- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi kubragocer
-
Sizce var mı ama durdukça belirdi test 2 testte de 1 2 saat sonra belirdi çizgi herkes kuruma dediLaboquickte gördüysen vardır güvenilir bir test
Laboquickte kuruma çizgisi olmuyorSizce var mı ama durdukça belirdi test 2 testte de 1 2 saat sonra belirdi çizgi herkes kuruma dedi
Teste baktınız mı pozitif miLaboquickte kuruma çizgisi olmuyor
1 hafta daha bekleyip vericem canımÇok hafif bir şey gördüm kan verin
Canım ya benim de son adet 28 Eylül testim negatif kan verdim 30 Ekim'de oda negatif karnım 24 gündür 4 aylık gibi şişmiş arada bel ağrısı oluyor kasıklara batma oluyor bilmiyorum neden böyle şişmişimKızlar son adet 25 eylül son ilişki de 24 ekim 27 ekim beta negatif bugün 40.gune girdim ve göğüslerim aşırı şişmeye başladı laboquick test vardı yaptim ikiside silik verdi ama filtre ile daha belli oluyordu bir biraz zaman geçti aradan öyle çektim kuruma çizgisi mi
Valla bende anlamadım canım ya ben kan vereli bugün 6 gün olduCanım ya benim de son adet 28 Eylül testim negatif kan verdim 30 Ekim'de oda negatif karnım 24 gündür 4 aylık gibi şişmiş arada bel ağrısı oluyor kasıklara batma oluyor bilmiyorum neden böyle şişmişim
Niye böyle ya inşallah hepimiz güzel haberler alırızValla bende anlamadım canım ya ben kan vereli bugün 6 gün oldu
Umarım kalite düşmez kızlar var mı ben mi hayal kurmaya başladımValla bende anlamadım canım ya ben kan vereli bugün 6 gün oldu
var canım her gün tekrarlaUmarım kalite düşmez kızlar var mı ben mi hayal kurmaya başladım
:kalite çok düşmüşşş
geçen ay kimyasal yaşadım böyleydi 4 5 gun kala erken gebelikle devam etmiştim adet gunu kirmizi çıkmıştı iki çizgiOffff umarıııımmmm
Ayyyy nolur belirginleşsin ya çok çok silik görünüyor ama bilmiyorum pazartesi tekrar edicemgeçen ay kimyasal yaşadım böyleydi 4 5 gun kala erken gebelikle devam etmiştim adet gunu kirmizi çıkmıştı iki çizgi
adetine kac gun var istersen 2 gun arayla sabahları test yap bu testler kandirabiliyor bende gerçek çıkmıştı avox yada predictor Earl yaparsiniz daha iyi olurAyyyy nolur belirginleşsin ya çok çok silik görünüyor ama bilmiyorum pazartesi tekrar edicem
Elimde laboquick kaset test var onunla yapmıştımadetine kac gun var istersen 2 gun arayla sabahları test yap bu testler kandirabiliyor bende gerçek çıkmıştı avox yada predictor Earl yaparsiniz daha iyi olur
Elimde laboquick kaset test var onunla yapmıştımbu ay değişik hissediyorum
Allah gönlünüze göre versin insallah güzel haber alırsınızElimde laboquick kaset test var onunla yapmıştımbu ay değişik hissediyorum umarım vücudumun bi oyunu değildir Pazartesi tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?