Pozitif İdrar Testi Örnekleri

🙏🏻🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aman herkesinki kendine çok geliyor demekki 🤦🏼‍♀️😁
Aminnn size de insallah 😊 bizimki de baskalarina az geliyodur eminim 15 senedir bekleyip kavusanlar var. Halimize sukur 🙏 Stres yapmayin, gerekirse farkli bir ortam deneyin 🤭🤭 akliniza bebek olayini getirerek yapmayin 🤭

Yuruycem yuruycem şu belirtiler bi geçsin de 😁 merdiven cikarken bile kalbim kut kut hizlaniyor nefesim kesiliyor. Ben de çok normal dogum istiyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz 🤗
Ay evet bende 2 merdiven ciksam nefes nefese kalırdim..
İstemekek yeterli.. ben ilk gün itibariyle kendimi öyle sartlandirmistim ki zor da olsa başardım ..
Bunda daha hazırlıklı olacağım kısmetse..
Hareket çok önemli gerçekten. Evde egzersiz de yapmaya başladım..

Kızlar gebelik var mi acaba

Eklentiler

• 20210104_212218.webp
    20210104_212218.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 209
Adet geçmeden yapmiyorlar ben de 2 gun kala kan testi icin gittim ama hic adetten bahsetmeden direk idrar testinde cift cizgi cikti kan testi yaptirmak icin geldim dedim, sormadilar oyle deyince 😁 Sonradan soyledim aaa nasil adet gecmeden cikiyor testte diye sasirdi ebeler. Herkese söylüyorum adete kalan gunle alakasi yok. Yumurtlamadan sonra kac gun gecmis o onemli. Yumurtlamadan 9 gün gecince testte gozukmeye basliyor. Sonucta kimisi 15.gunde yumurtluyor, kimisi 10.günde.
Bunu bende bir türlü yer edemedim insanların kafasında ya ebe ebeyken bunları bilmiyorsa ne biliyim yA 😄😄
Bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 💕

Bunu bende bir türlü yer edemedim insanların kafasında ya ebe ebeyken bunları bilmiyorsa ne biliyim yA 😄😄
Bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 💕
Ohh şükür beni anlayan biri 😁 cidden 2 bucuk senedir bebek icin ugrasan biri olarak tez yazacak duruma geldim. Hamile kalma koçu olabilirim 😁 Aminnn inşallah her isteyene nasip etsin Allah en hayirli zamanda 🤲

Ohh şükür beni anlayan biri 😁 cidden 2 bucuk senedir bebek icin ugrasan biri olarak tez yazacak duruma geldim. Hamile kalma koçu olabilirim 😁 Aminnn inşallah her isteyene nasip etsin Allah en hayirli zamanda 🤲
Mantıken sizin dediğiniz doğru ama herkes adete şu kala bu kala diyor sonra bazılarının testinde cıkacagı varsada yok sanıyor üzülüyor önemli olan yumurtlama tarihi ya yumurtlama belki adete yakın oldu hamilesin ondan geciyo adetin üstüne bide afedersin bazı şuursuz doktorlar tarlusal veriyo ya bi sor kadına yumurtlama ne zamandı veya bilmiyosa yumurtlama tarihini deki 1 hafta daha olmazsan bi test yap öyle iç bunu de ama yok baktı adet olmuyo hemen eline tarlusalı sıkıştırıp gönderiyo kendi canından gitmiyo giden tabi belki senelerdir bekliyo bu bebeği kadıncağız konusulacak cok sey varda yazmaya üşeniyorum artı yoruldum vallahi sizin gibi önemli olan ovülasyon tarihi demekten bende 5 6 yıldır bu sayfada geziniyorum burda öğrendim bunları ya bi tecrübemiz varda bişey diyoruz değilmi ama

Mantıken sizin dediğiniz doğru ama herkes adete şu kala bu kala diyor sonra bazılarının testinde cıkacagı varsada yok sanıyor üzülüyor önemli olan yumurtlama tarihi ya yumurtlama belki adete yakın oldu hamilesin ondan geciyo adetin üstüne bide afedersin bazı şuursuz doktorlar tarlusal veriyo ya bi sor kadına yumurtlama ne zamandı veya bilmiyosa yumurtlama tarihini deki 1 hafta daha olmazsan bi test yap öyle iç bunu de ama yok baktı adet olmuyo hemen eline tarlusalı sıkıştırıp gönderiyo kendi canından gitmiyo giden tabi belki senelerdir bekliyo bu bebeği kadıncağız konusulacak cok sey varda yazmaya üşeniyorum artı yoruldum vallahi sizin gibi önemli olan ovülasyon tarihi demekten bende 5 6 yıldır bu sayfada geziniyorum burda öğrendim bunları ya bi tecrübemiz varda bişey diyoruz değilmi ama
Burada bi vişneli turta diye hesap var belki bilirsiniz ondan ogrendim ben de. Yumurtlamadan 9 gun sonra ogrenmisti yillar once testte. Dediginiz gibi cok yanlislar yapiliyor bu konuda. Mesela beta hcg karsilastirmasi yapiyorlar kendi aralarinda benim adet gunu şu kadar cikti, seninki fazlaymis acaba kimyasal mi geciriyorum diye stres yapiyorlar. Anladın işte sen, yumurtlama birinde erken olmus birinde geç olmuş. O yüzden adet gününde farkli cikiyor değer. Neyse ben yine herkese soylemeye devam edecegim 😁 tanistigima memnun oldum arkadasim

