Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayır gayet normal bence. 2 gün sonra tekrar yaptırın ikiye katlanmışsa tamamdır inşallah

Doktor gelmene gerek yok haftaya sali gel dedi. Aslinda cagirmasi lazimdi cünkü 4 kimyasal gebeligim var. Persembe günü saglik ocaginda baktirmayi düsünüyorum yinede. Benim 6 yasinda oglum var onda 8 haftalikken farketmistim hic böyle seyler yasamadim.

Benim de 519 çıkmış 2 hafta sonra kadın doğum uya gitsin demiş. Sen de endişelenme nerde yaptordıysan orda yaptır 2 gün sonra canım. Farklı sonuçlar çıkabiliyor farklı yerlerden

Masallah degerin cok güzel canim. Kstlanarak artsin insallah. Ben reglinin 21.günü yumurtladim belkide oyüzden biraz düsüktür

Bayanlar merhaba 😊 BAT 30 Haziran, gebelik testi için erken diye düşünüp dün akşam ovülasyon testi yaptım, beklemediğim kadar koyu çıkınca bu sabah erken gebelik testi yaptım. İkisini de ekledim. Bu hayalet çizgi pozitif sayılıyor mu, umutlanayım mı? Yardımcı olur musunuz? 😊
20200625_214055.jpg
20200626_181124.jpg

Benimde ilk 161 çıktı. 2 gün sonra 689 çıktı ve Toplam 1 hafta sonrada kesem gözüktü darısı sana olsun inşallah 🤲🏻🥰🥰

Masallah masallah canim. 2 gün sonra derken mesela pazartesi ilk test_çarsambami yapildi yoksa pazartesi persembemi yaptirdin canim.
Benim salı 177 persembe 359 cikti düsükmü sence

Bayanlar merhaba 😊 BAT 30 Haziran, gebelik testi için erken diye düşünüp dün akşam ovülasyon testi yaptım, beklemediğim kadar koyu çıkınca bu sabah erken gebelik testi yaptım. İkisini de ekledim. Bu hayalet çizgi pozitif sayılıyor mu, umutlanayım mı? Yardımcı olur musunuz? 😊Eki Görüntüle 2654799 Eki Görüntüle 2654800

Ilk 10 dakikada cikinca pozitif oluyormus. Hayirlisi olsun. Bende ilk koyu ovu testiyle anlamistim.

Ilk 10 dakikada cikinca pozitif oluyormus. Hayirlisi olsun. Bende ilk koyu ovu testiyle anlamistim.

İkisi de 10 dk içinde çıktı canım 😇 yalnız silik olan erken gebelik testi sabah daha belirgindir, işten geldiğimde azalmıştı belirginliği

Masallah masallah canim. 2 gün sonra derken mesela pazartesi ilk test_çarsambami yapildi yoksa pazartesi persembemi yaptirdin canim.
Benim salı 177 persembe 359 cikti düsükmü sence
İlk cuma verdim 161
Pazartesi verdim 689 çıktı ondan sonra da baktırmadım pazartesiden Cuma’ya kadar cuma günü(yani bugün)ultrason baktı doktorum keseyi gördü o yüzden beta istemedi 🥰 her gün 2 katına çıkması gerektiği söyleniyor 48 saat sonra tekrarla mesela 359*4 çıkan sonuç kadar yaklaşık değeri olması lazım diye biliyorum 🙈 Rabbim büyük sen bence yarın yine ver inşallah hayırlı haberler alırsın🤲🏻 Dualarım seninle, bekleyen herkesle🤲🏻🤲🏻

:KK200:
İlk cuma verdim 161
Pazartesi verdim 689 çıktı ondan sonra da baktırmadım pazartesiden Cuma’ya kadar cuma günü(yani bugün)ultrason baktı doktorum keseyi gördü o yüzden beta istemedi 🥰 her gün 2 katına çıkması gerektiği söyleniyor 48 saat sonra tekrarla mesela 359*4 çıkan sonuç kadar yaklaşık değeri olması lazım diye biliyorum 🙈 Rabbim büyük sen bence yarın yine ver inşallah hayırlı haberler alırsın🤲🏻 Dualarım seninle, bekleyen herkesle🤲🏻🤲🏻

cok tesekkur ederim canimmm. Ben 48 saatte bir 2 kati diye biliyorum. Yani doktor öyle söyledi. Benimde salı randevum gel keseye bakalim dedi ama vajinal muayenede problem olur diye korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Kalp atisinida duymak nasip olsun insallah.

Bayanlar merhaba 😊 BAT 30 Haziran, gebelik testi için erken diye düşünüp dün akşam ovülasyon testi yaptım, beklemediğim kadar koyu çıkınca bu sabah erken gebelik testi yaptım. İkisini de ekledim. Bu hayalet çizgi pozitif sayılıyor mu, umutlanayım mı? Yardımcı olur musunuz? 😊Eki Görüntüle 2654799 Eki Görüntüle 2654800
Bence gayet güzel cıkmış 4 gün kala bata olmasa çıkmaz bende dün yaptım bugün yarın bat ama maalesef negatif

:KK200:

cok tesekkur ederim canimmm. Ben 48 saatte bir 2 kati diye biliyorum. Yani doktor öyle söyledi. Benimde salı randevum gel keseye bakalim dedi ama vajinal muayenede problem olur diye korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Kalp atisinida duymak nasip olsun insallah.
Yok gün aşırı 2 saat diye söylemişti doktor bana 2 günde 4 katı olması lazım diye :) ama yine de kesin konuşamadım 🙈 inşallah inşallah 🤲🏻 Bana da öyle demişti pazartesi beta verdiğim de kese yok transvajinal yaparız duruma göre demişti ama sonra bekledim Cuma’ya kadar bekleyeyim dedim :) vajinal muayenede kesin gözükür 🥰🥰🥰

Yok gün aşırı 2 saat diye söylemişti doktor bana 2 günde 4 katı olması lazım diye :) ama yine de kesin konuşamadım 🙈 inşallah inşallah 🤲🏻 Bana da öyle demişti pazartesi beta verdiğim de kese yok transvajinal yaparız duruma göre demişti ama sonra bekledim Cuma’ya kadar bekleyeyim dedim :) vajinal muayenede kesin gözükür 🥰🥰🥰

Hadi bakalım merakli bekleyisler basladi.

Merhaba kızlar yumurtlamadan sonra 10.gun bugün yarin test yapicam inşallh freely marka test güvenilirmidir sizce?

Arkadaşlar freely gebelik testi kullanan var mı? c cizgisi cok acik renk bu sabah silik cizgi çıktı ama haliyle cok açık renk telefonda bile cekemiyorum ya

Eklentiler

• IMG_20200628_104256.webp
    IMG_20200628_104256.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_20200628_103621.webp
    IMG_20200628_103621.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 279
  • IMG_20200628_103522.webp
    IMG_20200628_103522.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_20200628_103456.webp
    IMG_20200628_103456.webp