• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Akşam koyu kıvamlı bir akıntım oldu ben de yumurtlama zamanım şimdi hamile kalırım diye düşündüm sabahına birlikte olduk .aslında olursa olsun dedik ve o günden sonra da korunduk Kısmet galiba .

Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Benim de iki kızım var ben de 3. Cocgumu bekliyorum . Bu ay ben sadece bir kere ilişkiye girdim ve test yaptım sonuç pozitif çıktı .
Sizin mesajlarınızın altında bebeğin doğacağı muhtemel tarih ve bilgiler yazıyor onu ben de ayarlamak istiyorum. Yol gösterir misiniz
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun , rabbim dileyen herkese nasip etsin benim de iki prensesim var bu 3. Bebiş inşallah sağ Salim kucağımıza alalım hepimiz.Sizinde hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin , doktora gideceğim yarın ilk defa bakalım kese görünecek mi çok merak ediyorum 6+1 iz şuanda . O ayarlamayı nasıl yaptım bilemiyorum karşıma bir link çıktı sanırım ona girip bilgilerimi doldurdum sonra hep kaldı o , ben de çok aktif değildim yeni kullanıyorum daha hamilelik vesilesi ile , öğrenirsem yazacağım

Bugün kan testi sonucumu almaya gittim değerim 397 hamilesin dedi doktor . Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun inşallah , benimde dört günlük gecikme ile beta hcg: 9500 çıktı görünce 95 yada 950 sandım ama 9.500 dedi saplıkocağı aile hekimim, yarın kontrol var iki hafta bi yere girmedim bilerek bebek yerleşsin kesesi büyüsün görünsün diye bakalım yarın ne olacak görebilecek miyiz iyi mi durum nedir ne değildir belli olacak . Sizin yaş kaç

Selam,
Adem günümde test yaptım çizgi çok belirgindi.
düşük yaptığım gebelikte 1 hafta gecikince yapmıştım o zaman bundan daha silikti.
Haftaya kontrolü dört gözle bekliyorum. Umarım kese görünür 🥰

Eklentiler

• FC358F4B-F369-473A-B199-D02DD96DCDAC.webp
    FC358F4B-F369-473A-B199-D02DD96DCDAC.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 185
Dikkat idrar resmi var !! Merhaba arkadaşlar ben bugün test yaptım pozitif çıktı. Sormak istediğim baya kırmızı çıktı sizce kaç haftalıktır ?

Eklentiler

• 59D0DF6C-06E5-411C-BA62-79AA1C0902EC.webp
    59D0DF6C-06E5-411C-BA62-79AA1C0902EC.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 175
Arkadaşlar ben adetten 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif sonra çıkma ihtimali var mı?

Benimde 5 yaşında Zeynep adlı bir kızım var biz de ikinciyi bekliyoruz inşallah olur bu ay 🤲☺️
Allah bağışlasın cnm benim kızımın adı da Zeynep 😊bakalim nick deki Ahmeti bekliyoruz ama nasip olur mu bilmem bu ay da regl oldum hamilelik olmadi insallah senin olur bazen 5 gün önceden sonuç cikmayabiliyor cnm özellikle geç döllenmelerde bikac gün daha bekle bi daha yap derim ben

Allah bağışlasın cnm benim kızımın adı da Zeynep 😊bakalim nick deki Ahmeti bekliyoruz ama nasip olur mu bilmem bu ay da regl oldum hamilelik olmadi insallah senin olur bazen 5 gün önceden sonuç cikmayabiliyor cnm özellikle geç döllenmelerde bikac gün daha bekle bi daha yap derim ben
Geç döllenme olmadı sanırım çünkü yumurtlama belirtileri gunumdeydi neyse nasip 🥰

Kızlar gözlerime inanamıyorum yanılma payı var mı 3 gun geciktim az önce rest yaptm ayy yazamiyorummm:)

Eklentiler

• 20210823_140735.webp
    20210823_140735.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 186
Back
X