- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
SELAM KIZLAAAAAR... Sabahtan beri kaç kez girdim okudum okudum çıktım bir türlü fırsat bulup da iki kelime yazamadım.. Beni sormuşsunuz şükür iyiyim tansiyonum hala sınıra yakın yerlerde ama sınırın şimdilik altında geziniyor.. napalım hiç mi tansiyon hastası kadın doğurmuyor gebelikte kullanılan ilaçlar varmış başa gelen çekilir.. Şekeri konuşmuşsunuz ben açlık kan şekeri 100ün altındaysa normal diye biliyorum ama gebelikte daha da mı düşük olması gerekiyor ben sabah ölçtüm aç karnıma 90 çıktı yüksek mi???
balık işini konuşmuşsunuz benim doktor hamsi istavrit ve sardalyadan başka balık yeme dedi malum ağır metal birikiyormuş, balıktan çok tiksindiğim için ben yiyemiyorum maalesef ama hergün 3-4 ceviz de görüyormuş aynı işi..
Mihrimahcığım ne güzel kavuşuyorsun yavruna ama duygusal olarak da sarsılmışsın tabi haklısın ne diyeyim hayatlarımız çok büyük değişikliğe uğrayacak korkmamız heyecanlanmamız çok normal.. hepimizin bebeklerimze alışmak için süreye ihtiyacı olacak.. sıkma canını görür görmez tüüüm endişelerin geçecek ben eminim..
başkaaa başkaaaa daha daha nasılsınız?
ayşecim hepimiz bişeylerle uğraşıyoruz zaten hamile olupta istediğini yiyemek çok zorluyo beni
önceleri kızım kilo almıycak diye korkuyodum ama tam tersi o alıyor ben diyetle kilo alımımı durdum
artık katlanıyoruz az kaldı şurda 7 haftam var dayanıyorum
80 olmasını istiyor doktorlar açlık şekerinin
toklukta 120