Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ayy ne diyosunuzzzzzz yarabbim kalbim cikacakk zerre kadar beklentim yoktu sok yasiyorum😍😍😍😍😍😍😍😍testi cope atmistim hemen aldim geri. Ne yapayim simdi hemen kan testi mi vereyim peki? Adet gunume ortalama 5 gun var. Gecince mi gideyim?
Idrarda bu ksdar belirgin cikti ise kanda da cikar demekki adet doneminde sonra yumurtlama olmus 🙏 rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin

Hayırlı olsun canim git kan testi ver
Idrarda bu ksdar belirgin cikti ise kanda da cikar demekki adet doneminde sonra yumurtlama olmus 🙏 rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
Kan vermeye gidebilirsiniz

Hepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar ve en cok da testi yapmama vesile olan ve ben negatif sanirken pozitif oldugunu ilk soyleyen KirazHanim KirazHanim a❤❤❤❤❤ esim az evvel cok hevesimi kirdi hamile olabilirmisim ben dedim kan vermeye gidelim dedim bi dur bakalim hemen dedi. Hemen heveslenme bi adetin geciksin dedi :( tek basima mi gitsem. Niye hevesimi kiriyor ki😥

Hepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar ve en cok da testi yapmama vesile olan ve ben negatif sanirken pozitif oldugunu ilk soyleyen KirazHanim KirazHanim a❤❤❤❤❤ esim az evvel cok hevesimi kirdi hamile olabilirmisim ben dedim kan vermeye gidelim dedim bi dur bakalim hemen dedi. Hemen heveslenme bi adetin geciksin dedi :KK43: tek basima mi gitsem. Niye hevesimi kiriyor ki😥
Git cnm saglik ocagina ver kanini o belki uzulursundiye umit etmek istemiyordur onu da anlamaklazim bnm dusukve kimyasallarim oldu her defasinda heyecanlanip husran oldu

Hepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar ve en cok da testi yapmama vesile olan ve ben negatif sanirken pozitif oldugunu ilk soyleyen KirazHanim KirazHanim a❤❤❤❤❤ esim az evvel cok hevesimi kirdi hamile olabilirmisim ben dedim kan vermeye gidelim dedim bi dur bakalim hemen dedi. Hemen heveslenme bi adetin geciksin dedi :KK43: tek basima mi gitsem. Niye hevesimi kiriyor ki😥
Eşinizi beklemeyin bence, hemen özel bi hastaneye gidin, 1 saatte çıkar sonuç.
Böyle regl beklemek falan çok zor oluyor, en azından kafanız rahat eder :KK200:

Git cnm saglik ocagina ver kanini o belki uzulursundiye umit etmek istemiyordur onu da anlamaklazim bnm dusukve kimyasallarim oldu her defasinda heyecanlanip husran oldu
Allahim size de en kisa zamanda saglikli bir bebis haberi nasip etsin💜🌷🌸ben eger hamileysem simdi benim.de.korkularim baslayacak cunku pihtilasma degerim yuksek cikmisti. Hakkimizda hayirlisi hepimizin❤

Benim eşimdr böylr dedi sakin ol stres yapıyorsun diye ertesi gün sağlık ocağına gidip öğrendik

Allahim size de en kisa zamanda saglikli bir bebis haberi nasip etsin💜🌷🌸ben eger hamileysem simdi benim.de.korkularim baslayacak cunku pihtilasma degerim yuksek cikmisti. Hakkimizda hayirlisi hepimizin❤
Eger oyle bir skntiniz varsa kanverin hemen ve ogrendinizde doktora basvurun cubku igne ve ilac kullanıyorlar rabbim

Kızlar bat a 5 gün var yumurtlama testim böyle 21 inde yumurtladım 1 eylül bat

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    118 KB · Görüntüleme: 277
Back
X