Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

İnşallah inşallah :97:
Valla yapmaz mı sıkıntı? yani olmuyo böyle... bişiy yapılıcak oluyo hemen diyorum taşındıktan sonra... bu herşeyde böyle... offf sıkıldım yahu:44: Allahtan bu kez gittiğimiz yerde 3 yıl kalıcaz ona seviniyorum :1:

sorma bendede sımdı aynı dert cıktı eve müteahhit gırıcekmıs bınamız yenı ama proje bızıde kapsıyo yaz bası yıkım dıolar henuz verılmıs degıl evler ama.ne guzel odaları hazır olcaktı sımdı dıyorum tam odalarına gecıceklerı zaman tasınma ısı cıkarsa yazık odalar kuruldugu gb bozulcak.sımdılık vazgectım oyuzden mecbur rıske atamam sımdı eger bıse olmassa gıder alırız ozaman ne yapalım

günaydın kızlar herkese :54:
manolyacım korkma cnm yüksek çıksa da önlemini alıyolarmış nasılsa.ama sen çarşambaya kadar tatlıdan falan uzak dur bence.ben biara abartmıştım günde 3 kez çikolata yiyodum.kiloma da fazla deyince doktor amca ekmeği falan kestim cnm.evin içinde yürüyüş yapıyorum dışarda zor oluyo diye :))
geçen gün tvde seyrettim kızlar balık bebeğin zekası için çok önemliymiş mümkünse her gün yiyin diyolar.sezon da açıldı bundan sonra bol bol balık yeriz artık :))

ayy balık demeyınn kızlar bana en tıksındıgım sey o oldu halbulkı nasıl severdım yerdım hapla gecıstırcem artık:58:

Ben cumartrsi akşam Dr. gittim ama buraya anca yazıyorum kızlar. Kasıntının sebebi safra ve karaciğer tahlili istedi Dr. tahlılın sonucu önumuzdekı hafta ıçi çıkıcakmış. Kötu çıkarsa en yakın zamanda ıyı çıkarsada pazartesi sez. Olman lazım dedı. Bebegın kafası hıç oturmamıs çatı muayenesı çok zor bısı degılmıs ama. Bebegın bası oturmamıs bıle dedı. Otursaymıs kanala gırseymıs sunı verırdık ama su asamada bu mantıksız dedı. Her turlu bana sez. Yolu gozukuyor. Hayırlısı olsun artık bısey dıyemıyorum. Ama kendımı oyle hazırlamıstımkı hayal kırıklıgı yasadım sanırım. karaciğer safra sonuçlarım kötü çıkarsa bebeğin başının kanala yerleşmesini bekleyemeyiz. Çünkü bu ciddi bir durum. Ondan dolayı sez. Hiç bi hast. olmasa daha haftan var bebeğin kafasının kanala girmesini beklesek dedi bu seferde daha 3 haftam var. bebek iyice kilolu olcak yine bana sez. gözüküyor. Her türlü kaçış yok.

Ama ben sez. hiç hazır değilim çok korkuyorum...:14: :83: :83:

Çok farklı duygular içindeyim. Sanırım daha beklemiyormuşum onu anladım. mutluluk, hüzün, heyecan, merak, bide normal doğum olmayışının hayal kırıklığı. Kendmi mahzun ve kimsesiz kedi yavrusu gbi hissediyorum ne garip :5:

Artık hamilelikten çok sıkılmıştım, bir an evvel doğsun istiyordum. Şimdi tüm hamileliğim film şeridi gibi gözümden geçiyor küçük bir çocuk gibi sevilmek istiyorum. Zamanlı zamansız gözümden yaşlar toplanıyor. Niye böyle oldum anlamıyorum. :43: :96:

umarım sonucların ıyı cıkar.uzulme herseyde bı hayır vardır.senın normalde ben sımdıden o duyguları yasıyorum

