- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.829
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.841
Hayırlı olsun canim git kan testi ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrarda bu ksdar belirgin cikti ise kanda da cikar demekki adet doneminde sonra yumurtlama olmusAyy ne diyosunuzzzzzz yarabbim kalbim cikacakk zerre kadar beklentim yoktu sok yasiyorumtesti cope atmistim hemen aldim geri. Ne yapayim simdi hemen kan testi mi vereyim peki? Adet gunume ortalama 5 gun var. Gecince mi gideyim?
Kan vermeye gidebilirsinizAyy ne diyosunuzzzzzz yarabbim kalbim cikacakk zerre kadar beklentim yoktu sok yasiyorumtesti cope atmistim hemen aldim geri. Ne yapayim simdi hemen kan testi mi vereyim peki? Adet gunume ortalama 5 gun var. Gecince mi gideyim?
Hayırlı olsun canim git kan testi ver
Idrarda bu ksdar belirgin cikti ise kanda da cikar demekki adet doneminde sonra yumurtlama olmusrabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
Kan vermeye gidebilirsiniz
Git cnm saglik ocagina ver kanini o belki uzulursundiye umit etmek istemiyordur onu da anlamaklazim bnm dusukve kimyasallarim oldu her defasinda heyecanlanip husran olduHepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar ve en cok da testi yapmama vesile olan ve ben negatif sanirken pozitif oldugunu ilk soyleyenKirazHanim a❤❤❤❤❤ esim az evvel cok hevesimi kirdi hamile olabilirmisim ben dedim kan vermeye gidelim dedim bi dur bakalim hemen dedi. Hemen heveslenme bi adetin geciksin dedi
tek basima mi gitsem. Niye hevesimi kiriyor ki
![]()
Eşinizi beklemeyin bence, hemen özel bi hastaneye gidin, 1 saatte çıkar sonuç.Hepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar ve en cok da testi yapmama vesile olan ve ben negatif sanirken pozitif oldugunu ilk soyleyenKirazHanim a❤❤❤❤❤ esim az evvel cok hevesimi kirdi hamile olabilirmisim ben dedim kan vermeye gidelim dedim bi dur bakalim hemen dedi. Hemen heveslenme bi adetin geciksin dedi
![]()
Allahim size de en kisa zamanda saglikli bir bebis haberi nasip etsinGit cnm saglik ocagina ver kanini o belki uzulursundiye umit etmek istemiyordur onu da anlamaklazim bnm dusukve kimyasallarim oldu her defasinda heyecanlanip husran oldu
Hemen verebilirsinVallahi o kadar inanamiyorum ki bir mucize gibi biseykan testi ne zaman vereyim
Pıhtılaşma varsa erik yiyin limon gibi ekşi kanı sulandırırAllahim size de en kisa zamanda saglikli bir bebis haberi nasip etsinben eger hamileysem simdi benim.de.korkularim baslayacak cunku pihtilasma degerim yuksek cikmisti. Hakkimizda hayirlisi hepimizin❤
Benim eşimdr böylr dedi sakin ol stres yapıyorsun diye ertesi gün sağlık ocağına gidip öğrendikHepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar ve en cok da testi yapmama vesile olan ve ben negatif sanirken pozitif oldugunu ilk soyleyenKirazHanim a❤❤❤❤❤ esim az evvel cok hevesimi kirdi hamile olabilirmisim ben dedim kan vermeye gidelim dedim bi dur bakalim hemen dedi. Hemen heveslenme bi adetin geciksin dedi
![]()
Aynaya baktim demin sanki guzellesmisim gibigeldiBenim eşimdr böylr dedi sakin ol stres yapıyorsun diye ertesi gün sağlık ocağına gidip öğrendik
Hahah bence erken henüzzz onkar sonra olurAynaya baktim demin sanki guzellesmisim gibigeldi![]()
Canım hemen verebilirsin bu test kanda mutlaka çıkarAynaya baktim demin sanki guzellesmisim gibigeldi![]()
Eger oyle bir skntiniz varsa kanverin hemen ve ogrendinizde doktora basvurun cubku igne ve ilac kullanıyorlar rabbimAllahim size de en kisa zamanda saglikli bir bebis haberi nasip etsinben eger hamileysem simdi benim.de.korkularim baslayacak cunku pihtilasma degerim yuksek cikmisti. Hakkimizda hayirlisi hepimizin❤
Yardımcınız olsun insEger oyle bir skntiniz varsa kanverin hemen ve ogrendinizde doktora basvurun cubku igne ve ilac kullanıyorlar rabbim
Yuzde demis me oluyor vucud tepkilerini veriyir zaten cnm bnm de yuzum puruzsuz ve parlak olmustuAynaya baktim demin sanki guzellesmisim gibigeldi![]()
Hayırlı olsun pozitif görünüyorKızlar bat a 5 gün var yumurtlama testim böyle 21 inde yumurtladım 1 eylül bat
Aa pardon bu gebelik testi değilmiş ay hiç bilemiyorum o zamanKızlar bat a 5 gün var yumurtlama testim böyle 21 inde yumurtladım 1 eylül bat