- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 73
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum ovulasyonun kaçıncı günüü?Gebelik var mı silik görünüyor gibi hafifte olsa
Yarin adet gunumBen görüyorum ovulasyonun kaçıncı günüü?
Yarın tekrarla bence koyulursa inşallah öyledir gebesin demektirYarin adet gunum
2.fotoda çok hafif bi çizgi var gibi ama oda t çizgisinin baya önünde çıkmış erken yapmışsınız bi 2 gün daha bekleyin benceBunlarda bişey gören var mı acaba
Reglime 4 gün var
İdrarada çok dikkat edemedim aslında, beklemiş sayılmaz
Öyle bi yapayım dedim yaptım, şüphelendiğimden değilde daha doğrusu ihtimal verdiğimden![]()
Yarin adet günümBen görüyorum ovulasyonun kaçıncı günüü?
Yok kuzu ya hiç bişey =)2.fotoda çok hafif bi çizgi var gibi ama oda t çizgisinin baya önünde çıkmış erken yapmışsınız bi 2 gün daha bekleyin bence![]()
Sonucunuz nasıl çıktı merak ettimTeşekkür ederim. Bu akşam tekrar kan vereceğim. En son 13.2 idi.
81.6 çıktı :) 3 gün içinde yaklaşık 6 kat olduSonucunuz nasıl çıktı merak ettim
Hayırlı olsun81.6 çıktı :) 3 gün içinde yaklaşık 6 kat oldu
Teşekkür ederim :) son adet tarihim 2 ekim :)Hayırlı olsunen son adet tarihiniz ne zamandı benim de kan testim bugün 12 çıktı ama kimyasal olabilir diye düşünüyorum
Gözünüz aydınMerhabaaa, kan vermeye gideceğim.Dün silik görmüştüm testi ve bugün sonuç.
1 Kasım’da regl olmam gerekiyordu. Bu ay ilk deneme
![]()
Düşmemiş ki artmış. Neden kimyasaldan şüphelendiniz? Önemli olan kaçla başladığınız değil, iki günde düzenli artış göstermesiKizlae benim artisda bu şekilde iyi mi sizce 2 gun arayla yaptım hep adet gunum bugum 46cikti. kimyasal olmasından korkuyoeum Eki Görüntüle 2944448
Aynen canim dusmedi cok sukur de artis az gibi geldide o kafama takildiDüşmemiş ki artmış. Neden kimyasaldan şüphelendiniz? Önemli olan kaçla başladığınız değil, iki günde düzenli artış gösterme