pplikistik over ve yardım

ruya4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
745
7
0
İzmir
arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen

Düzenli adetlerinizi sağlarsak gebelik için de şansınız olacaktır. Bugünden yapmanız gereken bir şey yok çünkü kilolu olmadığınızı söylemişsiniz. Hormon değerlerinizi kontrol ettirmek ve muayene olmak için doktorunuzla evlilik öncesi görüşmenizi önerebilirm. Sevgiler.

doktor hanım düzenli adeti nasıl saglayacagız hangi ilacı öneriyosunuzdpgum kontrol hapı kullanmak istemiyorum kullanmazsamda adet olmuyorum.diane 35 uzun süre kullandıgım için onu kullanmak istiyorum.farlutalın bir zararı olurmu vücuduma....

boyum 1.73 kilom 60 kolay kolay kilo alamıyorum bildim bileli kilom 58 60 arası doktor hanım.suanda adet görmek için ne yapmam gerek.hormonlarıma haftaya baktıracagım

pardon diane 35 kullanmak istemiyorum.birde netten arastırdım metformin kullananların kullanmayanlara oranla hamile kalma olasılıgı yüksek oldugu tespit edilmiş.bu ilacı kullansam bana zararı olurmu yada kullanmalımıyım. bende ebe olarak görev yapıyorum

insülin direnci olmayan ya da kilolu olan hastalarda fayda sağlar. siz bilirsiniz. sevgielr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…