Pozitif mi, Negatif mi,

Kizlar slm bunada bakarmisiniz bi cizgi oluştu ama t altında degil

Eklentiler

• 20171002_185315.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 63
Düşünmeyin o zaman canım ..
İnan'ın olmamasının bir sebebi var. Hakkınızda en hayırlısı demekki böyle. Tamamen Allah'a bırakın dertlerinizi en hayırlı ve kısa zamanda Allahım sizinde kucağınızı doldurur inşallah.

Bizi hiç birşey yıkamaz dı eşimi çok seviyorum diyorsunuz .bazısu gönül dengini bulamıyor , bazısı maddi açıdan imtihanda. Demekki sende bu konuda sınanıyorsun. Emin ol düşünmeyi bıraktığın gün daha güzel şeyler olacak...
Nacizane önerim..kırdıysam şimdiden hakkını helal et

Bana çok idrar damlatilmis test bozuk çıkmış gibi geldi

Ama insallah hamilesindir aminnnn
Sadece 3 damla yazıyordu 3 damla damlattım belkide olabilir çarşamba belli olucak İnşallah Dua edin benim için

Eklentiler

• IMG_20171002_215748_121.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 52
Sadece 3 damla yazıyordu 3 damla damlattım belkide olabilir çarşamba belli olucak İnşallah Dua edin benim için

E sorgulama ile bak canım bana da cuma çıkacak sonuc dediler çarşamba ogleden sonra hazırdi

İster devlet ister özel hep online sorgudan bakıyorum

İnşalah da hamilesindirrrrrr ınsallahhhh

Carsambay
Carsambayi beklemene hic gerek yok sabah bir test daha al silik de olsa bir cizgi varda kesin hamilesin. Benim testimde cizgi oyle silikti ki zor gorunuyordu ertesi gun kan verdim 19 çıktı. Tekrarlarsan kesin belli olur. Bence hamilesin cizgi baya net

Belirtileriniz oldu mu?
cuma akşamı yani adetten 5 gün önce sildikçe peçeteye gelen kahverengi bi akıntım oldu.. regl oldum sandım normalde regl olmadan 2 -3 gün önce yumurtlamadan sonra dolgunlaşıp ağrıyan göğüslerim inerdi ama hala çok büyük ve acıyolardı anlam veremedim.. Ertesi sabah da çok fazla rüya görerek ve kan ter içinde erkenden uyandım inanılmaz çarpıntım vardı geri uyumaya çalıştım hafif bi mide bulantısı hissettim yatamadım.. çarpıntım 1 saat falan geçmedi en çok şüphelendiren şey bu oldu çünkü önceki gebeliklerimde hep yaşadığım bişeydi bu.. Onu hatırlayınca gün içinde idrar testi yaptım.. Ama bence bunlar kural değil çünkü herkesin gebelik belirtileri kendine özgü.. vücut tepkileri farklı olabilir o yüzden kimseyi yanıltmak istemem canım..

Yaşadıklarımın aynısını anlattınız şuanda rüya görmeniz dışında yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve halsizlik var dün eşim işten geldikten sonra 15 tez tuvalete çıktım eşim üşüttünmü iyimisin diye sordu o bile fark etti ve 1 haftadır uyku problemin var bidem ağzıma gelip duruyor yatamıyorum 11 den önce uyanamıyorum normalde işten yeni çıktım 20 gün oldu uzun süredirde iş hayatım olduğu için 8 dedinmi ayaktayım ama bu hafta yorgunum ve evi temizlerken vs hep kahverengi lekelenmelerim oldu

Bir çok internet sitesine baktım genellikle gebelik olmadan çift çizgi çıkmıcağını söyliyor sizce tedirginim çokkk .

Sen kendine dikkat et canım bence hamilesin.. Ben de sabah 6-7 de uyanıyorum normalde 8,30 dan önce asla uyanamam dediğim gibi bünyeden bünyeye bunlar değişiyo canım.. Ama testin benimkiyle hemen hemen aynı adet günün ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…