- 8 Nisan 2011
- 1.997
- 2.038
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.661
Biz 2 bucuk senedir bekliyoruz 5-6 ay hic bisey degil durun bakalimUmarim cunku 5-6 aydir deniyoruz ve artik olsun da bu stres bitsin istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 2 bucuk senedir bekliyoruz 5-6 ay hic bisey degil durun bakalimUmarim cunku 5-6 aydir deniyoruz ve artik olsun da bu stres bitsin istiyorum![]()
Biz 2 bucuk senedir bekliyoruz 5-6 ay hic bisey degil durun bakalimhayirlisiyla saglikla gelsinler insallah zamani var herseyin
Aminnn size de insallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aman herkesinki kendine çok geliyor demekki
![]()
Ay evet bende 2 merdiven ciksam nefes nefese kalırdim..Yuruycem yuruycem şu belirtiler bi geçsin demerdiven cikarken bile kalbim kut kut hizlaniyor nefesim kesiliyor. Ben de çok normal dogum istiyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz
![]()
Hemen cikti mi yoksa sonradan mi cikti? Hemen ciktiysa var gibi duruyorKızlar gebelik var mi acaba
Rengi biraz daha pembemsi durmasi lazimdi sadece renge takildim ama var gibi tekrar yapin bi tane daha o zaman netlesir ☺3 dk cikti
3 Dk cıktıHemen cikti mi yoksa sonradan mi cikti? Hemen ciktiysa var gibi duruyor![]()
Yarın sabah deneyeyim belki daha net çıkar sagolun teşekkür ederimRengi biraz daha pembemsi durmasi lazimdi sadece renge takildim ama var gibi tekrar yapin bi tane daha o zaman netlesir ☺
Erken ise belki siliktir.Rengi biraz daha pembemsi durmasi lazimdi sadece renge takildim ama var gibi tekrar yapin bi tane daha o zaman netlesir ☺
Şundan bahsediyorum silik de olsa pembe gozukmesi lazim. Bu benim adetten 4 gün önceki testim daha yenisi yoktur heraldeErken ise belki siliktir.
Fotoğraftan kaynaklanabilir normalde pembeŞundan bahsediyorum silik de olsa pembe gozukmesi lazim. Bu benim adetten 4 gün önceki testim daha yenisi yoktur heralde![]()
O zaman kesin varFotoğraftan kaynaklanabilir normalde pembe
Fotoğraftan kaynaklanabilir normalde pembe
Inşallah canımO zaman kesin var![]()
Bunu bende bir türlü yer edemedim insanların kafasında ya ebe ebeyken bunları bilmiyorsa ne biliyim yAAdet geçmeden yapmiyorlar ben de 2 gun kala kan testi icin gittim ama hic adetten bahsetmeden direk idrar testinde cift cizgi cikti kan testi yaptirmak icin geldim dedim, sormadilar oyle deyinceSonradan soyledim aaa nasil adet gecmeden cikiyor testte diye sasirdi ebeler. Herkese söylüyorum adete kalan gunle alakasi yok. Yumurtlamadan sonra kac gun gecmis o onemli. Yumurtlamadan 9 gün gecince testte gozukmeye basliyor. Sonucta kimisi 15.gunde yumurtluyor, kimisi 10.günde.
