bayanlar ben aventın yenı dogan setını aldım ayrıca bıde emzık alıcam sızce sımdılık yeterlımı?
Ben de aynını düşünüyorum canım. Bizim için en mantıklısı o ürün gibi gözüküyor valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar ben aventın yenı dogan setını aldım ayrıca bıde emzık alıcam sızce sımdılık yeterlımı?
kızlar şeker testini gösterdim doktoruma gayet iyi dedi.sorun yokmuş yani :)
bacağımda dün kasılma olmuştu onu söyledim magnezyum verdi.
şizofrencim belki sana da verir doktora bi sor cnm.kasılmalar magnezyum eksikliğinden oluyomuş.
Slm kızlar iki gündür pek giremedim. Dün temizlik vs derken bende yorulmuşum. hala bitmedi ama temizlik cumartesi yarım gün yine gelicek inş. Bu günde dinlendim misafirim vardı. Öğlene kadarda uyudum biraz.
Bu karnımdaki kaşıntı iki gündür beni öldürüyor. Deliler gibi kaşınıyorum. Gece uykuları haram oldu artık bana.. karnıma bişey değdimi geceleri çıldırıyorum.:84:
hıçkıra hıçkıra ağladım resmen gece. Eşimde çok üzülüyor. Sanırım vücudum tedaviye cvp vermiyor. Yarın akşam Dr gidicem tahlili yeniliycek Dr. sanırım bir hafta sonra felan bebeği almak istiycek. Normali çok istiyorum nasib tabi. Dua ediyorum hakkımızda hangi doğum hayırlısıysa o olsun die. Sabah uyurken iki tarafımada yastıkları koydum karnıma değmesin die hiç bişey o şekilde 2-3 saat deliksiz uyumuşum elh.
Elh. bu hastalık son haftalarımda çıktı. Yoksa çok zor bişey. Rabbim bir daha yaşatmasın inş. ama diğer hamileliklerdede çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Son haftalar çıkarsa bir problem yok tabi. Bebeğe zararı olmadan.
Çıkayımda akşam yemeğimi yapayım. Misafir varken bişey yapamadım. Çok durmadılar ama geç gelince böyle oldu.
Allah'a emant olun kızlar. yarın görüşürüz inş.
çok kötüyüm kızlar.. dün doktoruma gittim herşey yolunda dedi, bebeğin suyu normal ama biraz daha bol su içersen iyi olur dedi ben 3litre su içiyorum zaten daha ne kadar içebilirim ki.. bir de tansiyonum çok yüksek çıktı korkma evde ölçmeye devam et burada heyecandan yüksek çıkmıştır dedi, akşamda beri ölçüyorum 14/9 u geçerse haber ver dedi geçmedi çok şükür ama şöyle bir 12/8 e falan da düşmedi ikisinin arasında daha çok 13/8 gibi gidiyor çok korkuyorum ben daha önce 2 gebelik yaşadım ikisi de 5. haftada 19/10 gibi tansiyonlara çıkınca sonlandırıldı aklımı yitirdim gözüme uyku girmedi uyuduğumda da hep kbus gördüm..sarımsak yedim durmadan su içiyorum allahtan yok preeklamsi belirtileri sık sık tuvalete çıkıyorum akşamüstü gidip her ihtimale karşı albumin baktırsam mı acaba??? allahım sen yardım et..
slm kızlar girmeyeli okadar uzun zaman olduki
girsem bile arada yazmadan bakıp çıkıyordum vakit bulamıyordum doğrusu ama sizleri gerçekten çok özledim bugün kızımı uyutunca bir bakayım diye girdim güya iş yapacaktım amaaan dedim sonra ilk sayfaları okudum gün gün beklediğimiz günleeri hafta hafta saymoışiız nasılda okadar bekleyince meleklerimizi her şeyimiz ne kadarda özelmiş paylaşmışız tek tek gözlerim doldu çoğu sf. valla.şimdi benm meleğim 8 aylık oldu emekliyor şu andada pc ye saldırıyor teknoloji çocuğu işte:::)))
nevra ahkalbim nurcan herzaman seninle firstnumbes tanıdığım arkadaşlar umarım hepiniz bebeklerinizle iyisinizdir siteye giremesemde her zaman aklıma geliyorsunuz nasıllar diye ama artık kızım akıllandı teyzeleri uykularımız düzene girdi vakit buldukça gelirim görüşürüz inşlhhh yeni arkadaşlar hamişler taze anneler umarım sizlerinde her şey gönlünüzcedir rabbm herkese bebekleriye birlikte mutluluklar versin ben çok mutluyum kızım hayatımın anlamı oldu her şeyim canımı taaaa içi oldu allah bütün evlatlarımızı korusun bizi onlarla imtihan etmesin kendinize iyi bakın kızlar hoşcakalın:![]()
Günaydın herkeseeee! :79:
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Sıkıntısız, tadından yenmeyen bi hafta olur inşallah :)))
Dün gece eşim nöbetçiydi ben de hiç uyuyamadım doğru düzgün. gerçi 3 gecedir karnımdan rahat yatamamaya başladım ya. hamile yastığı kullananız var mı? sanki öyle bi destek olsa, rahat edicekmişim gibi...
