Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

manolyacım nasılsın?nerelerdesin cnm?

dün şekerime baktım öğlenden sonra 178 çıktı ya ben pimpirikli başak doktorumu aradım iki kere cevap vermedi daha sonra hemşire aradı doktoru aramışsın doktor şehir dışında toplantıda konu neydi ben yardımcı olayım dedi bende durumu anlattım ve şeker yüklemesi için bugün gittim sonuçlar saat ikide çıkacakmış aç karnıma gittim önce kan aldı sonrada 50 gram glukoz içtim 1 saat sonra kan aldı bekliyorum sonuçları bakalım hayırlısı ama çok umutlu değilim canlar tahlilleri verdikten sonrada aç karnına şeker ay düşündükçe midem bulanıyor hemen kahvaltı ettim bu baskın kötü histen kurtulmak için şimdi iş yerindeyim geldiğimde yine uyku hali halsizlik aldım cihazı ölçtüm şekerimi 205 çıktı arkadaşlar :( hem şeker yüklendim hemde kahvaltı yaptım iyice yükselmiş birde çavdar ekmeği aldım kahvaltıya şeker yüklediler dikkat edeyim diye ama bilmiyorum ALLAH sonumuzu hayır etsin İNŞALLAH diyetle atlatırım bende dua edin ne olur:59:

hee birde ayaklarım şişiyor diye idrarda albümin baktırdım bakalım o ne çıkacak ondan çok korkmuyorum ama önlem olsun diye yaptırdım çünkü istirahat halindeyken şişlik azalıyor birde evdeyken şişmiyor ama her ihtimale karşı baktırdım.

dün şekerime baktım öğlenden sonra 178 çıktı ya ben pimpirikli başak doktorumu aradım iki kere cevap vermedi daha sonra hemşire aradı doktoru aramışsın doktor şehir dışında toplantıda konu neydi ben yardımcı olayım dedi bende durumu anlattım ve şeker yüklemesi için bugün gittim sonuçlar saat ikide çıkacakmış aç karnıma gittim önce kan aldı sonrada 50 gram glukoz içtim 1 saat sonra kan aldı bekliyorum sonuçları bakalım hayırlısı ama çok umutlu değilim canlar tahlilleri verdikten sonrada aç karnına şeker ay düşündükçe midem bulanıyor hemen kahvaltı ettim bu baskın kötü histen kurtulmak için şimdi iş yerindeyim geldiğimde yine uyku hali halsizlik aldım cihazı ölçtüm şekerimi 205 çıktı arkadaşlar :( hem şeker yüklendim hemde kahvaltı yaptım iyice yükselmiş birde çavdar ekmeği aldım kahvaltıya şeker yüklediler dikkat edeyim diye ama bilmiyorum ALLAH sonumuzu hayır etsin İNŞALLAH diyetle atlatırım bende dua edin ne olur:59:

hay Allah bozma moralini bakalım yaa ne diyecekler bize de haber ver mutlaka.yüklemenin üzerine kahvaltıda yapmışsın normal yükselmesi o kadar.önce 2-3 gün diet veriyolar sanırım.düşmezse ilaç veriyolardır herhalde.sen şimdiden yemene içmene dikkat et cnm.

hay Allah bozma moralini bakalım yaa ne diyecekler bize de haber ver mutlaka.yüklemenin üzerine kahvaltıda yapmışsın normal yükselmesi o kadar.önce 2-3 gün diet veriyolar sanırım.düşmezse ilaç veriyolardır herhalde.sen şimdiden yemene içmene dikkat et cnm.

