Pozitif tarafım yok mu benim yaa

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Bi insanın hiç mi iyi yönü olmaz
Olurda niçin millet görmez ?

Son düzenleme:

insan psikolojisi sürekli değişir ki bulunduğunuz koşullara bağlı hatta günün saatine havanın durumuna vs vs vardır illaki eşref saatiniz göremeyenler utansın

Niye böyle dedin bilmiyorum seni tanımıyorum ama her insanın mutlaka pozitif tarafı da negatif tarafı da vardır ama herkes eksiklikleri negatifi görür iyiyi olumluyu görmez bu genelde böyledir malesef

insan psikolojisi sürekli değişir ki bulunduğunuz koşullara bağlı hatta günün saatine havanın durumuna vs vs vardır illaki eşref saatiniz göremeyenler utansın

Benden daha kötüleri var ama onlar hiç görünmüyo.
Özgüvenim gitti gibi artık düşünüyorum daha napabilirim diye ama aklıma gelmiyor.
Melek değilim kimse kusura bakmasın ama bakılıyor.
Sanki onlar 4 4lükte..
Zaten şans falanda yok.

ne oldu sana çitossss :)

Üzdüler beni abla

her kimse amacıda bu zaten özgüvenizi kırmak
meseleyi tam olarak anlat hele

Niye böyle dedin bilmiyorum seni tanımıyorum ama her insanın mutlaka pozitif tarafı da negatif tarafı da vardır ama herkes eksiklikleri negatifi görür iyiyi olumluyu görmez bu genelde böyledir malesef

Yaranamıyorum kimseye ne yapsam kötüyüm iyi yönlerimi görmeleri lazım benim neler çektiğimi bildikleri halde benim gibi biri olduğuna şükretmiyorlar.
Derdim kendimi övmek değil inanınti ama dışardakileri görüyorum nasıl insanlar var şaşırıyorum..
Onlar mı çok iyiy oyuncu yoksa millet beni pasif mi buluyor anlamadım

Ablacım ,

eğer benım gibi doğrucu davutsan heledeeeeeeee

yüreğindeki pat diye ağzındaysa sevikmezsin bu bir...

İkincisi bu hayatta 38 yıllık yaşantımda ben kimseye yaranamadım bu sen hiç deneme bile.

fakat kimsenınde seni üzmesine izin verme..

boşver başkalarının davranışları senin kendi kendini yokedişin olmasın..

ben senin iyi biri olduğunu,mesajlarından anlayabiliyorum..

her kimse amacıda bu zaten özgüvenizi kırmak
meseleyi tam olarak anlat hele

Sadece belli biri değil bi çok kişi böyle davranıyor.
Mesela bi olay oluyo ılımlı yaklaşıyorum anaaam sonra bi bakıyorum karşımdaki cingar çıkartmaya çalışıyor.
Bayka bi olay oluyo mesela bi gün arkadaşlarla bişeyler aldık abur cubur tarzı kursa gidiyodum ozamanda camiye gidelim orda yeriz dediler ramazandı kurstaki erkekler anlamasın diye hepimiz regldik yani bişeyler yicez dedim ben kırıntı dökülür camide yemeyelim bunlar gülüyolar off catlakB ne saçmalıyosun diyolar salak salak gülüyolar bi an durdum düşündüm ne dedimde güldüler deyi sonra savundum kendimi siz saçmalıyosunuz mantıklı bişey söylüyoruz burda dedide sustular.
Ama kim olursa olsun bi ezikleme hor görme olayı var

Malesef bu zamanda yalakalar kazanıyor ama hiçte öle olamam beni ben olduğum için sevecek insanlar mutlaka vardır , sende öle düşün boşver herkesi takma, sen kendini bil yeter

İnsan ister istemez üzülüyor ya yaptığım ne var anlamıyorum

boşver başkalarının davranışları senin kendi kendini yokedişin olmasın..

ben senin iyi biri olduğunu,mesajlarından anlayabiliyorum..

Yokediş oluyor işte artıkk.. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ne oldu güzelim yaww??
Kirpik renginden ne zaman bu konuya geçtin?

Ben dert diyebiliceğim şeyleri bi anlatsan sayfalar olur daha yaşım 18 ama yaşadığım olaylar bıktırıyor beni.
Kirpik olayı bunun kadar mühim değil.
Uzamasada olur

Ben dert diyebiliceğim şeyleri bi anlatsan sayfalar olur daha yaşım 18 ama yaşadığım olaylar bıktırıyor beni.
Kirpik olayı bunun kadar mühim değil.
Uzamasada olur

Canım benim yaa daha genceciksin..
Bu kadar düşünüp hayatını zehir etme kendine kuşum..
Bu yaşlar bir daha geri gelmiyor.

daha körpe kuzusun
karşındakilerde muhtemelen 18-20 yaşlarındaki kişiler ee onları çok görme kapasitelerinii yansıtıyolar anladığım kadarıyla sen onlara göre biraz daha olgunsun olaylara ciddiyetle yaklaşıyorsun baktın arkadaşların sana uymuyor mesafeni ağırlığını koy uzaklaş

Canım benim yaa daha genceciksin..
Bu kadar düşünüp hayatını zehir etme kendine kuşum..
Bu yaşlar bir daha geri gelmiyor.

Gelmediğini biliyorum..
Annem tanadığım büyükler falan der yaşından olgunsun diye ama diğerleri görmüyor bunu bi horgörme olayı var bazen okadar çok düşünüyorum ki bende ne varda hor görülüyorum bi seçenek aklıma geliyor ama ya kazık kadar olmuşlar 8 yaşındaki çocuk değiller ki bunlar ona takılsında horgörsün

Son düzenleme:
Yanlış kişilerle arkadaşsın. Bende senin yaşındayken daha çok takıyordum. Zamanla pozitif olmayı insanları oldukları gibi kabul etmeyi öğrendim. Sende öğreneceksin. Sen fikir düşünce ve söylemlerini bu insanların tepkilerine göre ayar çekmeye de çalışma. Onlarda seni öyle kabul etmeliler. Başkaları beğenmiyor diye doğru bildiğinden vazgeçersen o zaman pasif olursun

Bunu bana biçok kişi der ama ben bunun biraz işlevinide görmek istiyorum.
Kendenden bi insan nefret eder mi ediyorum zaman zaman..
Gerçekten yani..
Mesafem vardır herkesle çok yakın olduğum arkadaş sayısı bi elin parmaklarını geçmez yakın arkadaşlarımda saygı duyar bana ama böyle mecburi konuştuğum kişilerde daha ilk konuşmada bi ezikleme durumu baş gösteriyo anca 4 5 arkadaşım vardır benim yaşıtlarım çete gibi arkadaş grupları var ama sayılıyolar
Ben nerde hata yapıyorum

Son düzenleme:

Vazgeçmiyorum ve 1yıl önceki halimden dahada iyi yönlerim oluşmaya bayladı bunca olumsuzluğa rağmen ama gelin görünki bi ezileme var ortada.
Hem yakın olmadığım kişiler yapıyo üstelik % 98i bunu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…