Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba kizlar.
Uğrayamadim epeydir. Masallah dogum yapanlar ve yeni hamile arkadaslaimiz var. Dogum yapanlar hayirli olsun, Rabbim sıkintisiz saglikla büyütmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaslarım Allah tamamına erdirsin sizlerin hamileliginizi...
Ben ve oğlanlarımız cok sukur iyiyiz... Cok buyuk korku atlattik...Geçtiğimiz Perşembe aksamı evimize dönecektik. Havaalanına giderken kardan dolayı arabamız kaydı ve biz durduk yolun ortasında. Sonra da tır gelip çarptı arabamıza. Araç pert, annecim yogun bakıma... Canım annem cok sukur dün servise çıktı. Kaburgaları kırık ve beynindeki kanama cok sukur ameliyatsiz gecti. Elhamdulillah oğullarım ve ben arabada bulunan ablam ve eniştem cok iyiyiz. Araba öyle bı hale gelmiş ki cok şükrettik halimize. O arabadan bı kadar az hasarla çıktık... Allah herkesi beterinden korusun. Ne olduysa anneme oldu. İnsallah o da en kısa zamanda toparlar. Evlatciklarimiza bisey olmadi ya, ne kadar sukretsem az... Canparelerimiz daha minicikken baslarina neler geldi... Buna da sukur tabi.
Simdilik yine memleketteyyim. Annecimin eve cikmasini bekliyorum. Onu birakip nasil idicem bilmioim amaartik gitmem gerek..
Sizlerden dua istiyorum... Gorusmek üzere canlar...

canim cok gecmis olsun annene acil sifalar diliyorum verilmis sadakaniz varmisss allaha emanet olunn cok uzuldum okudum yaaa

Merhaba kizlar.
Uğrayamadim epeydir. Masallah dogum yapanlar ve yeni hamile arkadaslaimiz var. Dogum yapanlar hayirli olsun, Rabbim sıkintisiz saglikla büyütmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaslarım Allah tamamına erdirsin sizlerin hamileliginizi...
Ben ve oğlanlarımız cok sukur iyiyiz... Cok buyuk korku atlattik...Geçtiğimiz Perşembe aksamı evimize dönecektik. Havaalanına giderken kardan dolayı arabamız kaydı ve biz durduk yolun ortasında. Sonra da tır gelip çarptı arabamıza. Araç pert, annecim yogun bakıma... Canım annem cok sukur dün servise çıktı. Kaburgaları kırık ve beynindeki kanama cok sukur ameliyatsiz gecti. Elhamdulillah oğullarım ve ben arabada bulunan ablam ve eniştem cok iyiyiz. Araba öyle bı hale gelmiş ki cok şükrettik halimize. O arabadan bı kadar az hasarla çıktık... Allah herkesi beterinden korusun. Ne olduysa anneme oldu. İnsallah o da en kısa zamanda toparlar. Evlatciklarimiza bisey olmadi ya, ne kadar sukretsem az... Canparelerimiz daha minicikken baslarina neler geldi... Buna da sukur tabi.
Simdilik yine memleketteyyim. Annecimin eve cikmasini bekliyorum. Onu birakip nasil idicem bilmioim amaartik gitmem gerek..
Cok cok gecmis olsun Allah annene tez zamanda sifa versin. Verilmis sadakaniz varmis demek Allah beterinden saklasin.
arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda hamile olanların meleklerini günü geldiğinde sağsalim kucaklarına almaları, doğum yapmış olanlarında yavrularını sağlıcakla büyütmeleri dileğiyle sevgiyle kalın:16:
Benimde sürekli sag tarafimda agri vardi sükür kizlarim göbüsümde simdi insallah hamilelik belirtisidir hakkinda hayirlisi :emir_bebek:

Cok cok gecmis olsun Allah annene tez zamanda sifa versin. Verilmis sadakaniz varmis demek Allah beterinden saklasin.

