Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sende var galiba canim kan testi yaptir en iyisi ben bugün idrar testi yaptm tamamen negatifti
Belki geç döllenmedir canim ümidi kesme bendede olduğunu sanmiyorum ya testte zorla görünüyor yada ben görmek istediğim için görüyorum belkide günün gecti madem sende yaptır kafan rahat olsun en azından ben adet olmazsam yarın yaptırmayı düşünüyorum

Belki geç döllenmedir canim ümidi kesme bendede olduğunu sanmiyorum ya testte zorla görünüyor yada ben görmek istediğim için görüyorum belkide günün gecti madem sende yaptır kafan rahat olsun en azından ben adet olmazsam yarın yaptırmayı düşünüyorum
Bende bu ay enfeksiyon vardı mantar filanda oldu bugün o yüzden ihtimal yok ben zorla umitlendiriyorum kendimi😔 ama yok senin testte görünüyor olduğu insallah var kan testi yaptir sen buraya da yaz merak ederim🤭

Yarım saat sonra bu şekilde çıktı az önce çektim sizin için durduğu için sararmış sanırsam ama çizgi yarım saat sonra çıktı acaba nedemek... 5 gün var bata

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 226
Kızlar merhaba. Benim adetime 7 gün var aslinda daha erken çıkmaz zannediyordum ama çok belirti yaşayınca kaset test yaptım bugün bu şekilde çıktı inşaallah bi tek ben görmüyorumdur silik çizgiyi heyecandan ve çok istedigimden 🤗

Eklentiler

• 20210102_110758.webp
    20210102_110758.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 185
Bende gördüm inşallah vardır adet gününü bekle adet olmazsan tekrarla güzel haberler bekliyoruz ama var gibi ❤🤗
Çok heyecanlandım yaa 🤗🤗 2-3 gün sonra yine yapıp koyulasacak mı çizgi ona bakıcam canım artık çift çizgi görsem de tedirgin seviniyorum çünkü. inşaallah bunun sonu güzel olur. Senin testini de gördüm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤗

Merhaba,
Dün ve bugün yaptığım test görsellerini paylaşıyorum..

Eklentiler

• 20210102_160738.webp
    20210102_160738.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG-20210101-WA0028.webp
    IMG-20210101-WA0028.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 152
IMG_20210103_114715.webp

Kızlar merhaba. Benim adetime 7 gün var aslinda daha erken çıkmaz zannediyordum ama çok belirti yaşayınca kaset test yaptım bugün bu şekilde çıktı inşaallah bi tek ben görmüyorumdur silik çizgiyi heyecandan ve çok istedigimden 🤗
Bende sizin gibiyken öğrendim 😊 hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2752841

Bende sizin gibiyken öğrendim 😊 hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşaallah 🤗 dün yapmıştım ben testimi yarın tekrarlayacağım koyulasacak mı ona bakıcam bende 😊 aslında kan testine gitmek istiyorum ama adet geçmeden yapmazlar diye gitmiyorum

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşaallah 🤗 dün yapmıştım ben testimi yarın tekrarlayacağım koyulasacak mı ona bakıcam bende 😊 aslında kan testine gitmek istiyorum ama adet geçmeden yapmazlar diye gitmiyorum
Amiin inşallah 🙏 bence testlerle takip edin şu riskli zamanda kan testi için gitmeyin

Amiin inşallah 🙏 bence testlerle takip edin şu riskli zamanda kan testi için gitmeyin
Doğru ama sonuçta düzenli artıp artmaması çok önemli değerlerin. O sebeple mecbur gidicem takipte olmam lazım bende pıhtılaşma da var ilaç kullanıyorum şuan kanda tespit edildiğinde gebelik doktorum igneye başlayacağız dedi

Back
X