pozitif sonucu aldım ama bebeğim gelişmiyo

insallah yarin bebegin güzel haberler verir.bizlerde mutlu oluruz.dualarim senin arkadasim...

selam serraxi.ben de tüp bebek için aralık ayında başlıycam.yeni üyayim bu arada.nerede yaptırdın tedavini sorsam?ve umarım yarın hayırlı haberlerle dönersin evine.

allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...

benimde bebegim 1,5 hafta daha kücük demisdi doktor, ama yasadi.tüp bebekler genelde kücük oluryor normale göre, osnradan yakaliyorlar yasitlarini merak etme.Önemli olan kalp atislaridir.O durana kadar bekle bence.zaten zayifsa önce kalbi durur.

canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize umutla haberlerini bekliyorum ben güzel haber veremedim ama allahım bebeğine can versin hep seninle kalsın

çok üzgünüm artık meleğim benmle değil....bebeğimin kalbi durmuşşş.ve küretaj vazgeçilmez son.çok büyük acı.allah kimseye göstermesin.

canım bencede çok saçma sakın bebeğini aldırma haftası geri olan bebekler oluyor allahtan ümüit kesilirmi benim bebeğimim kalp atışmını duymadığı halde 3 hafta sonra bebeği aldırdık bekle başka doktorlarada görün ikinci hamileliğimde doktor bebeğimin bacaklarının biri uzun biri kısaymış denildi meğer doktor bir bacak birde kolunu ölçmüş kolunu bacak diye ölçmüş ısrarla bana bebeğiniz sakat dedi kızım doğdu sapa sağlam hiç bir şeyi yok doktorlarda bazen hata yapabiliyor

canim benim rabbim bolca sabir versin.ne demek oldugunu çok iyi biliyorum ben iki kez yasadim bu aciyi.rabbim birdaha yasatmasin.umarim çabuk atlatirsin.büyük acilar dilsiz olurmus.

canım Allah sabır versin...hayırlısı buymuş demekki...büyük ihtimalle sorunlu bir bebekti...tam bir yıl oldu bende miniğimi kaybettim. eşimle güle oynaya kontrole gitmiştik,meğer benim miniğimin kalbi nerdeyse 1 hafta önce durmuş. ertesi gün kürtajla aldılar. biraz önce yaşadıklarım aklıma geldi.şu an senin yaşadıklarının aynısı.gözlerim doldu. 9 haftalık ama benim yavrumdu, ne zaman aklıma gelse gözlerim dolar.. ...kürtaj sonrası kontrole gittik klinikten çıkana kadar kendimi tuttum.dışarıya çıktık soğuk bir Aralık akşamıydı...o kadar ağladım ki...ama bak şu anda bunları yazarken karnımdaki miniklerim tekme atıyor...rabbim bir aldı iki verdi. 6 aylık ikizlerime hamileyim, rabbim bunlara ömür versin..sende seneye bu zaman belki çoktan kucağına bile almış olusun inşallah...

canım benim sana ne kadar çok dua etmiştim inşallah yaşasın yaşasın diğe demek olmadı inan senin kadar üzgünüm ben de dün aldırmak zorunda kaldım bebeğimi bugün geldim evime ameliyathanede bıraktım 8 haftalık bebeğimi çok zor hem de çok ama ne senin için ne benim için hiçbirimiz için son değil bu tamam mı
allah her konuda kolaylık verir inşallah

sağol eylülcüm hayırlısı böyle imiş.pozitif sonucu almak herşey demek değilmiş.hayırlısı canım.ben de çok ama çok üzgünüm.ama umutluyum.biz yine buraya hamileyiz yazıcaz.allahın izniyle..fb de sen de var mısın ben de sizi eklemek istiyorum ama

serraxi
canım benim çok üzüldüm. bende bebeğimi kaybettim. 15+3 haftalıkken bebekte sorun olması nedeni ile kalp atışarı varken gebeliğim suni sancı ile normal doğum yaptırılarak sonlandırıldı. çok üzülmüştüm hala da üzülüorum. ama elden birşey gelmiyor Allah sana ve eşine sağlık versin.

benim doktorumda aynı şeyi söyledi bu bebek sağlıklı bir bir gebelik değil dedi kürtajla sonlandırıclar pazartesi bekliyorlar bebekte bir gelişme olmazsa verilen ilaçlarla gebeliği bitiricekler ve ben 3 doktora gittim 3üde aynı şeyi söyledi gebeliği götüre bildiğimiz yere kadar götürücez ama bu gebelik sağlıklı muhtemelen düşücek çünkü kanamamda başladı yada kürtajla alınıcak ve ben kürtajdan çok korkuyorum aynı mucizeyi rabbimden diliyorum ne olur gelişsin diye Rabbim gönlümüze göre versin inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…