- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.581
Hayır gayet normal bence. 2 gün sonra tekrar yaptırın ikiye katlanmışsa tamamdır inşallahKan sonucum 177.50 cikmis dün regli günümdü düsükmü acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gayet normal bence. 2 gün sonra tekrar yaptırın ikiye katlanmışsa tamamdır inşallahKan sonucum 177.50 cikmis dün regli günümdü düsükmü acaba
Sağlıkla kucagınıza alın inşallah ilk hamileliğiniz miBende dayanamadim gebelik testi yaptim Eki Görüntüle 2653343
Hayır gayet normal bence. 2 gün sonra tekrar yaptırın ikiye katlanmışsa tamamdır inşallah
Bence kesin var gibi hayırlısı olsun inşallahMrb kızlar dün regli günümdü elimde ovulasyon testi var onu yaptim baya koyu . Ovu testiyle gebeligini ögrenen oluyormuş sizce ümit varmi. Kan verdim biraz önce ama dayanamayip testte yaptimEki Görüntüle 2653298
Bence kesin var gibi hayırlısı olsun inşallah![]()
Benim de 519 çıkmış 2 hafta sonra kadın doğum uya gitsin demiş. Sen de endişelenme nerde yaptordıysan orda yaptır 2 gün sonra canım. Farklı sonuçlar çıkabiliyor farklı yerlerdenBeta 177 cikti insallah saglikla devam eder. Isteyen herkese cifter cifter nasip etsin insallah
Benim de 519 çıkmış 2 hafta sonra kadın doğum uya gitsin demiş. Sen de endişelenme nerde yaptordıysan orda yaptır 2 gün sonra canım. Farklı sonuçlar çıkabiliyor farklı yerlerden
Amin hepimizin inşallah. Eminim yükselir canını hiç sıkmaMasallah degerin cok güzel canim. Kstlanarak artsin insallah. Ben reglinin 21.günü yumurtladim belkide oyüzden biraz düsüktür
Benimde ilk 161 çıktı. 2 gün sonra 689 çıktı ve Toplam 1 hafta sonrada kesem gözüktü darısı sana olsun inşallahBeta 177 cikti insallah saglikla devam eder. Isteyen herkese cifter cifter nasip etsin insallah
Benimde ilk 161 çıktı. 2 gün sonra 689 çıktı ve Toplam 1 hafta sonrada kesem gözüktü darısı sana olsun inşallah![]()
Bayanlar merhabaBAT 30 Haziran, gebelik testi için erken diye düşünüp dün akşam ovülasyon testi yaptım, beklemediğim kadar koyu çıkınca bu sabah erken gebelik testi yaptım. İkisini de ekledim. Bu hayalet çizgi pozitif sayılıyor mu, umutlanayım mı? Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2654799 Eki Görüntüle 2654800
Ilk 10 dakikada cikinca pozitif oluyormus. Hayirlisi olsun. Bende ilk koyu ovu testiyle anlamistim.
İlk cuma verdim 161Masallah masallah canim. 2 gün sonra derken mesela pazartesi ilk test_çarsambami yapildi yoksa pazartesi persembemi yaptirdin canim.
Benim salı 177 persembe 359 cikti düsükmü sence
İlk cuma verdim 161
Pazartesi verdim 689 çıktı ondan sonra da baktırmadım pazartesiden Cuma’ya kadar cuma günü(yani bugün)ultrason baktı doktorum keseyi gördü o yüzden beta istemediher gün 2 katına çıkması gerektiği söyleniyor 48 saat sonra tekrarla mesela 359*4 çıkan sonuç kadar yaklaşık değeri olması lazım diye biliyorum
Rabbim büyük sen bence yarın yine ver inşallah hayırlı haberler alırsın
Dualarım seninle, bekleyen herkesle
![]()
Bence gayet güzel cıkmış 4 gün kala bata olmasa çıkmaz bende dün yaptım bugün yarın bat ama maalesef negatifBayanlar merhabaBAT 30 Haziran, gebelik testi için erken diye düşünüp dün akşam ovülasyon testi yaptım, beklemediğim kadar koyu çıkınca bu sabah erken gebelik testi yaptım. İkisini de ekledim. Bu hayalet çizgi pozitif sayılıyor mu, umutlanayım mı? Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2654799 Eki Görüntüle 2654800
Yok gün aşırı 2 saat diye söylemişti doktor bana 2 günde 4 katı olması lazım diye :) ama yine de kesin konuşamadım
cok tesekkur ederim canimmm. Ben 48 saatte bir 2 kati diye biliyorum. Yani doktor öyle söyledi. Benimde salı randevum gel keseye bakalim dedi ama vajinal muayenede problem olur diye korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Kalp atisinida duymak nasip olsun insallah.
Yok gün aşırı 2 saat diye söylemişti doktor bana 2 günde 4 katı olması lazım diye :) ama yine de kesin konuşamadıminşallah inşallah
Bana da öyle demişti pazartesi beta verdiğim de kese yok transvajinal yaparız duruma göre demişti ama sonra bekledim Cuma’ya kadar bekleyeyim dedim :) vajinal muayenede kesin gözükür
![]()