Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahİlk transferimde 3.gün taze 2 adet embriyo transfer edildi. İkisi de tuttu çok şükür![]()
Benim de sadece 2 tane oluştu ama kaliteli çıktılarMaşallahBenım 2.tedavi için isteğimde o,3.hün embriyosu 2 tane ya da tek 5.gün embriyosu istiyorum. Tabi yeterli yumurtam olursa,geçen ay 2 tane cıktı
bu sebeple çift mümkün olmadı.
Benım 1 tanesi döllenmedi.erkek faktörüde var bizde belki ondandır. Diğeri grade1 idi ama olmadı.kısmet olur insallah bu seferBenim de sadece 2 tane oluştu ama kaliteli çıktılar![]()
İnşallah Allah yüzünüzü güldürür siz de pozitif görürsünüz yakın zamandaBenım 1 tanesi döllenmedi.erkek faktörüde var bizde belki ondandır. Diğeri grade1 idi ama olmadı.kısmet olur insallah bu sefer
Arkadaşım 2. Gün embriyosu ile hamile şu andaKızlar merhaba,çok merak ettiğim birşey var,tüp bebek denemenizde hangi gün embriyosu daha şanslı? 5.gün tabiiki ama 3. Gün embriyosu ile de gebe kalanlar azımsanamayacak kadar çok.
Ben ilk deneme tek 3.gün embriyosu ve negatifi gördüm.Şimdi 2. Tedaviye başladık.
Merhabalar;İnşallah Allah yüzünüzü güldürür siz de pozitif görürsünüz yakın zamanda![]()
MerhabaMerhabalar;
Nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği ve ne şikayet ile gittiniz ve ortalama ne kadar ödeniyor?
bende sebepsiz infertilite her değerim çok iyi doktor ilaç tedavisi gerekli değil bence diyor ama bilemiyorum teşekkür ederim....Merhaba
Biz tüp bebek tedavisini Anadolu sağlık merkezi hastanesinde yaptırdık, Tuzlada. Amh 0.01 idi ve erken menapoz durumum vardı o yüzden gittik. İlaçlarla birlikte yaklaşık 17-18 bin tutuyor ama ilaç dozları kişiden kişiye fark edebilir
Kalitesi nasıldı peki? Benımkilerin iyi değil.bölünme hızları yavas ama devam ediyor bölünmeye canlılar dedi5. gün embriyosu 3. denemede pozitifi gördüm 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tutundu şükür
1. kaliteydi 2 sideKalitesi nasıldı peki? Benımkilerin iyi değil.bölünme hızları yavas ama devam ediyor bölünmeye canlılar dedi