Pozitif sonuçtan sonra yaşadıklarımız ..

yazperisi

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
205
139
303
Yeni hamişler gelin neler yaşadıklarımızı anlatıp birbirimize destek olalım,
Benim 7. Haftam bulantı kusma yok , çok az mide yanması oluyor oda bişey yiyince geçiyor.
Doktorum bazı kan testleri istedi onları yaptırcam :)

bende sana katılmayı cok ısterdım cnm ama bekliyoruz ıste ekım ayındakı adet gunumu.. ozaman baslıcaz Allahın ıznıyle

Insallah canim bende çok sukur bisey cikmadi sperm azligi vardi esimde normal yolla olmuyor ama tup bebekle sayi yeterli baya dedi doktor. Sizin neydi sikinti canim
Bende endometriozis çikolata kisti vardı, sende sorun yoksa, sperm azlığında şansın yüksek öyle duydum :)

Bende endometriozis çikolata kisti vardı, sende sorun yoksa, sperm azlığında şansın yüksek öyle duydum :)
Insallahh canimm doktor yumurtalıklarimi kontrol etti temiz guzel gozukuyo dedi en az 15 tane toplariz dedi iki embryo yukleriz tasirsin dedi yani hep olumluydu Allaha Şükür. Adet gunumu bekliyorum iste bakalim

Merhaba bende bugün kalp atışını duydum minik fasulyemin. Rabbime çok şükür bize bu günleri de gösterdi. Bende de yemekten sonra bulantı oluyor ama çok şükür kusma yok.insallah böyle devam eder.

Merhaba bende bugün kalp atışını duydum minik fasulyemin. Rabbime çok şükür bize bu günleri de gösterdi. Bende de yemekten sonra bulantı oluyor ama çok şükür kusma yok.insallah böyle devam eder.
Minik fasulye : )) cok hoş ya. Canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah

Minik fasulye : )) cok hoş ya. Canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah
Evet doktorumuz gösterirken işte fasulye burda diye gosterince adı fasulye olarak kaldı.
Canım bizde eşimde sperm sayı hareket azlığı için tüp bebek denedik.daha sonra bende de bazı problemler çıktı. Ama çok şükür ikinci denemizde Rabbim nasip etti.hep dua ediyorum allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.hamis olanlara da sağlıkla ve hayırla kucağına almak nasip etsin inşallah. Amin.

Insallah canm insaallah... ankaradamisiniz burdaysaniz hangi doktora gittiniz cnm

Hayırlı olsun bebişin :) bulantı vs olmadan geçiririz inş. bu arada benden doktor kan ve idrar testi istedi dün gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol toz verdi tek kullanımlık umarım geçmiştir.. İlaç kullanırkende tereddüt ediyorum.

Çok sağol canım.seninde Hayırlı olsun evladın. İdrar yolu enfeksiyonu çok sık görülüyor canım.endişe etme.hatta bir arkadaşım hamileyken bir kutu antibiyotik kullanmıştı ama şimdi Çok sağlıklı bir oğlu var maşallah.

Bol bol su icin güzel hamisler : ) . Ben su icmeyi acayip severim gunde rahat 2 3 litre iciyorumdur :)))) fazlasi vardir eksigi yoktur yani :))

Bol bol su icin güzel hamisler : ) . Ben su icmeyi acayip severim gunde rahat 2 3 litre iciyorumdur :)))) fazlasi vardir eksigi yoktur yani :))
Sağol canım.evet bende 1.5-2 litre arası içmeye çalışıyorum.sürekli tuvalete taşınmasam daha da çok içerim.bende seviyorum su içmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…