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------23.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------23.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------26.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------21.hafta---------2 KIZ
5-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------31.hafta-----KIZ
6-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------26.hafta-------KIZ
7-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------38.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
8-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------34.hafta----KIZ------Elif Gökçe
9-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
10-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------24.hafta---KIZ
11-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
12-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

günaydın kızlar ben her gece 5 te kalkıyorum artık o kadar alıştım ki
öğlen uyuyorum artık sanırım kızım doğunca 3-5 nöbetine dikecek beni
bugün odamız gelicek çok heycanlıyım
:52:

günaydın kızlar ben her gece 5 te kalkıyorum artık o kadar alıştım ki
öğlen uyuyorum artık sanırım kızım doğunca 3-5 nöbetine dikecek beni
bugün odamız gelicek çok heycanlıyım
:52:

benim de her gece 2 buçukta sonra bir de 6 da umarım 2 buçukta kalktığında çabuk uyur yada acaba 6ya kadar uyanık mı kalacak ki :)))))

zaten 2 saatte bir emzirmek gerekiyomuş zeka gelişimi için
uyusada uyandıracaz uykusuz geceler bizi bekliyo sanırım:52:

ben bebekken acayip usluymuşum tabi o zaman anneler de bilinçsiz annem yatarken yatırırmış beni sabah onlarla kalkarmışım, ondan böyle salak oldum demek ki :))))

korkma canım benim kolay olsun da ister normal olsun ister sezaryen olsun.. bizler bu bebeklere kavuşana kadar neler atlattık bir sezaryenden mi korkcaz peeehhh vız gelir..
hareketleri bu kadarla bile çok mutlu ediyor beni, şükür bugünümüze.. ya bir de arkadaşım var ya yeni gebe hani ikizlere kızım onu şimdiden seviyor ne zaman onunla konuşsam telefonda kıpır kıpır oynuyor geçen de bir gün oynamamıştı ya ona oturmaya gittim başladı orada pıtırdamaya :))))

Evet haklsıın aysecim. Hep duam hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun.

umarım sonucların ıyı cıkar.uzulme herseyde bı hayır vardır.senın normalde ben sımdıden o duyguları yasıyorum

İnş. bekliyorum çaşr. yada perş. belli olucak. ve kötü çıkarsa o gün bile hemen gel sez. alıyorum seni diycek.
Hu huuuuuu günaydııın kimse kalkmadı mı daha???

Günaydııınn :80:

benim de her gece 2 buçukta sonra bir de 6 da umarım 2 buçukta kalktığında çabuk uyur yada acaba 6ya kadar uyanık mı kalacak ki :)))))

Hehehe bunlar iyi günleriniz. Valla komik gelcek ama ben dönemiyorum bile artık, yani dönersem karnım çok ağrıyor. bende önce oturuyorum yatakta bir dk. sonra dönüyorum yatıyorum. Bu seferde bakıyorum her defasında tisim var. kalk wc ye git geri yat hahahah böyyyle mikemmel bi gece geçiriyorum :D karnım ayrıı bi fantazi zaten. Göbiş açıkta yorganı değdirmemeye çalışarak uyuuyabiliyorum yoksa çıldırıyorum. burası biraz serinledi bide, artık üşüyorumda. Evimde normalden biraz serin olur zaten.

ben bebekken acayip usluymuşum tabi o zaman anneler de bilinçsiz annem yatarken yatırırmış beni sabah onlarla kalkarmışım, ondan böyle salak oldum demek ki :))))

şekerim bide emsen nolucakmışın sen acaba nobel alırdın heralde :9:
ben 2 ay emmişim sonra bırakmışım ve kolikmişim annem inşallah sana çekmez diyo

hehehe bunlar iyi günleriniz. Valla komik gelcek ama ben dönemiyorum bile artık, yani dönersem karnım çok ağrıyor. Bende önce oturuyorum yatakta bir dk. Sonra dönüyorum yatıyorum. Bu seferde bakıyorum her defasında tisim var. Kalk wc ye git geri yat hahahah böyyyle mikemmel bi gece geçiriyorum :d karnım ayrıı bi fantazi zaten. Göbiş açıkta yorganı değdirmemeye çalışarak uyuuyabiliyorum yoksa çıldırıyorum. Burası biraz serinledi bide, artık üşüyorumda. Evimde normalden biraz serin olur zaten.
ay sus dünkü rezilliğimi bir bilsen hastayım ya şimdi sabahları çok fena öksürüyorum, kalktım dün mutafağa gittim ilaçlarımı alayım diye ama nasıl da sıkışmışım tam o sırada bir öksürük tuttu :17: Veee fışşş kaçırıverdim
allah sonumu hayretsin yani..
şekerim bide emsen nolucakmışın sen acaba nobel alırdın heralde :9:
Ben 2 ay emmişim sonra bırakmışım ve kolikmişim annem inşallah sana çekmez diyo
yaaa tabi bi nobelim eksikti :)))
benimki de inşallah bana çeker ben minder gibiymişim koyduğum yerde uyurdun diyor annem

