Pozitifi kaçıncı gün embriyonuzda gördünüz-Anket

Pozitifi kaçıncı gün embriyonuzda gördünüz?

• 3.gün embriyosu ilk deneme

OY: 2 14,3%
  • 3.gün embriyosu ikinci deneme

OY: 1 7,1%
  • 3.gün embriyosu 3 ve daha fazla denem

OY: 0 0,0%
  • 5.gün embriyosu ilk deneme

OY: 6 42,9%
  • 5.gün embriyosu ikinci deneme

OY: 1 7,1%
  • 5.gün embriyosu 3 ve daha fazla deneme

• 3.gün embriyosu çift embriyo ilk deneme

OY: 0 0,0%
  • 5.gün embriyosu çift embriyo ilk deneme

• Ankete Katılan
    14

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Kızlar merhaba,çok merak ettiğim birşey var,tüp bebek denemenizde hangi gün embriyosu daha şanslı? 5.gün tabiiki ama 3. Gün embriyosu ile de gebe kalanlar azımsanamayacak kadar çok.

Ben ilk deneme tek 3.gün embriyosu ve negatifi gördüm.Şimdi 2. Tedaviye başladık.

İlk transferimde 3.gün taze 2 adet embriyo transfer edildi. İkisi de tuttu çok şükür

İlk transferimde 3.gün taze 2 adet embriyo transfer edildi. İkisi de tuttu çok şükür
Maşallah Benım 2.tedavi için isteğimde o,3.hün embriyosu 2 tane ya da tek 5.gün embriyosu istiyorum. Tabi yeterli yumurtam olursa,geçen ay 2 tane cıktı bu sebeple çift mümkün olmadı.

Maşallah Benım 2.tedavi için isteğimde o,3.hün embriyosu 2 tane ya da tek 5.gün embriyosu istiyorum. Tabi yeterli yumurtam olursa,geçen ay 2 tane cıktı bu sebeple çift mümkün olmadı.
Benim de sadece 2 tane oluştu ama kaliteli çıktılar

Arkadaşım 2. Gün embriyosu ile hamile şu anda

İnşallah Allah yüzünüzü güldürür siz de pozitif görürsünüz yakın zamanda
Merhabalar;

Nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği ve ne şikayet ile gittiniz ve ortalama ne kadar ödeniyor?

Merhabalar;

Nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği ve ne şikayet ile gittiniz ve ortalama ne kadar ödeniyor?
Merhaba

Biz tüp bebek tedavisini Anadolu sağlık merkezi hastanesinde yaptırdık, Tuzlada. Amh 0.01 idi ve erken menapoz durumum vardı o yüzden gittik. İlaçlarla birlikte yaklaşık 17-18 bin tutuyor ama ilaç dozları kişiden kişiye fark edebilir

bende sebepsiz infertilite her değerim çok iyi doktor ilaç tedavisi gerekli değil bence diyor ama bilemiyorum teşekkür ederim....

5. gun embriyosu ilk denemede oldu ama malesef kalp atısı olmadı

Selam kızlar,2. Denemeye baslamıstık ve 6 yımurta toplandı.5 döllendi 3 kaldı 3ünün kaliteside iyi değil yavas ilerliyor dediler,yarın transfere cagırdılar yarın karar verecegız transfer olup olmayacagına spermden kaynaklı diyorlar bu durum için

5. gün embriyosu 3. denemede pozitifi gördüm 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tutundu şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…