çook sagol canım ama korkutular işte çok acılı deyince bilğim yok bu konuda araştırdım biraz allahım hayırlısını nasip etsin. bende umut tüp bebek merkezini duydum kadınlar kulübündekilerin çoğu oraya gitmiş ama dışardan gelen bir hasta için misafirhane vs varmı bilmiyorum.sizdee benim gibi dışardan umut tüp bebek merkezine gitmişsiniz. konaklama ve ücret konusunda biraz bilği verirmisiniz.
5 denemede kavuşmuşsunuz allahım sabır versin çok zor olmuş olmalı psikolojikmen .. tavsiyelerin için sagol tedaviye başlamadım bana özel bir hastane transferde bayıltıyoruz dedi. ama yumurta toplama denince aceba o nasıl oluyor diye düşündüm ..en büyük korkum şiddetli acı oluyor demeleriydi.o sebeple ilk adımı korkuyla atacagım sanırım allah yardımcım olsun. bebeğinize ve sana saglıklı ömürler olsun canım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
konaklamayla ilgili bilgim yok ben akrabamda kaldım süreç biraz uzun.fiyata gelince benim ilk denememden dondurulmuş embriyolarım vardı 2.de onları transfer ettik oyüzden fazla ödeme yapmadım bu sene fiyat nedir bilmiyorum birde rapor çıkarırsan daha uygun oluyor ben raporsuz yaptım sen istersen merkezi ara bilgi veriyorlar.acı olayını fazla takma yumurta toplamadan sonra hafif regli sancısı gibi ağrın oluyor zaten anesteziden yeni uyanmış oluyorsun hemen ağrı kesici iğne yapıyorlar,transferdede bence narkoz alma muayneden bir farkı yokki hem o anı yaşa nede olsa ilk buluşma benim doktorum ulun beydi muhteşem bir adam insanı kasmıyor onun sayesinde transferim çok keyifli geçti inşallah senin için herşeygüzel olur....