- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Kararsız kaldım silik bir çizgi var sizce bayanlar .
Negatif gibi duruyorKizlar slm bunada bakarmisiniz bi cizgi oluştu ama t altında degil
Ç ye yakın bi cizgi var ama yanlıs miNegatif gibi duruyor
Düşünmeyin o zaman canım ..31 yaşındayım gerçekten yıprandım bugün 12. Günü bu kadar büyümüş. Onceden de böyle olmuştu kiste dönüştü.diger hormonlar normal. Her ay öyle umitleniyorumki ben iki tane mi yumurta oluştu acaba derken içi boş bu yumurta oluşmuş. Inanın çok kötüyüm eşimi çok seviyorum.ama ayrilayimda o batı mutlu olsun çocuğu olsun diyorum. Bizi 4 yıldır hiçbirşey yıkamyıkamazdi ama bu mesele beni çok uzuyor. Artık çocuk düşünmek istemiyorum
Evet gördüm onu onun için negatif dedimÇ ye yakın bi cizgi var ama yanlıs mi
Teşekkür ederimEvet gördüm onu onun için negatif dedim
Sadece 3 damla yazıyordu 3 damla damlattım belkide olabilir çarşamba belli olucak İnşallah Dua edin benim içinBana çok idrar damlatilmis test bozuk çıkmış gibi geldi
Ama insallah hamilesindir aminnnn
Sadece 3 damla yazıyordu 3 damla damlattım belkide olabilir çarşamba belli olucak İnşallah Dua edin benim için
Evet var yeni daha canımKararsız kaldım silik bir çizgi var sizce bayanlar .
Carsambayi beklemene hic gerek yok sabah bir test daha al silik de olsa bir cizgi varda kesin hamilesin. Benim testimde cizgi oyle silikti ki zor gorunuyordu ertesi gun kan verdim 19 çıktı. Tekrarlarsan kesin belli olur. Bence hamilesin cizgi baya netSadece 3 damla yazıyordu 3 damla damlattım belkide olabilir çarşamba belli olucak İnşallah Dua edin benim için
Evt canım bu cumartesiydi o test dün de değerim 164 çıktı.. şu anda gebe gözüküyorum ama henüz adet günüm yarın.. bakalım kısmet.. Bence kan vermelisin.. Allah tamamına erdirsin..Gebelik yaşadınız testten sonra dimi
Belirtileriniz oldu mu?Evt canım bu cumartesiydi o test dün de değerim 164 çıktı.. şu anda gebe gözüküyorum ama henüz adet günüm yarın.. bakalım kısmet.. Bence kan vermelisin.. Allah tamamına erdirsin..
cuma akşamı yani adetten 5 gün önce sildikçe peçeteye gelen kahverengi bi akıntım oldu.. regl oldum sandım normalde regl olmadan 2 -3 gün önce yumurtlamadan sonra dolgunlaşıp ağrıyan göğüslerim inerdi ama hala çok büyük ve acıyolardı anlam veremedim.. Ertesi sabah da çok fazla rüya görerek ve kan ter içinde erkenden uyandım inanılmaz çarpıntım vardı geri uyumaya çalıştım hafif bi mide bulantısı hissettim yatamadım.. çarpıntım 1 saat falan geçmedi en çok şüphelendiren şey bu oldu çünkü önceki gebeliklerimde hep yaşadığım bişeydi bu.. Onu hatırlayınca gün içinde idrar testi yaptım.. Ama bence bunlar kural değil çünkü herkesin gebelik belirtileri kendine özgü.. vücut tepkileri farklı olabilir o yüzden kimseyi yanıltmak istemem canım..Belirtileriniz oldu mu?
Yaşadıklarımın aynısını anlattınız şuanda rüya görmeniz dışında yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve halsizlik var dün eşim işten geldikten sonra 15 tez tuvalete çıktım eşim üşüttünmü iyimisin diye sordu o bile fark etti ve 1 haftadır uyku problemin var bidem ağzıma gelip duruyor yatamıyorum 11 den önce uyanamıyorum normalde işten yeni çıktım 20 gün oldu uzun süredirde iş hayatım olduğu için 8 dedinmi ayaktayım ama bu hafta yorgunum ve evi temizlerken vs hep kahverengi lekelenmelerim olducuma akşamı yani adetten 5 gün önce sildikçe peçeteye gelen kahverengi bi akıntım oldu.. regl oldum sandım normalde regl olmadan 2 -3 gün önce yumurtlamadan sonra dolgunlaşıp ağrıyan göğüslerim inerdi ama hala çok büyük ve acıyolardı anlam veremedim.. Ertesi sabah da çok fazla rüya görerek ve kan ter içinde erkenden uyandım inanılmaz çarpıntım vardı geri uyumaya çalıştım hafif bi mide bulantısı hissettim yatamadım.. çarpıntım 1 saat falan geçmedi en çok şüphelendiren şey bu oldu çünkü önceki gebeliklerimde hep yaşadığım bişeydi bu.. Onu hatırlayınca gün içinde idrar testi yaptım.. Ama bence bunlar kural değil çünkü herkesin gebelik belirtileri kendine özgü.. vücut tepkileri farklı olabilir o yüzden kimseyi yanıltmak istemem canım..
Sen kendine dikkat et canım bence hamilesin.. Ben de sabah 6-7 de uyanıyorum normalde 8,30 dan önce asla uyanamam dediğim gibi bünyeden bünyeye bunlar değişiyo canım.. Ama testin benimkiyle hemen hemen aynı adet günün ne zamandı?Yaşadıklarımın aynısını anlattınız şuanda rüya görmeniz dışında yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve halsizlik var dün eşim işten geldikten sonra 15 tez tuvalete çıktım eşim üşüttünmü iyimisin diye sordu o bile fark etti ve 1 haftadır uyku problemin var bidem ağzıma gelip duruyor yatamıyorum 11 den önce uyanamıyorum normalde işten yeni çıktım 20 gün oldu uzun süredirde iş hayatım olduğu için 8 dedinmi ayaktayım ama bu hafta yorgunum ve evi temizlerken vs hep kahverengi lekelenmelerim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?