Pozitif mi, Negatif mi,

pozitif canım hayırlı olsun bak bu da benim adete 4 gün kalaki testim değerim 90 çıktı aynı gün

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Gerçekten bugün psikolojim çok bozuk. 4 yıllık evliyim. Çocuğun yok 7 8 ay önce dermoid kist ameliyatı oldum. Prolaktinim yüksek. Hap kullanıyorum bunun için. Iki aydır da klomen ve çatlatma iğnesi kullandım Su an tam yumurtlama dönemindeyim bugün doktora gittim. Yumurtam 26 mm olmuş 12.gun. büyük ihtimal kist olacak bu yumurta. Ben yoruldum gerçekten.kendimi kadın gibi hissetmiyorum zaten cinsel hayatımızda kötüleşti sürekli görev gibi yapmaktan. Ne yapacağımi şaşırdım.bunlara kimseye anlatamıyorum.doktora gitmek istemiyorum.sogan kuru ne başlasam adete kadar kullandım olurmu

26 mm buyuyene kadar doktorunuz fatketmedi mi, catlatma ignesi verirdi ve catlardi yumurtaniz... doktora gidin mutlaka ihmal etmeyin bizim caremiz onlarda.. uzmeyin kendinizi bu kadar. Benimde bebegim olmuyor maalesef amh degerim dusuk ve olacaginada inanmiyorum zaten.. ilk baslarda bunalima girmistim ama artik daha iyiyim.. Kaderci yaklastim olaya olmazsa vardir bir hayir diyerekten. Kendinizi ve evliliginizi yipratmayin bu kadar yazik olur sonra. Yasiniz kac? Diger hormon degerlerinize baktirdiniz mi?
Bu arada konu sahibi bal gibi hamilesiniz hayirlisi olsun :)

Kac cikiyordu prolaktin degeriniz

31 yaşındayım gerçekten yıprandım bugün 12. Günü bu kadar büyümüş. Onceden de böyle olmuştu kiste dönüştü.diger hormonlar normal. Her ay öyle umitleniyorumki ben iki tane mi yumurta oluştu acaba derken içi boş bu yumurta oluşmuş. Inanın çok kötüyüm eşimi çok seviyorum.ama ayrilayimda o batı mutlu olsun çocuğu olsun diyorum. Bizi 4 yıldır hiçbirşey yıkamyıkamazdi ama bu mesele beni çok uzuyor. Artık çocuk düşünmek istemiyorum

Bende dedim esime birak beni ayrillalim sana bir cocuk veremiyorum diye. Cok uzuldu benim aklima bile gelmedi boyle bisi diye.. bizim durumumuzda bir cok kadin ayni hissiyatlari yasiyor maalesef. Yanliz degilsiniz emin olun.. bende cok yiprandim ustelik ben 38 yasindayim bir tame cikolata kistim var. Degerimde dusuk.. ama ne yapabilirim dunyanin sonu degil ya.hersey cocuk degil benim mutlulugumda buna bagli degil... Bakin siz degerlisiniz sizden baska bir tane daha yok bu evrende.. uzmeyin kendinizi ne olur... Hersey Allahin takdiri yapacak bisi yok... siz ne yaparsaniz yapin ALLAHIN DEDIGI OLUR... umutsuzluga kapilmadan tedavilerinizi olun eminim bir gun bir bebeginiz olacaktir

Allah inşallah size de şifa versin.. cok teşekkürler Su an o kadar kötü yüm ki dert ortağı oldunuz Allah razı olsun. Ben artık ısrar etmemeye karar verdim. Ben ders çalışmam gerekiyor zaten onlarla ilgilenicem dusunmiycem. Peki şimdi sogan kürüne başlasam olur mu sizce.

Bitkilerden cok zarar gelmez diye bilirim ama siz yinede ilk once bir tip dpktoruz ile gorusun... hem tedavinizi olun kafaya takmayarak dersinizi de calisin. Belki su an gebelik vardir bilemedim ki? Kurler bazen dusuk ile sonuclanabiliyor...isterseniz adetiniz bitince baslayin

Haklısınız sanmıyorum da adetten sonra baslamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…