Bi insanın hiç mi iyi yönü olmaz
Olurda niçin millet görmez ?
insan psikolojisi sürekli değişir ki bulunduğunuz koşullara bağlı hatta günün saatine havanın durumuna vs vs vardır illaki eşref saatiniz göremeyenler utansın
ne oldu sana çitossss :)
Benden daha kötüleri var ama onlar hiç görünmüyo.
Özgüvenim gitti gibi artık düşünüyorum daha napabilirim diye ama aklıma gelmiyor.
Melek değilim kimse kusura bakmasın ama bakılıyor.
Sanki onlar 4 4lükte..
Zaten şans falanda yok.
Üzdüler beni abla
Niye böyle dedin bilmiyorum seni tanımıyorum ama her insanın mutlaka pozitif tarafı da negatif tarafı da vardır ama herkes eksiklikleri negatifi görür iyiyi olumluyu görmez bu genelde böyledir malesef
Benden daha kötüleri var ama onlar hiç görünmüyo.
Özgüvenim gitti gibi artık düşünüyorum daha napabilirim diye ama aklıma gelmiyor.
Melek değilim kimse kusura bakmasın ama bakılıyor.
Sanki onlar 4 4lükte..
Zaten şans falanda yok.
Üzdüler beni abla
her kimse amacıda bu zaten özgüvenizi kırmak
meseleyi tam olarak anlat hele
Yaranamıyorum kimseye ne yapsam kötüyüm iyi yönlerimi görmeleri lazım benim neler çektiğimi bildikleri halde benim gibi biri olduğuna şükretmiyorlar.
Derdim kendimi övmek değil inanınti ama dışardakileri görüyorum nasıl insanlar var şaşırıyorum..
Onlar mı çok iyiy oyuncu yoksa millet beni pasif mi buluyor anlamadım
Ablacım ,
eğer benım gibi doğrucu davutsan heledeeeeeeee
yüreğindeki pat diye ağzındaysa sevikmezsin bu bir...
İkincisi bu hayatta 38 yıllık yaşantımda ben kimseye yaranamadım bu sen hiç deneme bile.
fakat kimsenınde seni üzmesine izin verme..
boşver başkalarının davranışları senin kendi kendini yokedişin olmasın..
ben senin iyi biri olduğunu,mesajlarından anlayabiliyorum..
Ne oldu güzelim yaww??
Kirpik renginden ne zaman bu konuya geçtin?
Ben dert diyebiliceğim şeyleri bi anlatsan sayfalar olur daha yaşım 18 ama yaşadığım olaylar bıktırıyor beni.
Kirpik olayı bunun kadar mühim değil.
Uzamasada olur
Sadece belli biri değil bi çok kişi böyle davranıyor.
Mesela bi olay oluyo ılımlı yaklaşıyorum anaaam sonra bi bakıyorum karşımdaki cingar çıkartmaya çalışıyor.
Bayka bi olay oluyo mesela bi gün arkadaşlarla bişeyler aldık abur cubur tarzı kursa gidiyodum ozamanda camiye gidelim orda yeriz dediler ramazandı kurstaki erkekler anlamasın diye hepimiz regldik yani bişeyler yicez dedim ben kırıntı dökülür camide yemeyelim bunlar gülüyolar off catlakB ne saçmalıyosun diyolar salak salak gülüyolar bi an durdum düşündüm ne dedimde güldüler deyi sonra savundum kendimi siz saçmalıyosunuz mantıklı bişey söylüyoruz burda dedide sustular.
Ama kim olursa olsun bi ezikleme hor görme olayı var
Canım benim yaa daha genceciksin..
Bu kadar düşünüp hayatını zehir etme kendine kuşum..
Bu yaşlar bir daha geri gelmiyor.
daha körpe kuzusun
karşındakilerde muhtemelen 18-20 yaşlarındaki kişiler ee onları çok görme kapasitelerinii yansıtıyolar anladığım kadarıyla sen onlara göre biraz daha olgunsun olaylara ciddiyetle yaklaşıyorsun baktın arkadaşların sana uymuyor mesafeni ağırlığını koy uzaklaş
Yanlış kişilerle arkadaşsın. Bende senin yaşındayken daha çok takıyordum. Zamanla pozitif olmayı insanları oldukları gibi kabul etmeyi öğrendim. Sende öğreneceksin. Sen fikir düşünce ve söylemlerini bu insanların tepkilerine göre ayar çekmeye de çalışma. Onlarda seni öyle kabul etmeliler. Başkaları beğenmiyor diye doğru bildiğinden vazgeçersen o zaman pasif olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?