Ohh şükür beni anlayan biriBunu bende bir türlü yer edemedim insanların kafasında ya ebe ebeyken bunları bilmiyorsa ne biliyim yA
Bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh![]()
Mantıken sizin dediğiniz doğru ama herkes adete şu kala bu kala diyor sonra bazılarının testinde cıkacagı varsada yok sanıyor üzülüyor önemli olan yumurtlama tarihi ya yumurtlama belki adete yakın oldu hamilesin ondan geciyo adetin üstüne bide afedersin bazı şuursuz doktorlar tarlusal veriyo ya bi sor kadına yumurtlama ne zamandı veya bilmiyosa yumurtlama tarihini deki 1 hafta daha olmazsan bi test yap öyle iç bunu de ama yok baktı adet olmuyo hemen eline tarlusalı sıkıştırıp gönderiyo kendi canından gitmiyo giden tabi belki senelerdir bekliyo bu bebeği kadıncağız konusulacak cok sey varda yazmaya üşeniyorum artı yoruldum vallahi sizin gibi önemli olan ovülasyon tarihi demekten bende 5 6 yıldır bu sayfada geziniyorum burda öğrendim bunları ya bi tecrübemiz varda bişey diyoruz değilmi amaOhh şükür beni anlayan biricidden 2 bucuk senedir bebek icin ugrasan biri olarak tez yazacak duruma geldim. Hamile kalma koçu olabilirim
Aminnn inşallah her isteyene nasip etsin Allah en hayirli zamanda
![]()
Burada bi vişneli turta diye hesap var belki bilirsiniz ondan ogrendim ben de. Yumurtlamadan 9 gun sonra ogrenmisti yillar once testte. Dediginiz gibi cok yanlislar yapiliyor bu konuda. Mesela beta hcg karsilastirmasi yapiyorlar kendi aralarinda benim adet gunu şu kadar cikti, seninki fazlaymis acaba kimyasal mi geciriyorum diye stres yapiyorlar. Anladın işte sen, yumurtlama birinde erken olmus birinde geç olmuş. O yüzden adet gününde farkli cikiyor değer. Neyse ben yine herkese soylemeye devam edecegimMantıken sizin dediğiniz doğru ama herkes adete şu kala bu kala diyor sonra bazılarının testinde cıkacagı varsada yok sanıyor üzülüyor önemli olan yumurtlama tarihi ya yumurtlama belki adete yakın oldu hamilesin ondan geciyo adetin üstüne bide afedersin bazı şuursuz doktorlar tarlusal veriyo ya bi sor kadına yumurtlama ne zamandı veya bilmiyosa yumurtlama tarihini deki 1 hafta daha olmazsan bi test yap öyle iç bunu de ama yok baktı adet olmuyo hemen eline tarlusalı sıkıştırıp gönderiyo kendi canından gitmiyo giden tabi belki senelerdir bekliyo bu bebeği kadıncağız konusulacak cok sey varda yazmaya üşeniyorum artı yoruldum vallahi sizin gibi önemli olan ovülasyon tarihi demekten bende 5 6 yıldır bu sayfada geziniyorum burda öğrendim bunları ya bi tecrübemiz varda bişey diyoruz değilmi ama
Bende memnun oldum arkadaşımBurada bi vişneli turta diye hesap var belki bilirsiniz ondan ogrendim ben de. Yumurtlamadan 9 gun sonra ogrenmisti yillar once testte. Dediginiz gibi cok yanlislar yapiliyor bu konuda. Mesela beta hcg karsilastirmasi yapiyorlar kendi aralarinda benim adet gunu şu kadar cikti, seninki fazlaymis acaba kimyasal mi geciriyorum diye stres yapiyorlar. Anladın işte sen, yumurtlama birinde erken olmus birinde geç olmuş. O yüzden adet gününde farkli cikiyor değer. Neyse ben yine herkese soylemeye devam edecegimtanistigima memnun oldum arkadasim
Kesinlikle evet karsilastirmamak gerek ne guzel bir oglunuz varmis Allah bagislasinBende memnun oldum arkadaşımben kendimden gördüm canım yumdan sonra 10. Gün silik cıkmıstı bende
O hcg karsılastırma kalp atısı sende duyuldu bende duyulmadılar onları hiç karıştırma zaten
Doktorlar boşa yoruyor kendini ya testi yap bunların eline ver gönder burda yorumlarlar doktor yorumlasa bile burdakiler ne derse ona gidiyolar
Yani güzel arkadaşım HER HAMİLELİK HER BEBEK KENDİNE ÖZELDİR BU İLERDEDE BÖYLEDİR BAZILARI ERKEN YÜRÜR BAZILARI GEÇ BAZILARI ERKEN DİŞ ÇIKARIR BAZILARI GEÇ
benim oğlan 1 yasında dişi çıkmaya başladı ilk dişleri şimdi durdurak bilmiyo maşallah2 aya yakın 1 sürede 4 dişi çıktı şimdi 5. Yolda
Bebeğini asla başka bir bebekle kıyaslamamak lazım hamileliğide aynı şekilde
Rabbim burdakilere ve herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahyiyecek ekmeği olan öylede doğuyo böylede dünyada nasibi olmayanda öylede kötü sonuçlanıyo Böylede
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah
Sizide tebrik ederim sabrınızdan dolayı![]()