• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kaset testler dun digeride bugunku
Ben pazartesi kan testi yaptirdim, bugun sonucu aldim Beta-HCG 1700 kusur cikmis. 😊
Sanirim siz de hamilesiniz.😍 Cizgiler gayet belli..

Ben adet tarihim 3 gun gecince yapmistim cizgi cok silikti ama sonuc olarak hamileymisim. 😁

Ben pazartesi kan testi yaptirdim, bugun sonucu aldim Beta-HCG 1700 kusur cikmis. 😊
Sanirim siz de hamilesiniz.😍 Cizgiler gayet belli..

Ben adet tarihim 3 gun gecince yapmistim cizgi cok silikti ama sonuc olarak hamileymisim. 😁
Benim adete 18 gun kala birde 14 gun kala iki kere yumurtlama oldu hangisi tuttu bilmem adete 5 kala test cok belirgin cikti valla diyorum ikisidemi tuttu acaba. Masallah canim saglikla ilerlesin bebislerimiz insallah sen keseyi gorursun onumuz hafta

16152994990931560703321295950137.webp
cok net çıktı ya😳 hatalı olma ihtimali var mı kan verdim ama daha çıkmadı. Duramadim kimseye de bişey söylemedim daha heyecandan catlayacagim😄 hatalı değildir değil mi ya 🙄🙄🙄

Merhaba arkadaslar, birkac gundur adet olacakmisim gibi hissediyorum, kramp agri giriyor. Adet tarihim 3 gun gecti.. Olmaz ya dedim az once test yaptim boyle silik bir cizgi cikti.
Ilk idrarim ile degil ikinci idrarim ile yaptim testi.
Hamile olma olasiligim var mi 🤔 Testi daha once de kullandim ama hic silik cizgi cikmamisti.
Masallah guzel cikmis canim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisin

Az önce peceteye pembe bir akıntı geldi. Adet olmanın az öncesi gibi doktora haftaya gidecektim 5 hafta olunca. Korktum biraz gitsem mi acaba 🙁

Günaydın kızlar üstteki dün ki testim diğeri az önce çıktı ☺️

Eklentiler

• CED7F229-A2AC-45F5-AA52-05CF974ED3F1.webp
    CED7F229-A2AC-45F5-AA52-05CF974ED3F1.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 245
Onemli olan kan testi sen hemen kana baktir iki gun sonra yinr baktir sıkıntı cikmazsa bu testler problem degil
Merhaba benim de 19 subat ilk adet tarihim bata 4gun var ve 6 gun varken pozitif gordum idrar bugunde gayet net pozitif ama kan testi vermedim daha vermem gerekiyo mu emin olamadim iki ay once kimyasal yasadim cunku o yuzden tekrar heveslenmekte heveslendirmekte istemiyorum acaba dr hemen tedaviye basliyo mu

Merhaba benim de 19 subat ilk adet tarihim bata 4gun var ve 6 gun varken pozitif gordum idrar bugunde gayet net pozitif ama kan testi vermedim daha vermem gerekiyo mu emin olamadim iki ay once kimyasal yasadim cunku o yuzden tekrar heveslenmekte heveslendirmekte istemiyorum acaba dr hemen tedaviye basliyo mu
Canim asil kimyasal yasdiysan vermen lazim kanda takip etmen gerekiyor. Iki gunde bir takip et bakalim artış guzel olacakmi ona gore 2000li degerleri gecince doktora gider keseni gorursun allahin izniyle. Folik asite başla icmiyorsan hemen başla takipte ol yine kimyasal olursada allahin taktiri ama genelde kimyasalin ertesi aylari hamile kalınıyor genelde insallah guzel ilerler görürsün minigini

Back
X