- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
30ağustosda gene kahverengi akıntım sonra adetin oldu ama bu ay hiç adet görmedim hep leke lekeSen kendine dikkat et canım bence hamilesin.. Ben de sabah 6-7 de uyanıyorum normalde 8,30 dan önce asla uyanamam dediğim gibi bünyeden bünyeye bunlar değişiyo canım.. Ama testin benimkiyle hemen hemen aynı adet günün ne zamandı?
Kan verme imkanın yok mu canım? Böyle belirsizlik zor olur.. Bi kan versen bikaç saate çıkar adetin de geçmiş zaten30ağustosda gene kahverengi akıntım sonra adetin oldu ama bu ay hiç adet görmedim hep leke leke
Verdim pazartesi doktorumu aradım çarşamba gel dedi kasıklarımdan gelen ağrım oluyor sonra bir bakıyorum lekelenme olmuş.Kan verme imkanın yok mu canım? Böyle belirsizlik zor olur.. Bi kan versen bikaç saate çıkar adetin de geçmiş zaten
sonucunu söyledi mi canım peki? Değerin kaç çıkmış?Verdim pazartesi doktorumu aradım çarşamba gel dedi kasıklarımdan gelen ağrım oluyor sonra bir bakıyorum lekelenme olmuş.
anladım canım ilginç olmuş söylemesi lazımdı pozitif veya negatif diye en azından.. Neyse zaten çarşamba yarın bişey kalmadı inşallah güzel sonuçlar alırsın canımHayır söylemedi çarşamba gel dedi sadece
İnşallah hemen burada yazıcam hemen söylediğini zatenanladım canım ilginç olmuş söylemesi lazımdı pozitif veya negatif diye en azından.. Neyse zaten çarşamba yarın bişey kalmadı inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallah hemen burada yazıcam hemen söylediğini zaten
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririzgüzel haberlerini bekliyorum canım
Benimde adetim gecikeli bugun 3.gun.. olacagina hic bir ihtimal vermiyorumda zaten hic belirtim yok sifir yani... merak ediyorum acaba ne tur belirtiler oluyor insanlardacuma akşamı yani adetten 5 gün önce sildikçe peçeteye gelen kahverengi bi akıntım oldu.. regl oldum sandım normalde regl olmadan 2 -3 gün önce yumurtlamadan sonra dolgunlaşıp ağrıyan göğüslerim inerdi ama hala çok büyük ve acıyolardı anlam veremedim.. Ertesi sabah da çok fazla rüya görerek ve kan ter içinde erkenden uyandım inanılmaz çarpıntım vardı geri uyumaya çalıştım hafif bi mide bulantısı hissettim yatamadım.. çarpıntım 1 saat falan geçmedi en çok şüphelendiren şey bu oldu çünkü önceki gebeliklerimde hep yaşadığım bişeydi bu.. Onu hatırlayınca gün içinde idrar testi yaptım.. Ama bence bunlar kural değil çünkü herkesin gebelik belirtileri kendine özgü.. vücut tepkileri farklı olabilir o yüzden kimseyi yanıltmak istemem canım..
Belli oldu mu kan testin?İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz
Kesinlikle dogru.. gebelik var... MasallahBir çok internet sitesine baktım genellikle gebelik olmadan çift çizgi çıkmıcağını söyliyor sizce tedirginim çokkk .
İnşalllahhhPozitif cnm
hayırlısı olsun var :) birde kan testi yaptırınHastaneye 1 saat kala Dayanamadık 4 test daha aldım hepsi böyle
Hayirli olsun cok guzel masallah.. 2 gun sonra katlanaryak artmasi lazim 2 kat..beta hcg 354,72. Sizce bayanlar
maşAllahh cnm :) hayırlısı olsun saglıcakla kucagına al bebegini❣beta hcg 354,72. Sizce bayanlar
Doktoruma gösteremedim sonucu yeni aldım ve anlamıyorum sonuçtan sonuç gebeliğimi gösteriyormaşAllahh cnm :) hayırlısı olsun saglıcakla kucagına al bebegini❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?