ay nasıl moral oluyorsunuz bana anlatamam teşekkür ederim tatlım. şimdi bir arkadaşımla yarım saat telefonla konuştum oda rahatlattı beni ALLAH razı olsun hepinizden:54:

ay evet gelmesin kızım daha çok miniş zamanında kavuşalım inş.hepimiz sağlıklıca :))
senin kontroller nasıl gidiyor cnm?testlerimiz falan bitti artık dimi?bundan sonra çatı kontrolü var galiba.o da 8.ayda oluyomuş diye duydum.
bide nst ye falan gireceğiz galiba.
benim 11 ekimde bi daha ki kontrolüm ondan sonra 2 haftada bire düşücek şu çatı kontrolünden tırsıyorum azcık
doktor yapıcaz diye bişey söylemedi belkide yapılmaz hiç doğum için 38 de karar vericez diyo çünkü sezeryan mı normal mi
34 den sonra nst ye bağlıycakmış her gitmemde

hee birde ayaklarım şişiyor diye idrarda albümin baktırdım bakalım o ne çıkacak ondan çok korkmuyorum ama önlem olsun diye yaptırdım çünkü istirahat halindeyken şişlik azalıyor birde evdeyken şişmiyor ama her ihtimale karşı baktırdım.

canım umarım sorun çıkmaz diyetle çözersin bu işi
insülüine gerek kalmadan
şekerin en güzel yanı sağlıklı besleniyosun ve kilo alımın duruyo ben 2 aydır aynı kilodayım
ki son sönemde daha çok alınır diyolar
azcık polyannacılık oldu ama napalım herşey bebişlerin sağlığı için

Selam canlarııım :3:
Herkes iyi maşallah...
Ben de bu sabah bi arkadaşla pazara gittim :) pazardan ıspanak aldık, yumurta aldık en doğalından... yeni geldim sayılır eve. ayyy çok yorulmuşum yahu. hareketsizliğe öyle alıştım ki, yoruluverdim bi pazar dolanmakla...
Dün de memleketimden canım annecimle babcım bize balık gönderdiler. resmen bayram ettim yaa... Bi koli yapmışlar canım ne çektiyse içinde hepsinden vardı :)))
süperim bugün:nazar::96:
oooh afiyet olsun canına değsin.. beni de gaza getirdiniz hem dün akşam hem bu öğlen balık yedim kızım bir akıllandı bir akıllandı :))))
al bu da benim aynım dur bakalım bir doktor değerlendirsin.. bende de takıntı oldu sabah kalkınca ölçtüm ben de 93 çıktı..
ayak şişmesinden değil yüzdeki şişmeden ve ani kilo artışından korkman lazımmış..

oh oh süper yesin de büyüsün minişler kocaman olsunlar inş. cnm :))
ne güzel düşünmüş annenler.
ben bayadır pazar gezemiyorum valla mümkün değil nefes nefese kalıyorum.sadece alışveriş merkezine gidebiliyoruz.o da wc ve oturma yerleri olduğu için.son aylarda hiç çıkamam galiba.neyseki eksikleri daha alamasamda kafamda tasarladım ben gidemezsem de eşime söylerim alır artık :))
en son çıktığımda bebek şekerlerine de baktım ama karar veremedim ona daha.bide kaç adet yapmak lazım bu şekerleri karar vermedim.50 tane yetermi yoksa 100 tane mi olması gerek?

İnşallah canım ya :) valla öyle mutlu oldum ki, hiç unutamam ömrümce heralde. canıma değdi derler ya, aynen öyle oldu :)))
Pazar burda küçük canım ya. malum ilçe ya. bide sadece yerli ürünlerin olduğu kısmı gezdik, fazla yormadı :)
Bebek şekeri ben hastane için 72li paket var ya e-şeker de ondan düşünüyorum. hastaneye çok gelen olmaz zaten. mevlitte inşallah bebek şekeri düşünüyorum. o da yeter sanırım bize 100lük falan...

