- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim seni uzmek istemem. Ayni sekilde arkadasimda aralikta kimyasal gecirdi. Hic korunmadi ocakta test yapti. Testleri ayni boyleydi icinde hep kusku vardi acaba degerim dusmedimi diye. Sonra beklenen adet gununde test yapti ve tamamen negatif cikti sonrada adet oldu hic gecikmeden. Yani degerleri 0 lanmamis. Tamamen sifirlaninca da adet oldu zaten. Ama sevindi icinde hic bir sey kalmadi diye.kimsal gecirdm ayin 8 de hic korunmadik degerim sifirlanmistr simdiye dimi en son ayin 9 da 113 tu cok hizli dustu hemen boyle bisey olablr mi ben mi yanlis goruyorm
benim kanamam oldu canim bir gun arayla değerler bu sekilde dustu 507 339 113 geceden sabaha bunlar rahim temiz tup temiz.bende pek ihtimal vermiyorm ama degerlerm hizli dusuyo daha oncede iki dusgum var.negatifkende negatif cikiyo olsem goremem.bi yandanda daha cok erken kafam karisik cokCanim seni uzmek istemem. Ayni sekilde arkadasimda aralikta kimyasal gecirdi. Hic korunmadi ocakta test yapti. Testleri ayni boyleydi icinde hep kusku vardi acaba degerim dusmedimi diye. Sonra beklenen adet gununde test yapti ve tamamen negatif cikti sonrada adet oldu hic gecikmeden. Yani degerleri 0 lanmamis. Tamamen sifirlaninca da adet oldu zaten. Ama sevindi icinde hic bir sey kalmadi diye.
Yani bekle derim. Kan vermedi versede pztf cikicakti degerleri dusmedigi icin
ne bilim canim ya hic ihtimal vermiyorm ama kafami karistrdi bu test.ise baslamayi dusunuyrm dedim aklimda kalmasinBir daha kalmış olabilirsin canım adetten hemen sonra
Canim arkadasiminda aynen boyleydi zaten oyuzden yazdim. 455-233-49-41. 41 den sonra bi daha yaptirmadi duser sandi. Test yaptigindada degeri 20 ymis oyuzden pozitif cikiyormus zaten deger bir anda inermis ama tamamen sifirlanmazmis hemen. Bazilarinda tabiibenim kanamam oldu canim bir gun arayla değerler bu sekilde dustu 507 339 113 geceden sabaha bunlar rahim temiz tup temiz.bende pek ihtimal vermiyorm ama degerlerm hizli dusuyo daha oncede iki dusgum var.negatifkende negatif cikiyo olsem goremem.bi yandanda daha cok erken kafam karisik cok
hadi ya benimde oyle mi ki acaba ne bilim kismet artik canim varsada bekliycm yoksada ailik cizgi cikinca iyice kafam karisti cok erken oldgnuda biliyrmCanim arkadasiminda aynen boyleydi zaten oyuzden yazdim. 455-233-49-41. 41 den sonra bi daha yaptirmadi duser sandi. Test yaptigindada degeri 20 ymis oyuzden pozitif cikiyormus zaten deger bir anda inermis ama tamamen sifirlanmazmis hemen. Bazilarinda tabii
batim belli degil canim ay basinda kimyasal gecirdm ya 20 gun oldu iste kanama biteli hemen hemen yojtur ya ne bilim iyice siliklesti gitti degerim dusmedi tam olarak sanirim bastan baya bi belli oldu sonra cigiz yok olduKaç gün war bata
Sıfırlanmıştır değeriniz bence çoktan. Ben biyokimyasal geçirdiğimde değerim 50 idi adet günümde ertesi gün adet oldum 4 gün sonra tamamen sıfırlanmıştı bence sizinkisi de çoktan sıfırlanmıştır. Sağlıklı devam eder mi bilemeyiz ama inşallah mutlu sona ulaşırsınızkimsal gecirdm ayin 8 de hic korunmadik degerim sifirlanmistr simdiye dimi en son ayin 9 da 113 tu cok hizli dustu hemen boyle bisey olablr mi ben mi yanlis goruyorm
Him canım bnm düşük yaptgimda kanamam war ken bile iyice kaybolmuştu çizgi umutlandrmk istemm ama hamile olabilirsin insaallhh hamilesindr 2 gün sonra bi daha test yap koyulasma warmi ona bi bkbatim belli degil canim ay basinda kimyasal gecirdm ya 20 gun oldu iste kanama biteli hemen hemen yojtur ya ne bilim iyice siliklesti gitti degerim dusmedi tam olarak sanirim bastan baya bi belli oldu sonra cigiz yok oldu
Gecmis olsun canim 500 lerden kendi düştü degil mi hicbir müdahale kurtaj vs.olmadan sonlandi sanırım?deger 500den dudunce kanamayla mi attinbenim kanamam oldu canim bir gun arayla değerler bu sekilde dustu 507 339 113 geceden sabaha bunlar rahim temiz tup temiz.bende pek ihtimal vermiyorm ama degerlerm hizli dusuyo daha oncede iki dusgum var.negatifkende negatif cikiyo olsem goremem.bi yandanda daha cok erken kafam karisik cok
kurtaj olmadi canim cok yeniyms tutnamamis kanama gecirdm parcada dusurdm zaten degerler bir hun atayla cok hizli gitti.ama nenbilim belki tam dusmemsitr diyorm 20 gun oldu hemen hemen kanama biteliGecmis olsun canim 500 lerden kendi düştü degil mi hicbir müdahale kurtaj vs.olmadan sonlandi sanırım?deger 500den dudunce kanamayla mi attin
bilmiyrm canim ya silik cikti gordum ama sonra gitti iyice ciksaydi daha kirmizi olurdu ne bilim umitlenmek istemiyrm bejliycm bakalmHim canım bnm düşük yaptgimda kanamam war ken bile iyice kaybolmuştu çizgi umutlandrmk istemm ama hamile olabilirsin insaallhh hamilesindr 2 gün sonra bi daha test yap koyulasma warmi ona bi bk
gecmis olsun canim benim kimyasalmis uc kez kontrl edildi rahimde bisey kalmamis.deger hizli dustu ama sonra durduysa bilememBenimde 562 den kendiliginden düştü mudahale yapilmadan kanamayla atlattim yanliz bana dış gebelik dediler o yuzden senle mukayese ettim kimyasala daha yakin gibi benimki yanliz ekimin sonunda 562 den düşmeye başladı aralik 2 de 0 landi
Canım kan da çıkar belki bi kaç günegecmis olsun canim benim kimyasalmis uc kez kontrl edildi rahimde bisey kalmamis.deger hizli dustu ama sonra durduysa bilemem
daha bekliycm canim da anlamadim ki bastan silikti sonra yok oldu dur dedim varsa kuruynca daha belli olur simdide cizgi yeri bariz cikti ama kirmizi degilCanım kan da çıkar belki bi kaç güne
Ümitlenme kuzum hayrlisi olsunbilmiyrm canim ya silik cikti gordum ama sonra gitti iyice ciksaydi daha kirmizi olurdu ne bilim umitlenmek istemiyrm bejliycm bakalm
amin canim hayirliysa olsun insallah cumlemizin olsun tum isteyenlerinÜmitlenme kuzum hayrlisi olsun