Merhaba kizlar.
Uğrayamadim epeydir. Masallah dogum yapanlar ve yeni hamile arkadaslaimiz var. Dogum yapanlar hayirli olsun, Rabbim sıkintisiz saglikla büyütmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaslarım Allah tamamına erdirsin sizlerin hamileliginizi...
Ben ve oğlanlarımız cok sukur iyiyiz... Cok buyuk korku atlattik...Geçtiğimiz Perşembe aksamı evimize dönecektik. Havaalanına giderken kardan dolayı arabamız kaydı ve biz durduk yolun ortasında. Sonra da tır gelip çarptı arabamıza. Araç pert, annecim yogun bakıma... Canım annem cok sukur dün servise çıktı. Kaburgaları kırık ve beynindeki kanama cok sukur ameliyatsiz gecti. Elhamdulillah oğullarım ve ben arabada bulunan ablam ve eniştem cok iyiyiz. Araba öyle bı hale gelmiş ki cok şükrettik halimize. O arabadan bı kadar az hasarla çıktık... Allah herkesi beterinden korusun. Ne olduysa anneme oldu. İnsallah o da en kısa zamanda toparlar. Evlatciklarimiza bisey olmadi ya, ne kadar sukretsem az... Canparelerimiz daha minicikken baslarina neler geldi... Buna da sukur tabi.
Simdilik yine memleketteyyim. Annecimin eve cikmasini bekliyorum. Onu birakip nasil idicem bilmioim amaartik gitmem gerek..
Sizlerden dua istiyorum... Gorusmek üzere canlar...
canim cok gecmis olsun annene acil sifalar diliyorum verilmis sadakaniz varmisss allaha emanet olunn cok uzuldum okudum yaaa