günaydın kızlar hepinize :))
az önce meyvemizi yedik yerimizde duramıyoruz bugün maşallah.içerde savaş mı var oryantel mi var anlayamadım gitti :)))
sanki dışarıya çıkacak gibiyiz hehe :))

günaydın kızlar hepinize :))
az önce meyvemizi yedik yerimizde duramıyoruz bugün maşallah.içerde savaş mı var oryantel mi var anlayamadım gitti :)))
sanki dışarıya çıkacak gibiyiz hehe :))

maşallah size
çağırma kız dışarı gelcek falan diye
bakarsın dinleyeceği tutar
sen uyma annene zamanında gel teyzesinin kuzusu :))))))

maşallah size
çağırma kız dışarı gelcek falan diye
bakarsın dinleyeceği tutar
sen uyma annene zamanında gel teyzesinin kuzusu :))))))

ay evet gelmesin kızım daha çok miniş zamanında kavuşalım inş.hepimiz sağlıklıca :))
senin kontroller nasıl gidiyor cnm?testlerimiz falan bitti artık dimi?bundan sonra çatı kontrolü var galiba.o da 8.ayda oluyomuş diye duydum.
bide nst ye falan gireceğiz galiba.

Selam canlarııım :3:
Herkes iyi maşallah...
Ben de bu sabah bi arkadaşla pazara gittim :) pazardan ıspanak aldık, yumurta aldık en doğalından... yeni geldim sayılır eve. ayyy çok yorulmuşum yahu. hareketsizliğe öyle alıştım ki, yoruluverdim bi pazar dolanmakla...
Dün de memleketimden canım annecimle babcım bize balık gönderdiler. resmen bayram ettim yaa... Bi koli yapmışlar canım ne çektiyse içinde hepsinden vardı :)))
süperim bugün:nazar::96:

Selam canlarııım :3:
Herkes iyi maşallah...
Ben de bu sabah bi arkadaşla pazara gittim :) pazardan ıspanak aldık, yumurta aldık en doğalından... yeni geldim sayılır eve. ayyy çok yorulmuşum yahu. hareketsizliğe öyle alıştım ki, yoruluverdim bi pazar dolanmakla...
Dün de memleketimden canım annecimle babcım bize balık gönderdiler. resmen bayram ettim yaa... Bi koli yapmışlar canım ne çektiyse içinde hepsinden vardı :)))
süperim bugün:nazar::96:

oh oh süper yesin de büyüsün minişler kocaman olsunlar inş. cnm :))
ne güzel düşünmüş annenler.
ben bayadır pazar gezemiyorum valla mümkün değil nefes nefese kalıyorum.sadece alışveriş merkezine gidebiliyoruz.o da wc ve oturma yerleri olduğu için.son aylarda hiç çıkamam galiba.neyseki eksikleri daha alamasamda kafamda tasarladım ben gidemezsem de eşime söylerim alır artık :))
en son çıktığımda bebek şekerlerine de baktım ama karar veremedim ona daha.bide kaç adet yapmak lazım bu şekerleri karar vermedim.50 tane yetermi yoksa 100 tane mi olması gerek?

ay sus dünkü rezilliğimi bir bilsen hastayım ya şimdi sabahları çok fena öksürüyorum, kalktım dün mutafağa gittim ilaçlarımı alayım diye ama nasıl da sıkışmışım tam o sırada bir öksürük tuttu :17: Veee fışşş kaçırıverdim
allah sonumu hayretsin yani..

yaaa tabi bi nobelim eksikti :)))
benimki de inşallah bana çeker ben minder gibiymişim koyduğum yerde uyurdun diyor annem

Hehehehe ben kaç kere yaşadım bunu :D:97:

Back
X