Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba hanımlar. Bata 7 gün var. Yumurtlamadan sonra geçmeyen ara ara daha da şiddetlenen sol kasık ve bel ağrım var. Dün test yaptım ama çok çok silik gibi bir şeyEki Görüntüle 2705667 gördüm kuruma çizgisidir dedim ve bakmayı bıraktım. Ama bu sabah da yaptım ve daha kurumadan çizgisi belli oluyor. Sizce var mı bir şey. Üzerinde oynadım ki daha rahat görünsün.
Bence var 🤰👶🏻👶🏻 yarın tekrar yap😀

Çıktı mı sonucunuz merak ettimmm :)) Bende bugün yine test yaptım hala silik çizgi çıkıyor kan tahlili vermeye korkuyorum. Cuma günüde yolculuk yapmam gerekiyor. Çok garip duygular içerisindeyim.
Evet canim adet gunu bakilan beta hcg de 109.7 çikti hamileyim ama doktor daha çok yeni falan dedi 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi bakalim sen ne yaptin çiktimi seninde cnm

IMG_20201016_164053.webp
Merhaba arkasdaslar supheli iliskinin 10.gunu siz bisey goruyormusunuz

Evet canim adet gunu bakilan beta hcg de 109.7 çikti hamileyim ama doktor daha çok yeni falan dedi 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi bakalim sen ne yaptin çiktimi seninde cnm
Ayy sizin adınıza çok çok sevindiimmm. hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızz 🌸🌸 canım Bende perşembe günü kan tahlili verdim betahcg 31.37 çıktı dünde kanamam oldu. Kanamam olduğu için tekrar başka bir hastanede tahlil verdim betahcg 14.57 çıktı. Galiba düşük oldu. Siz nasıl yorumluyorsunuz? Doktora gidicem ama korkuyorum çok..

Ayy sizin adınıza çok çok sevindiimmm. hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızz 🌸🌸 canım Bende perşembe günü kan tahlili verdim betahcg 31.37 çıktı dünde kanamam oldu. Kanamam olduğu için tekrar başka bir hastanede tahlil verdim betahcg 14.57 çıktı. Galiba düşük oldu. Siz nasıl yorumluyorsunuz? Doktora gidicem ama korkuyorum çok..
Geçmiş olsun canim üzüldüm ya 😥 benim beta hcg 109.7 ciktiktan somra bir daha ölçmedim siz adetinizden kaç gün geçti

20201017_141837.webp
Ben 3 ay önce 6 aylık ölü doğum yaptım. Ve 3 aydır da adet olmadım. Bu sabah test yaptım önce yok sandım testi atmayı da unutmuşum kahvalti falan yaptim bi daha baktım böyle silik bi çizgi görür gibi oldum. Yanılıyor olabilirim adet olmadigim için takipte edemiyorum ve şu an çok halsiz hissediyorum. Her gebelik öncesi 3haftalik falanken benim bağışıklık sistemim çoker bu da öyle bisey mi bilemiyorum. Size sormak istedim ??

Eki Görüntüle 2706499 Ben 3 ay önce 6 aylık ölü doğum yaptım. Ve 3 aydır da adet olmadım. Bu sabah test yaptım önce yok sandım testi atmayı da unutmuşum kahvalti falan yaptim bi daha baktım böyle silik bi çizgi görür gibi oldum. Yanılıyor olabilirim adet olmadigim için takipte edemiyorum ve şu an çok halsiz hissediyorum. Her gebelik öncesi 3haftalik falanken benim bağışıklık sistemim çoker bu da öyle bisey mi bilemiyorum. Size sormak istedim ??
Çok silik görünüyor gibi yarın testi tekrarlayın ve bes dk sonra bakın daha net yorum yapabiliriz

Eki Görüntüle 2706499 Ben 3 ay önce 6 aylık ölü doğum yaptım. Ve 3 aydır da adet olmadım. Bu sabah test yaptım önce yok sandım testi atmayı da unutmuşum kahvalti falan yaptim bi daha baktım böyle silik bi çizgi görür gibi oldum. Yanılıyor olabilirim adet olmadigim için takipte edemiyorum ve şu an çok halsiz hissediyorum. Her gebelik öncesi 3haftalik falanken benim bağışıklık sistemim çoker bu da öyle bisey mi bilemiyorum. Size sormak istedim ??
Bende ilk hamileliğimde 27 haftalık ölü doğum yapmıştım. Allah size sabır versin. Kucagınız boş kalmasın inşallah. Hersey zamanla geçiyor.