Burada bi vişneli turta diye hesap var belki bilirsiniz ondan ogrendim ben de. Yumurtlamadan 9 gun sonra ogrenmisti yillar once testte. Dediginiz gibi cok yanlislar yapiliyor bu konuda. Mesela beta hcg karsilastirmasi yapiyorlar kendi aralarinda benim adet gunu şu kadar cikti, seninki fazlaymis acaba kimyasal mi geciriyorum diye stres yapiyorlar. Anladın işte sen, yumurtlama birinde erken olmus birinde geç olmuş. O yüzden adet gününde farkli cikiyor değer. Neyse ben yine herkese soylemeye devam edecegim 😁 tanistigima memnun oldum arkadasim
Bende memnun oldum arkadaşım 🥰 ben kendimden gördüm canım yumdan sonra 10. Gün silik cıkmıstı bende
O hcg karsılastırma kalp atısı sende duyuldu bende duyulmadılar onları hiç karıştırma zaten
Doktorlar boşa yoruyor kendini ya testi yap bunların eline ver gönder burda yorumlarlar doktor yorumlasa bile burdakiler ne derse ona gidiyolar
Yani güzel arkadaşım HER HAMİLELİK HER BEBEK KENDİNE ÖZELDİR BU İLERDEDE BÖYLEDİR BAZILARI ERKEN YÜRÜR BAZILARI GEÇ BAZILARI ERKEN DİŞ ÇIKARIR BAZILARI GEÇ
benim oğlan 1 yasında dişi çıkmaya başladı ilk dişleri şimdi durdurak bilmiyo maşallah 🧿 2 aya yakın 1 sürede 4 dişi çıktı şimdi 5. Yolda
Bebeğini asla başka bir bebekle kıyaslamamak lazım hamileliğide aynı şekilde
Rabbim burdakilere ve herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲 yiyecek ekmeği olan öylede doğuyo böylede dünyada nasibi olmayanda öylede kötü sonuçlanıyo Böylede
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah 🤲
Sizide tebrik ederim sabrınızdan dolayı 🥰

Bende memnun oldum arkadaşım 🥰 ben kendimden gördüm canım yumdan sonra 10. Gün silik cıkmıstı bende
O hcg karsılastırma kalp atısı sende duyuldu bende duyulmadılar onları hiç karıştırma zaten
Doktorlar boşa yoruyor kendini ya testi yap bunların eline ver gönder burda yorumlarlar doktor yorumlasa bile burdakiler ne derse ona gidiyolar
Yani güzel arkadaşım HER HAMİLELİK HER BEBEK KENDİNE ÖZELDİR BU İLERDEDE BÖYLEDİR BAZILARI ERKEN YÜRÜR BAZILARI GEÇ BAZILARI ERKEN DİŞ ÇIKARIR BAZILARI GEÇ
benim oğlan 1 yasında dişi çıkmaya başladı ilk dişleri şimdi durdurak bilmiyo maşallah 🧿 2 aya yakın 1 sürede 4 dişi çıktı şimdi 5. Yolda
Bebeğini asla başka bir bebekle kıyaslamamak lazım hamileliğide aynı şekilde
Rabbim burdakilere ve herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲 yiyecek ekmeği olan öylede doğuyo böylede dünyada nasibi olmayanda öylede kötü sonuçlanıyo Böylede
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah 🤲
Sizide tebrik ederim sabrınızdan dolayı 🥰
Kesinlikle evet karsilastirmamak gerek ne guzel bir oglunuz varmis Allah bagislasin 🙏 benim 2 erkek yeğenim var 1 bucuk ve 5 yaslarinda ikisi de birbirinden farkli. 5 yasinda olan çok zeki çok akilli ama hala kelimeleri duzgun soyleyemiyor mesela, geç yurudu, geç diş cikardi, katı yiyecek yiyemedi 2 yasina kadar ama kucuk olan ismini söylüyor şimdiden 🤭dişler vampir gibi, kuru ekmek kemiriyor dombili 😁 Herseyi erken oldu. Ayni karından ciktilar ama iste her bebek farkli. Allah herkesin yavrusunu bagislasin acisini gostermesin. Saglikli ömür versin. Hasret ceken herkese de hayirlisiyla saglikli evlat nasip etsin en kisa zamanda 🙏 iyi geceler 😊

Back
X