldum öğrendiğimde bir vakit istemedim bile,herkesin sınavı bambaşkabenim son aylarda adet düzensizliği olmaya başlamıştı fakat ilk ilişkiden hamile kaldım, tamamen kader... bence yumurtalıklarına bir baktırmalısın belki de kistin var vs belkide tamamen mevsim değişikliği stres gibi sebeplerden düzenin bozuldu,böylece Dr düzenler ve daha kolay hamile kalırsın canım benim
Belirtileriniz nelerdi benim aşırı ağrım var kaç gündür oldum diyorum daha yok üç gün geçti dün açık renk kırmızı kan geldi devamı yok ama test yaptım negatifmerhaba arkadaşlar,bende dün hamile olduğumu öğrendim.idrarda 2 çizgi.2 çocuğum var .bu beklenmedik oldu ve kafam karışık .mutluluğunu yaşayamıyorum.kafamda deli sorular![]()