Benimde beta hcg 109.7 cikti adet gunu simdi adet geceli 5.gun ama sirtim cok agriyor normal mi sizce 10 gun sonra kontrole gidicem bir daha kan vermeye gitmedim

Benimde beta hcg 109.7 cikti adet gunu simdi adet geceli 5.gun ama sirtim cok agriyor normal mi sizce 10 gun sonra kontrole gidicem bir daha kan vermeye gitmedim
Canım haziran anneleri kulübüne git oradakiler cevaplar aslında benimde çok belin agrıyor bazen o kadar şiddetli oluyorki sanki o an regli gelmiş gibi oluyor benimde battan 1 gün önce 134.59 cıkmışdı 2 günde bir takip ettirseniz iyi olur betayı

var gıbı gozukuyor 2 gun snra tekrarlayn bnce

Ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim normalde çok akıntım olur hep gunlk pet veya peçete koyuyorum bu ay çok belirtilerim var ilişkiden 4 5 gün sonra bek agrisi kaşık ağrıları başladı bel ağrısı ni sabah çok kotu vurdu kasık ağrıları batma şeklinde gelip geciyo ama belimde eğilirken felan ağrı var hayla ve işin garibi Allah'a dua ettm eğer hamilysen bu gece ruymda göster diye ve o sabah rüya gördüm kızım olunca adını lidya koyucam ve hep hayalimdi bu benm rüyamda ismiyle beraber kızım oldgnu gördüm Lidya Lidya diye sesleniyorum ve bu sabahda dogum yaptığımı gordum doktora gidiyorum ve beni doğuma aliyolr bı erkek çocuğum oluyor sarılıp ona mutluluktan ağlıyordum allahm kfayi yicem akıntılarım kesildi asla ve asla akıntım gelmiyor belimde ağrı sancilsrim var şu içiyorum bol bol su içme isteği var ince ince baş ağrım var ve eşimle ilişkiye girerken kasıklarım açıyor adet günüm ayın 1 inde 13 gün var

Ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim normalde çok akıntım olur hep gunlk pet veya peçete koyuyorum bu ay çok belirtilerim var ilişkiden 4 5 gün sonra bek agrisi kaşık ağrıları başladı bel ağrısı ni sabah çok kotu vurdu kasık ağrıları batma şeklinde gelip geciyo ama belimde eğilirken felan ağrı var hayla ve işin garibi Allah'a dua ettm eğer hamilysen bu gece ruymda göster diye ve o sabah rüya gördüm kızım olunca adını lidya koyucam ve hep hayalimdi bu benm rüyamda ismiyle beraber kızım oldgnu gördüm Lidya Lidya diye sesleniyorum ve bu sabahda dogum yaptığımı gordum doktora gidiyorum ve beni doğuma aliyolr bı erkek çocuğum oluyor sarılıp ona mutluluktan ağlıyordum allahm kfayi yicem akıntılarım kesildi asla ve asla akıntım gelmiyor belimde ağrı sancilsrim var şu içiyorum bol bol su içme isteği var ince ince baş ağrım var ve eşimle ilişkiye girerken kasıklarım açıyor adet günüm ayın 1 inde 13 gün var
Canım Allah gönlüne göre versin. Gebelik istediğim ilk zamanlarda bende vücudumda her hareketi hamileliği yorardım. Tabi sonrası hüzün.. Size tavsiyem kendinizi dinlemeyin akışına bırakın. Biliyorum çok zor her an aklımızda ama kendimizi yıpratıyoruz ve gereksiz stres oluşturuyoruz. Daha 13 gün varsa yeni yumurtlamış olmalısınız. Belirtiler için çok ama çok erken. Dua edin Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Back
X