- 11 Eylül 2014
- 1.173
- 795
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.701
O zaman kan verin varsa çıkar artık
Hastaneyede gitmeye çekiniyorum malum virüs var Çarşamba tekrar test yapayım diyorum sonra varsa mecbur gidicez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kan verin varsa çıkar artık
Sabah ilk idrarınla yap Allah gönlüne göre versinHastaneyede gitmeye çekiniyorum malum virüs var Çarşamba tekrar test yapayım diyorum sonra varsa mecbur gidicez
Sabah ilk idrarınla yap Allah gönlüne göre versin![]()
Evet canim var gibi kurumada daha belirgin markasi neydi birde bat ne zamanİlk resim yapildiktan 3 saat sonra hafif gorunuyor ikinci testde kuruyunca Eki Görüntüle 2669374
27.gunum bugun tahmini yumurtlamanin ustunden 15 gun gecti ama cizgiyo 3saat sonra fark ettimEvet canim var gibi kurumada daha belirgin markasi neydi birde bat ne zaman
15 gun gectiginde en azindan silik degilde biraz koyu cikmali canim test kuruma yapiyor sanirim ins vardir27.gunum bugun tahmini yumurtlamanin ustunden 15 gun gecti ama cizgiyo 3saat sonra fark ettim
Benimki hayal iste hep kuruma cizgisi cikiyor zaten ama kurumadan once cizgi belliydi fakat uzerinden 3saat gecmisti15 gun gectiginde en azindan silik degilde biraz koyu cikmali canim test kuruma yapiyor sanirim ins vardir
Birgun gercek olur insAllah canim sabir vakti zamani gelmeyince ne kadar cabalasan bosBenimki hayal iste hep kuruma cizgisi cikiyor zaten ama kurumadan once cizgi belliydi fakat uzerinden 3saat gecmisti
Pozitif görünüyor bence kan verebilirsiniz,hayırlısı olsun inşallahRegle 5 gün kala
Regle 5 gün kala
[/QUOTE
testin kendi kuruma çizgisi bembeyaz cıkmış farkındaysanız ama inşallah gönlünüzce olsun birkaç gün sonra tekrar test yapin.bu test negatif bence
Merhaba. Kac dakikada cikti silik cizgi ?Merhaba arkadaslar. SAT 5 temmuz bugun ilk idrarla test yaptim resmine bakarmisiniz lutfen. Hamilelik varmi sizce?
Kuruma cizgisimi degilmi ben anlayamadimMerhaba. Kac dakikada cikti silik cizgi ?
Ilk 5 dk icinde ciktiysa vardir insallah. 5 dk sonra ciktiysa kurume yeri oluyor geneldeIlk 5 10 dakika
Hayirlisi bakalim. Yarin yine yapicamIlk 5 dk icinde ciktiysa vardir insallah. 5 dk sonra ciktiysa kurume yeri oluyor genelde