Ayyy canımsın yaa... inşallah sıkıntı olucak kadar diildir... ben de çok korkuyorum ya çıkıcak diye.. ama bak kafana takma bak. çünkü şekeri de çok etkiliyo stres... rahat ol lütfen :20:

offff balon gibi şiştim resmen karnımdan masaya yanaşamıyorum :))) noldu birden anlamadım 5 ayda çıkmayan göbeğim 2 saatte çıktı..

ilgilenen ve cevap, yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim canımsınız.
bu arada hastaneyi aradım sonuçları öğrenmek için açlık 96 50 gram glukoz ve bir saat sonrakide 173 çıkmış çok korktuğum gibi çıkmadı ama diyet şart tabi bakalım doktorum ne diyecek hayırlısı artık, idrarda albumin yokmuş bu arada bunada şükür ALLAH'ım beterinden koru YA RABBİM bizleri. bella yorumlarını bekliyorum tatlım

offff balon gibi şiştim resmen karnımdan masaya yanaşamıyorum :))) noldu birden anlamadım 5 ayda çıkmayan göbeğim 2 saatte çıktı..

çok mu yedin kız yoksa :)
zaten bu aydan sonra göbüşler büyümeye başlıyo
ilk başta alışamadığımdan -otururken oraya buraya çarpıyodum ben
sanki benden bağımsız hareket ediyo gibiydi

bu arada hastaneyi aradım sonuçları öğrenmek için açlık 96 50 gram glukoz ve bir saat sonrakide 173 çıkmış çok korktuğum gibi çıkmadı ama diyet şart tabi bakalım doktorum ne diyecek hayırlısı artık, idrarda albumin yokmuş bu arada bunada şükür ALLAH'ım beterinden koru YA RABBİM bizleri. bella yorumlarını bekliyorum tatlım

canım benimde tokluk 174 çıkmıştı kesin diyet verdi doktor
su artışına,iri bebek olmasına daha da kötüsü bebeğin kalbinin durmasına kadar gidebiliyomuş dikkat edilmesse
dün bi diyet yazmıştım ben diyetisyenim verdi
uygulamaya başla bence sende doktorun başka bir diyet verene kadar

iyi işte bak demek ki elindeki cihaz da biraz yüksek ölçüyor.. ölçüp durma daha da çok telaşlanacaksın ölçtükçe.. şimdiden sonra dikkat edersin olur.. Allaha emanet sapasağlam gelecek kızın..

çok mu yedin kız yoksa :)
zaten bu aydan sonra göbüşler büyümeye başlıyo
ilk başta alışamadığımdan -otururken oraya buraya çarpıyodum ben
sanki benden bağımsız hareket ediyo gibiydi

yok çok yemedim ama gaz yaptı galiba sabah kapanan düğmeler şu an mümkün değil kapanmıyor...
:26:

canım benimde tokluk 174 çıkmıştı kesin diyet verdi doktor
su artışına,iri bebek olmasına daha da kötüsü bebeğin kalbinin durmasına kadar gidebiliyomuş dikkat edilmesse
dün bi diyet yazmıştım ben diyetisyenim verdi
uygulamaya başla bence sende doktorun başka bir diyet verene kadar

ay ALLAH korusun cümlemizin bebeklerini ve bizleri.
bende aynı şeyi düşünüyordum tatlım senin verdiğin listeyi uygulamayı yani. şimdi hemşiremle konuştuk doktorumla konuşmuş kontrol öncesi bir dahiliye uzmanına gitsin tahlillerle öyle gelsin muayeneye demiş dahiliyecimi verecek dedim diyeti evet dedi yarın veya öbür gün giderim dahiliyeciyede. ay ben hiç bir şeycikler yemem oruç tutarım yeterki kuzum iyi olsun.

iyi işte bak demek ki elindeki cihaz da biraz yüksek ölçüyor.. ölçüp durma daha da çok telaşlanacaksın ölçtükçe.. şimdiden sonra dikkat edersin olur.. Allaha emanet sapasağlam gelecek kızın..