bugün limangoya gelen p.aventler çok pahalı geldi bana. diğer sitelere göre (e-bebek, nar bebek) aklınızda olsun
Bu hafta içinde bizim şu tebligat yayınlanır inşallah ya. biran önce taşınıp yerleşip kuzucuklarımın eksiklerini tamamlamak istiyoruuuuum![]()
sanada günaydın tatlım bütün iyi dileklerin senin içinde olsun İNŞALLAH. bir an önce hayırlısıyla taşınırsında yerleşirsin İNŞALLAH oda sıkıntı yapar sana
çok kötüyüm kızlar.. dün doktoruma gittim herşey yolunda dedi, bebeğin suyu normal ama biraz daha bol su içersen iyi olur dedi ben 3litre su içiyorum zaten daha ne kadar içebilirim ki.. bir de tansiyonum çok yüksek çıktı korkma evde ölçmeye devam et burada heyecandan yüksek çıkmıştır dedi, akşamda beri ölçüyorum 14/9 u geçerse haber ver dedi geçmedi çok şükür ama şöyle bir 12/8 e falan da düşmedi ikisinin arasında daha çok 13/8 gibi gidiyor çok korkuyorum ben daha önce 2 gebelik yaşadım ikisi de 5. haftada 19/10 gibi tansiyonlara çıkınca sonlandırıldı aklımı yitirdim gözüme uyku girmedi uyuduğumda da hep kbus gördüm..sarımsak yedim durmadan su içiyorum allahtan yok preeklamsi belirtileri sık sık tuvalete çıkıyorum akşamüstü gidip her ihtimale karşı albumin baktırsam mı acaba??? allahım sen yardım et..
günaydın kızlar herkese
manolyacım korkma cnm yüksek çıksa da önlemini alıyolarmış nasılsa.ama sen çarşambaya kadar tatlıdan falan uzak dur bence.ben biara abartmıştım günde 3 kez çikolata yiyodum.kiloma da fazla deyince doktor amca ekmeği falan kestim cnm.evin içinde yürüyüş yapıyorum dışarda zor oluyo diye :))
geçen gün tvde seyrettim kızlar balık bebeğin zekası için çok önemliymiş mümkünse her gün yiyin diyolar.sezon da açıldı bundan sonra bol bol balık yeriz artık :))
günaydın kızlar
benim doktorda diyo balık önemli diye ama ben evde yapmaya tahammül edemiyorum
kokusu mahvediyo beni haftada bir dışarda yiyoruz ancak
o yüzden omega3 hap alıyorum 15. haftadan beri
günaydın kızlar
benim doktorda diyo balık önemli diye ama ben evde yapmaya tahammül edemiyorum
kokusu mahvediyo beni haftada bir dışarda yiyoruz ancak
o yüzden omega3 hap alıyorum 15. haftadan beri
sanada günaydın tatlım bu sabah ölçtüm açlık kan şekeri 128 çıktı 11 gibi tokluğada bakıcam bakalım ne kadar yükselmiş uyku halim var çünkü birde nasıl bir tedavi uyduluyorlar acaba diyet verdiklerini biliyorum ama ilaçta veriyorlarmı acaba bliyormusun balık konusuna katılıyorum zeka gelişimi için çok faydalı birde çilek aklınızda olsun ben balıktan tiksinmiştim yeni yeni yemeye başladım bundan sonra bol bol yemek lazım hergün değil ama haftada iki kere gerekiyormuş birde yemeniz gereken balık türlerini araştırın öyle yiyin civa yönünden zengin balıkta sinir sistemini olumsuz etkiliyor bebişlerimizin. hamsi çıksada yesek :) çıktıda benimmi haberim mi yok yoksa :)
Günaydın herkeseeee! :79:
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Sıkıntısız, tadından yenmeyen bi hafta olur inşallah :)))
Dün gece eşim nöbetçiydi ben de hiç uyuyamadım doğru düzgün. gerçi 3 gecedir karnımdan rahat yatamamaya başladım ya. hamile yastığı kullananız var mı? sanki öyle bi destek olsa, rahat edicekmişim gibi...