Benimde sürekli sag tarafimda agri vardi sükür kizlarim göbüsümde simdi insallah hamilelik belirtisidir hakkinda hayirlisi :emir_bebek:

inşallah canım_ca inşallah arkadaşım:16: allahım sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah. benimde doktor son anda süpriz yapıp 2 embriyo koydu bakalım bi süprizde bebişlerimden gelir belki:8:

Merhaba kizlar.

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.annende en yakın zamanda inşallah iyileşir.

inşallah canım_ca inşallah arkadaşım:16: allahım sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah. benimde doktor son anda süpriz yapıp 2 embriyo koydu bakalım bi süprizde bebişlerimden gelir belki:8:

çok sagol canim Aminnn darisi basina insallah. Güzel haberlerini verirsin burdan senide ekleriz hamileler listesine insallah.

Kızlar bende yeniyim.ilkkez tüp bebek denedik ve sonuç olarak 4+5 günlük hamileyim.tecrübeli bayanlara sormak istiyorum.bugun benim kasiklarimda ağrılar oluştu.sürekli masa başında çalışıyorum.çok oturmanın verdiği ağrılar olabilirmi? sizlerinde oluyor muydu? normalmi bu ağrılar?

Kızlar bende yeniyim.ilkkez tüp bebek denedik ve sonuç olarak 4+5 günlük hamileyim.tecrübeli bayanlara sormak istiyorum.bugun benim kasiklarimda ağrılar oluştu.sürekli masa başında çalışıyorum.çok oturmanın verdiği ağrılar olabilirmi? sizlerinde oluyor muydu? normalmi bu ağrılar?

öncelikle hayirli olsun Allah kucaginada almayi nasip etsin. Ilk üç ay kanama olmadigi sürece bu tür agrilar oluyor kasiklarda genelde biraz uzanip dinlenince gecer ama sen yinede doktoruna danis derim tedbiri elden birakmamak lazim sonucta.

sağol canım Allah razı olsun...tek temennimiz bu...o yüzden birazda pipirikleniyorum.yani telaşlanıyorum.bişi olcak diye ödüm kopuyo. Doktorumu aradım seninde dediğin gibi bu ağrıların normal olduğunu söyledi.uzanarak dinlenmem gerektiğini söyledi.salı günü ultrasonum var keseciklerimiz görünecek inşallah...Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...Allahım herkese yaşatsın...

sağol canım Allah razı olsun...tek temennimiz bu...o yüzden birazda pipirikleniyorum.yani telaşlanıyorum.bişi olcak diye ödüm kopuyo. Doktorumu aradım seninde dediğin gibi bu ağrıların normal olduğunu söyledi.uzanarak dinlenmem gerektiğini söyledi.salı günü ultrasonum var keseciklerimiz görünecek inşallah...Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...Allahım herkese yaşatsın...

Cok iyi bilirim o pinpiriklenme durumunu canim ben hala öyleyim 26.haftamiza geldik sükür ama kizlarim biraz gecikse kipirdamakta hemen telefona sariliyorum ah bir alsam sag salim kucagima hayirlisiyla ikisinide rahatliyacagim bi nevze.
Ultrasondan sonra yazarsin canim kac kese gördügünüzü... Insallah ondan sonra kalp atislari sonra cinsiyet hazirliklar her heycaninin arkasina biri daha eklenecek insallah:16:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 33.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen:nazar:
  • 2-)mavi86--umut tüp bebek-------30.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan--- :nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---26.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------24.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---18.hafta-------------------------------:nazar:
  • 5-)beril79----------------?????---9.hafta--------------------------------:nazar:

arkadaşlar herkese merhaba anne adayları dilerim sağlıkla bebeklerini kucağına alır. tedavidekilerde önce pozitifi görür ve onlar da kucağına bebişlerini alır inşallah..
arkadaşlar benımde 7. gün 106, 11 gün 350 değerim. aranıza geliyorum yavaş yavaş. pazartesi tekrar değere bakılacak. değerlerle ilgili ne düşünüyosunuz arkadaşlar. bide tüp bebekte gebellik haftası neye göre hesaplanıyor.

