- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Konunuza somut bir örnek verir misiniz ? Yaşadığınız bir hadise gibi..
Ya da hamilesin hiçbir sorun yok pozitifsin.çocuğunda milyonda bir görüln bir rahatsızlık çıkıyor.profesörlwr bile şaşırıyorlar ve çaresi yok gibi bişiKonunuza somut bir örnek verir misiniz ? Yaşadığınız bir hadise gibi..
ohhh be sonunda benim kafada birine denk geldim
etrafım pozitifçi olumlamacı tiplerle dolu sinirimi bozuyo saçmalıkları inan
neymiş sen gülersen hayatta sana gülermiş he canım kendini kandırmaya devam et
sen istediğin kadar yırtın herşey olacağına varır
Napalım somurtup oturalım o zaman etraf öyle insanlarla dolu resmen insanın enerjisini emiyor ama gülen bir insan görunce içim açılıyor sizde iyice saçmalamışsınızpozitiflikten kimseye zarar gelmez ama negatiflikten bıktık zaten
Sebep?Cidden şu cümleyi kurabilen birinin olabilmesine inanamıyorum
Herşeye gülemiyorsun ki...çocuğun nadir bir hastalığa tutuldu ya da sen hastasın çaresi yok gülemiyorsun.bu demek değildir ki ağlayalım ama önemli olan kabullenebilmek ve sabretmek benceNapalım somurtup oturalım o zaman etraf öyle insanlarla dolu resmen insanın enerjisini emiyor ama gülen bir insan görunce içim açılıyor sizde iyice saçmalamışsınızpozitiflikten kimseye zarar gelmez ama negatiflikten bıktık zaten
:)İyi de siz zaten hic pozitif bir insan degilsiniz ki, kitap size ne yapsin?
Polemik için yazıyorsan yazma lütfen
Kişisel gelişim kitapları, benim için zırvalıktan ibaret.
Kendinize alinti yapmissiniz herhalde kendinize diyorsunuzPolemik için yazıyorsan yazma lütfen
Geçenlerde muhammed bozdağın bir kitabını inceledim, psikolojideki bazı bilimsel yöntemleri derlemiş toplamış biraz mistik sosa bulamış al sana kişisel gelişim kitabı. Faydasını gören de vardır illa ki ama ben asıl uzmanlık alanı psikoloji olan kişilerce yazılmış ve bilimsel temeli olan kendine yardım kitaplarını okumayı tercih ederim, ediyorum.ben de kişisel gelişim kitaplari okudum
psikolojim çöktü yaaa.
bi daha okusam delirirm herade
burda kişisel gelişim kursu açildi gitsem mi dedim amannn...:)
en sevdiğim yazar muhammed bozdağ..:)
Bi önceki mesajınla hiç alakası yok bu mesajın ben ona göre cevap vermiştimHerşeye gülemiyorsun ki...çocuğun nadir bir hastalığa tutuldu ya da sen hastasın çaresi yok gülemiyorsun.bu demek değildir ki ağlayalım ama önemli olan kabullenebilmek ve sabretmek bence
Cidden şu cümleyi kurabilen birinin olabilmesine inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?