- 22 Şubat 2025
- 69
- 4
- 1
- 26
Sonuc nedir siznle aynı şeyleri yaşıyorumBugün alamadım yaptığımda sonucu buraya da yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc nedir siznle aynı şeyleri yaşıyorumBugün alamadım yaptığımda sonucu buraya da yazarım
Adet günün ne zamandıSonuc nedir siznle aynı şeyleri yaşıyorum
Prodoctor erken gebelik testi yaptım ancak sonuç tertemiz negatif. Hala kan gelmedi ama bir pedi doldurmayacak kadar siyah akıntı geldiSonuc nedir siznle aynı şeyleri yaşıyorum
Adet günün ne zamand
Sat 28 marttı 15 nisanda da ovulasyon testinde piki gördümAdet günün ne zamandı
Biraz daha bekle canım ya da kan testinde emin olabilirsinSat 28 marttı 15 nisanda da ovulasyon testinde piki gördüm
Peridictor erarly en iyisipeki hangi marka daha iyi bilginiz var mı ?
Peridictor erarly en iyisipeki hangi marka daha iyi bilginiz var mı ?
Ben birşey sorcam 29 Nisan gece korunmasız cinsel ilişki oldu eşimle ve akıntı, kasık ağrısı,uyku hali var acaba erken gebelik testi yapsam olsa gebelik çıkar mı yada kan mi vereyim yarın yarın ile birlikte 7 gün oluyor napsam adet gecikmesi bekleyemiycem adet 21 Nisanda daha çok var ve benim 29 ,30 ,01 gibi günler yumurtlama günümduFark eder canım erken gebelik testleri daha hassas oluyor
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Peridictor erarly en iyisi
Ben birşey sorcam 29 Nisan gece korunmasız cinsel ilişki oldu eşimle ve akıntı, kasık ağrısı,uyku hali var acaba erken gebelik testi yapsam olsa gebelik çıkar mı yada kan mi vereyim yarın yarın ile birlikte 7 gün oluyor napsam adet gecikmesi bekleyemiycem adet 21 Nisanda daha çok var ve benim 29 ,30 ,01 gibi günler yumurtlama günümdu
Merhaba adet olmadım henüz teste silik çizgi var gibi ama bilmiyorum pazartesi kan vercem benim döngü net değil karışıkMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
2.cizgi var ama emin değilim yinedeMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
Sonuç negatif mi?Bugün alamadım yaptığımda sonucu buraya da yazarım
evet negatifti üzerine regl oldum.Sonuç negatif mi?