arkadaşlar araızda progestan iğne kullanan varmı ben iki günde bir vurluyomaynı saattemi vurulmak gerekir bikaç saat sonra vurulsak sorun oluyormu bilgisi olan varmı acaba

arkadaşlar araızda progestan iğne kullanan varmı ben iki günde bir vurluyomaynı saattemi vurulmak gerekir bikaç saat sonra vurulsak sorun oluyormu bilgisi olan varmı acaba
Ben vajinal olarak kulanmistim günde 3defa her gün ayni saatlerde koyamam gerekiyordu ama bir kac saar sorun olmaz sanirim.
arkadaşlar herkese merhaba anne adayları dilerim sağlıkla bebeklerini kucağına alır. tedavidekilerde önce pozitifi görür ve onlar da kucağına bebişlerini alır inşallah..
arkadaşlar benımde 7. gün 106, 11 gün 350 değerim. aranıza geliyorum yavaş yavaş. pazartesi tekrar değere bakılacak. değerlerle ilgili ne düşünüyosunuz arkadaşlar. bide tüp bebekte gebellik haftası neye göre hesaplanıyor.

Gözün aydin canim:nazar: Degerlerinin artisi cok güzel. Gebelik haftasi ayni normal hamilelikteki gibi son adet tarihi baz alinarak hesaplaniyor canim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 33.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen:nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---26.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------24.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---18.hafta-------------------------------:nazar:
  • 5-)beril79----------------?????---9.hafta--------------------------------:nazar:
bu listeye göre en yakın benim doğumum muuuu :52::52::52:
ayyyy herkes doğum yapmıııışşşşşşş. benm yarın 35. haftam başlayacak.
doktor martı çıkarabilsek iyi dedi.

bu listeye göre en yakın benim doğumum muuuu :52::52::52:
ayyyy herkes doğum yapmıııışşşşşşş. benm yarın 35. haftam başlayacak.
doktor martı çıkarabilsek iyi dedi.

Hadi insallah marti cikarirsiniz 36.haftayi tamamlarsiniz :) Ah bizde bir görsek 34lü haftalari sabirsizlaniyoruz artik:emir_bebek::nazar:

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 34.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen:nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---27.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------25.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---19.hafta-------------------------------:nazar:
  • 5-)beril79----------------?????---11.hafta--------------------------------:nazar:

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 35.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen:nazar:
  • 2-)mavi86--umut tüp bebek-------32.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan--- :nazar:
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---29.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------27.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---20.hafta-------------------------------:nazar:
  • 5-)beril79----------------?????---13.hafta--------------------------------:nazar:

Selam kizlar!
Öncelikle iyi dilekleriniz icin cok teşekkürler.
Artık evimizde yavrularimizla ve bitanemle beraberim :) günlerim öyle dolu geçiyor ki 5 dakika boş vaktim olmuyo. Sizleri özledim, muhabbet etmeyi... Ama kimseler uğramamış. Ben de diyorum hiç bakamadım kizlar bana kizmistir:)))
Herkes iyidir umarım. Bebekleriniz nasıl? Hersey yolunda mı?

Selam kizlar!
Öncelikle iyi dilekleriniz icin cok teşekkürler.
Artık evimizde yavrularimizla ve bitanemle beraberim :) günlerim öyle dolu geçiyor ki 5 dakika boş vaktim olmuyo. Sizleri özledim, muhabbet etmeyi... Ama kimseler uğramamış. Ben de diyorum hiç bakamadım kizlar bana kizmistir:)))
Herkes iyidir umarım. Bebekleriniz nasıl? Hersey yolunda mı?

Selam canim iyi olmaniza ve evinize geri dönmenizede sevindim darisi basimiza insallah bizde görürüz o güzel günleri.
Sanirim artik benden baska kimse ugramiyor buralara bir ben kaldim yani
Doguranlar gitti bebislerle ugrasiyor dogurmayanlarda ortaliklarda gözükmüyor
:))))

ben girip girip okuyorum ama yazacak fırsatım olmuyor pek, şimdi bile tek elimde kızım tek elle yazıyorum yaramazız biraz :)) şükür sağlığı yerinde bir de gazdan patlamasa ve uyusa:))) öptüm sizi:54:

Back
X