İNŞALLAH tatlım İNŞALLAH cümlemizinkide İNŞALLAH.
bir diyete başlayayım arada bir bakarım bizim cihazlada :)

yok çok yemedim ama gaz yaptı galiba sabah kapanan düğmeler şu an mümkün değil kapanmıyor...
:26:

gaza sığınıp durma annesi bebeğinde büyüyorda ondan MAŞALLAH :nazar:

bella tatlım bugün pazar var eve giderken hangi meyvelerden alalım yazarmısın sebzeleri iyi kötü kestiriyorumda meyve ile ilgili çok bir fikrim yok yazarsan sevinirim başınıda şişirdim ama kusura bakma artık idare et :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar dün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....

ay nasıl moral oluyorsunuz bana anlatamam teşekkür ederim tatlım. şimdi bir arkadaşımla yarım saat telefonla konuştum oda rahatlattı beni ALLAH razı olsun hepinizden:54:

ne demek cnm aşkolsun birbirimize destek olmazsak nasıl geçecek bu günler dimi ama :)) sonuçların ii çıkmasına sevindim hadi bakalım güzel bir diyetle tamamdır bu iş.

benim 11 ekimde bi daha ki kontrolüm ondan sonra 2 haftada bire düşücek şu çatı kontrolünden tırsıyorum azcık
doktor yapıcaz diye bişey söylemedi belkide yapılmaz hiç doğum için 38 de karar vericez diyo çünkü sezeryan mı normal mi
34 den sonra nst ye bağlıycakmış her gitmemde

off daha çok varmış yaa bende meraktan çatlıcam normal mi olacak sezeryan mı diye.bende normalden korkar oldum bu ara malum bebişler kıymetli olunca insan ister istemez tedirgin oluyo.

canım umarım sorun çıkmaz diyetle çözersin bu işi
insülüine gerek kalmadan
şekerin en güzel yanı sağlıklı besleniyosun ve kilo alımın duruyo ben 2 aydır aynı kilodayım
ki son sönemde daha çok alınır diyolar
azcık polyannacılık oldu ama napalım herşey bebişlerin sağlığı için

İnşallah canım ya :) valla öyle mutlu oldum ki, hiç unutamam ömrümce heralde. canıma değdi derler ya, aynen öyle oldu :)))
Pazar burda küçük canım ya. malum ilçe ya. bide sadece yerli ürünlerin olduğu kısmı gezdik, fazla yormadı :)
Bebek şekeri ben hastane için 72li paket var ya e-şeker de ondan düşünüyorum. hastaneye çok gelen olmaz zaten. mevlitte inşallah bebek şekeri düşünüyorum. o da yeter sanırım bize 100lük falan...

yani 72+100 mü yaptıracaksın cnm anlamadım.

Ayyy canımsın yaa... inşallah sıkıntı olucak kadar diildir... ben de çok korkuyorum ya çıkıcak diye.. ama bak kafana takma bak. çünkü şekeri de çok etkiliyo stres... rahat ol lütfen :20:

merhaba arkadaşlar dün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....

hayırlı olsun inş.sıkı sıkı tutunmuştur annesi :)
kaliteye falan çok takma inan tutunmayla pek bir alakası olmuyo.çok kişi tanıyorum kalitesiz tek yumurta bile hamile kalan,doktorların %10 şans verdiği arkadaşlarım hep hamile kaldılar.benimkiler 5.gün embriyosu olduğu halde tutunmuyodu.sonra kendiliğinden oldu.inş.güzel haberler alırsın.

Canım olucak artık o kadar ya... bugün pazarda biriyle karşılaştım benden bi ay gerideymiş. kızın ne karnı vardı ne başka bi yeri valla. ben hiç bi yerlere sığamıyorum artık... büyüyolar kız artık bebeklerimiz. olucak o kadar :)))
ben gerile gerile dolanıyorum valla. eee az çabalamadık bu hale gelebilmek için :)

Ah canım korktuğun gibi olmamasına sevindim. diyet yapmak zor hele de hamilelikte ama napalım. gerekiyosa sağlığımız ve meleğimizin sağlığı için herşeye katlanırız biz... şimdiye dek nelere katlanmadık ki sonuçta... bugünler geçicek ve yavrumuzla geriye dönüp baktığımızda gülümseyecemiz anılar olarak kalıcak tüm bunlar... Rabbim sıkıntısız, sağlıkla gelişimlerini tamamlamalarını ve sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize...

Back
X