- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.741
Erken dimi 7. Gun yaptım sonra 9. 10. Gun gene yaptımArtar da 7. gün test yapmaya başlamak için erken değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken dimi 7. Gun yaptım sonra 9. 10. Gun gene yaptımArtar da 7. gün test yapmaya başlamak için erken değil mi?
Yanlış olmasın ama tüp bebekte doktorlar 10. gün test yapın diyor. O da idrar değil kan diye biliyorum. Doktorunuz söylemiş miydi size hangi gün test yaptıracağınızı? Hepsi pozitif çıktıysa zaten vardır bir şeyler. İsterseniz atın testlerinize beraber bakalımErken dimi 7. Gun yaptım sonra 9. 10. Gun gene yaptım
Çok hafif bir çizgi var gibi. Hemen mi çıktı?Kızlar yumurtlamanın 10. Günü bal çörekotu kürü uyguladım bu ay pkoluyum
Belirtilerim bel ağrısı dün yogundu bugün az
Sürekli ıslaklık beyaz yada su gibi akıntı
Dün sürekli adet olacakmıs hissi oldu rahimde hep bi noktada kasılma acı gibi bir his ve bugün halsizlik sizce durum nedir adete bugünle birlikte 4 gün var oğlumu da böyle öğrenmiştim sabahda yaptım aynı testi bişey cıkmadı az önce içimden bir his yap dedi yaptım ve sonuc bu sizcee??
5 dk içinde cıktı evet sabah yapmıstım aynı marka hiçbirşey cıkmadı içimden bi ses yine yap dedi yaptım 5 dk da böyleeÇok hafif bir çizgi var gibi. Hemen mi çıktı?
Sabredebilirsen iki gün sonra sabah tekrar yap bence. İlginç olmuş normalde sabah ilk idrarda daha belirgin çıkar5 dk içinde cıktı evet sabah yapmıstım aynı marka hiçbirşey cıkmadı içimden bi ses yine yap dedi yaptım 5 dk da böyleesabah bekledim o kadar başında onda bişey cıkmadı bu 5 dk da böyle olduu
Aynen bende ona şaştım oğlumu uyuttum oturuyodum canım sıkıldı eşimde vardı yapıyım dedim yaptım böyle cıktı eşimde gördü normalde görmezdi kuruma felan oluncaSabredebilirsen iki gün sonra sabah tekrar yap bence. İlginç olmuş normalde sabah ilk idrarda daha belirgin çıkar![]()
İnşallah gönlüne göre, sağlıkla olurAynen bende ona şaştım oğlumu uyuttum oturuyodum canım sıkıldı eşimde vardı yapıyım dedim yaptım böyle cıktı eşimde gördü normalde görmezdi kuruma felan olunca
Bunu gördüoğlumda 5 yıl uğraştım aşılama iğne felan tüp bebek zor dediler eşimdede sorun vardı takviye soğan kürü oğlum oldu bunda 3. Deneme de çörekotu kürü yaptım eger varsa çok şükür bunda uğraşmadım fazla çok şükür
![]()
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bebeklerİnşallah gönlüne göre, sağlıkla olur![]()
Merhaba benimde testim çok silik çıktı bugün. Sizde hamilelik varmı belli oldu muTeşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler![]()
Bende daha bugün yaptım canım koyulaşırsa kan vereceğimMerhaba benimde testim çok silik çıktı bugün. Sizde hamilelik varmı belli oldu mu
Benimde 3 gün var . Erken gebelik testi yapmıştım prodoctor ama sanırım yanlışta çıkabiliyoemus o markada yarın sabah kaset test yapacağımBende daha bugün yaptım canım koyulaşırsa kan vereceğim
Adetime bugünle birlikte 4 gün var
Kasette daha belirgin cıkıyo canım ya ben oğlumda hem erken hem kaset yapmıştım kaset daha koyuyduBenimde 3 gün var . Erken gebelik testi yapmıştım prodoctor ama sanırım yanlışta çıkabiliyoemus o markada yarın sabah kaset test yapacağım
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahKasette daha belirgin cıkıyo canım ya ben oğlumda hem erken hem kaset yapmıştım kaset daha koyuydu
Evet 105 cıktı 2 gun once sukur 4 haftalık hamileyimKan tahlili yaptırdın mı?
Son adet tarihin neyse bebek adet gunu başlangıcın baz alınarak hesaplandıgı için adet tarihini gec dollenme vs diye düşünme adet tarihin neyse onu baz alcaksın 12 si 14 ü degıl gecen ay adet baslangıcın ne ?Kızlar merhaba benim testime de bakabilir misinizz. Doktorla birlikte yumurta takibi yaptık. 12 ocakta akşam 5te randevum vardı. 2 adet biri sağda biri solda Yumurtalarım 15mm olmuş dedi hormon testi istedi (LH, progestron ve e2) verdim 2-3saat sonra sonuç çıktı doktora attım. Birisi çatlıyor dedi bugün yarın ilişki olsun 14ünde tekrar gel dedi. 14ocaktada gittim 2side çatlamış dedi sıvılarını görüyomusun diye ultrasonda gösterdi bugün de ilişki olsun dedi. Biz de hep o günleri değerlendirdik. Ben 14 ocağımı yoksa 12 ocağımı baz alacağım? Takvimime göre bat tarihim 22siydi. Ama geç yumurtlama olduğu için ne zaman hastalanacağım bilmiyorum. 1haftadırda progestron içiyorum corasprinle birlikte. Yardımcı olabilir misiniz? Test için erken mi
İyi akşamlar arkadaşlar 6 aylık evliyim hiç korunmadık bebek istiyoruz adetim çok düzenli günü günün olurum ama bu ay normalde 18.01 de olmam gerekirken olmadım bugün ilk idrarla test yaptım silik de olsa çıktı ama üstünden iki üç saat geçtikten sonra adet oldum sizce noldu kimyasal gebelik felan mıy