bugün limangoya gelen p.aventler çok pahalı geldi bana. diğer sitelere göre (e-bebek, nar bebek) aklınızda olsun
Bu hafta içinde bizim şu tebligat yayınlanır inşallah ya. biran önce taşınıp yerleşip kuzucuklarımın eksiklerini tamamlamak istiyoruuuuum![]()
bitmiş işin ohh ne güzel hayırlısıylada gelir yavrun sağlıkla İNŞALLAH az kaldı ay bende heyecanlanıyorum senin adına sonrada hayallere dalıyorum bizimkilerde o kadar az kalmış doğurmuşuz falan :) ALLAH bir nefeste kurtarsın İNŞALLAH. çok kötüdür o kaşıntıda ama neyseki az kaldı canım sende ALLAH'a emanet ol :)
.
sanada günaydın canım benimde eşim yemiyor evede sokturmuyor yediğimde dışarıda yiyorum bende
ben doktoruma balıktan tiksindim balık yağı hapı verseniz olurmu dedim bulantıların geçince tiksinmende geçicek gerek yok ama istiyorsan git eczaneden al dedi birşey yazmadığı ve önermediği içinde bende kendi bildiğimce gidip alamadım malum pimpirikli başağımda :)))
Saol canım bitti elh. evim misler gibi oldu.
Bende aynen sizin gibiydim. hayaldi bu günlere gelmem, ama oldu elh. sizde sağlıkla alıcaksınız inş. hep birbirimize dua edelim inş.
Bu arada nick bebek çok tlı hammm yapmak istiyorum onu![]()
kız kardeşimin kızı yeğenimin resmi o tatlıdır yeğenim benim MAŞALLAH ona :) ve bizimkilere tabi![]()
Ben cumartrsi akşam Dr. gittim ama buraya anca yazıyorum kızlar. Kasıntının sebebi safra ve karaciğer tahlili istedi Dr. tahlılın sonucu önumuzdekı hafta ıçi çıkıcakmış. Kötu çıkarsa en yakın zamanda ıyı çıkarsada pazartesi sez. Olman lazım dedı. Bebegın kafası hıç oturmamıs çatı muayenesı çok zor bısı degılmıs ama. Bebegın bası oturmamıs bıle dedı. Otursaymıs kanala gırseymıs sunı verırdık ama su asamada bu mantıksız dedı. Her turlu bana sez. Yolu gozukuyor. Hayırlısı olsun artık bısey dıyemıyorum. Ama kendımı oyle hazırlamıstımkı hayal kırıklıgı yasadım sanırım. karaciğer safra sonuçlarım kötü çıkarsa bebeğin başının kanala yerleşmesini bekleyemeyiz. Çünkü bu ciddi bir durum. Ondan dolayı sez. Hiç bi hast. olmasa daha haftan var bebeğin kafasının kanala girmesini beklesek dedi bu seferde daha 3 haftam var. bebek iyice kilolu olcak yine bana sez. gözüküyor. Her türlü kaçış yok.
Ama ben sez. hiç hazır değilim çok korkuyorum...:83: :83:
Çok farklı duygular içindeyim. Sanırım daha beklemiyormuşum onu anladım. mutluluk, hüzün, heyecan, merak, bide normal doğum olmayışının hayal kırıklığı. Kendmi mahzun ve kimsesiz kedi yavrusu gbi hissediyorum ne garip
Artık hamilelikten çok sıkılmıştım, bir an evvel doğsun istiyordum. Şimdi tüm hamileliğim film şeridi gibi gözümden geçiyor küçük bir çocuk gibi sevilmek istiyorum. Zamanlı zamansız gözümden yaşlar toplanıyor. Niye böyle oldum anlamıyorum.:96: