Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
şerifeciim heyecanla bakayım umut bebek ne yapıyor dedim. üzüldüm biraz arkadaşım. ama maaşallah bak sütünü içmiş annesi. her şeyin hayırlısı olsun. allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah.

2 gün önce benim yaramazlarda geliyordu dünyaya. bebişlerimin erken doğum riski var diye ciğerlerini geliştirici iğne yapıdı. hemen doğumu başlattı o da.2 dakikada bir sancı geliyordu. serumlarla iğnelerde durduruldu şükür. şimdi evdeyim. yine ara ara sancım var gibi tam da anlayamıyorum. ağırlaşırsa yine yatıcaam hastaneye. artık allahım 4 haftacık daha içimde tutmayı kısmet etsin diye dua ediyorum. daha çok minikler kızım1200 oğlum 1150gr.
seni şimdi daha iyi anlıyorum şerifeciim. allah güç kuvvet versin arkadaşım

şerifecim allah yardımcın olsun güzel haberlerle gelirsin inş artık
kezbanay sanada geçmiş olsun inş bekleyecekler bebişlerin

teşekkürler arkadaşlar binlerce kere....

kezbancay erken doğumuna gerçekten üzüldüm bunu birebir yaşayan biri olarak iyikide iğne yapmışlar bilsem bende yaptırırdım bazı şeyleri öğrendim ama artık çok geç aptal bi doktorun elindeymişim haberim yokmuş gerçi herşey kısmet bunu biliorum ama tedbirini alacaksın gerisi Allaha kalmış o herşeyin en iyisini bilir şüphe yoktur ki...!!!

bebeğime gelince bizi utandırmaya devam edior mucizemiz, besini arttı 9 cc ye çıkmış tolere ederse genede artacak :) bu gün gayet te iyi gözüküyordu oksijeni %50 basıor makine buda çok ii bişi kan verilecek kansız tabi ,şimdilik böle bizi bırakmaya hiç niyeti yok alay edercesine oynuor kendi kendine her tarafında hortumlar bağlı iken bile :) şuan güzel gidior umarım bi daha enfeksiyon kapıpta yorulmaz bakalım herşey nasip kısmet ama nedense içimde hiç bi zaman ölecek korkusu olmadı tam düşünüorum ölecekmi die Allah rüyalarımda gösterior umutlarım dahada artıor o zaman bence aslanlar gibi dönecek ister 5 ay kalsın ister 7 ay kalsın hastenede nefesi kesilmedikçe umut bitmezz...

canım çok sevindim, moralin çok iyi.bir önceki yazında biraz karamsar gelmiştin bana. umutumuza maaşallah şerifeciim. hepimizin gözbebeği o. bütün teyzeleri umut için dua ediyorken umut ne anneciğini nede bizleri bırakmaz.

benim de daha belli değil durumum. evdeyim ama ara ara sancılarım var allah neyi yazdıysa o nu yaşıycaaz.hepimize hayırlısını dilerim.öpüyorum canım seniiiiiii

ahh kezbancay nasıl karamsar olmam inan bu hafta hiç olumlu konuşmamıştı proflar bizde otamatikmen psikolojimiz bozuluyor elimizde olmadan ama günler geçtikçe ve bebeğim çabaladıkça bizde daha iyi olmaya çalışıyoruz yaşayan bilir güzel günler gelecek inşallah...

kezbancay kasılmaları sakın hafife alma hatta en ufak bişi bile takılırsa kafana doktoruna sor ben aptallık ettim ihmalkarım ama bi yol gösterinimiz olmadı boş boş konuşan koca karılar dışında ahh ahh şimdi gelsinlerde elimden tutsunlar nasıl perişanız anlatamam ama genede çok şükür bu günlerimize bende artık adımlarım hep mesafeli kim darılır kim küser sallamıyorum bile alayına gider dar gününde bi üzülme demiceklerse böle düşünürüm....

canım benim dr dan iki gün önce geldim. ve korkuyorum tekrar gitmeye. yapacakları aynı şeyler preparlı serum. o da benim şekerimi çok yükseltti. midem berbat.allahım bana biraz daha güç bebişlerime de biraz daha direnç versin inşallah.

başında bir yol göstereninin olmaması gerçekten zor.en iyisini şimdi yapıyorsun. boşver herkes kendi dünyasında mutlu olsun. tüm sevdiklerinle mutluluklar senin olsun inşallah. her şeyin en iyisini hak ediyosun canımcıım

çok mersi kardeşim aynı dileklerimle, cümlemizin inşallah aman kimseyi takmıyorum öyle kişiler aile değil aileciktir fikrimce ben kafamdan sildim formalitede selam verir kafamı çeviririm oda Allahım selamı olduğu için sallamam bile...

kendine dikkat et geleceğimiz bizim bebeklerimizle aydınalanacak inşallah sıkı sıkı tutunup vakitlice almayı ,onları koklamayı bari sizlere yaşatsın rabbim dularımız,dualarınız karşılıklı canım kendine ii bak öpüyorum ....

şerifecim çok şükür Bugün Yüzüm Güldü Bu Sayfaya Bakinca Inan şuan çok Mutlu Oldum... Umudumuz Iyi Maaşallah Miniğimize Allah Nazarlardan Korusun.... Inşallah Daha Güzel Günler Sizi Bekliyor Annesi.... Dualarimiz Seninle Valla Görmeden Isindim Ben Umut Bebeğe... Teyzesinden Selamlar Söle.... Allah'a Emanet Olun Dualarim Sizinle...

Allah razı olsun canım görsen cılız şebeği önce korkarsın sonra alışırsın valla utandırıyor dimi bizi :dance: darısı tekrardan başına inşallah sağlıklı olda gerisi Allahın izni ile hallolacaktır inşallah....

Inşallah Ya Allah'in Bir Armağani Korkulurmu Yaa... Kimbilir Ne Sevimlidir Birde Kurtulsa O Bağli Olduğu Aletlerden Ama Merak Etme Allah'in Izniyle Umudumuz Bunlari Atlaticak Kuvvetli Bebiş O....... Teşekkürler şerifcim Inşallah Bende Görürüm Bebişimin Olcaği Günleri..... Görüşmek üzere Dualarim Umudun üzerine Cnm.... Sende Kendine Iyi Bak Annesi Sende çok Kuvvetli Olmak Zorundasin... Iyi Akşamlar......

cnm bu sayfayı gün de bir kaç kez kesin açıyorum umudun iyi olduğunu öğrenebilmek için günümn çoğu onu düşünmekle geçiyor diyebilirim yemek yer ken oturuken tw seyrederken hep aklımda tabi dua da ediyorum devamlı ALLAH sana kuwet versin sabırlı ol inş iyi haberler alıcaz bende cerrahpaşada doğmuşum emin ellerde bence ünivesite hastanesi şu anda ist. değilim olsaydım kesin gelirdim hastaneye seni tanımak isterim inş ailen yakınındadır destek olmaları açısından umudumuz iyileşecek inş resimlerini bize burdan göstereceksin benim için de uzaktan öp umudumuzu

Allah razı olsun nar'cım dualarınızı inanın hissediyorum sizlerin ve tüm duacılarının sayesinde inanıyorum ki mücadele edior miniğimiz ...bi çıksın ilk işim resimlerini siteye vermek olucak...kutlamayı hep beraber yapıcaz inşallah o gün bizim düğünümüz,bayramımız olucak öyle bi ohh çekicem ki tüm herkes buna tanık olucak Allahın izni ile...:dance:

ailem özellikle eşim ve annem olmasa böyle güçlü olamazdım Allahım kimseyi yalnız çaresiz dermansz dert vermesin...hastane koridorlarında tek başına beklemeyi koşuşturmamı ne isterlerse yerine getirmemin zorluğunu bi tek ikisi anlıyor diğer kişilerde(eşimin ailesi) hikaye gibi gelior hee bunlar benim umrumdamı hiçte değil bu deve herkesin kapısına çöke bilir insanlık bu zamanda belli olur şuraya yazdığınız bi iki olumlu cümle yüzümde nasıl bi tebehsüme sebep oluyor anlatamam bu anlamda başkaları ne demiş zoruma gitsede sizler ve kendi ailem destek ve pozitif düşündükçe bu aptalca saçmalıklara tınss diorum :)

inanıyorum ki istanbulda olsan geleceğini biliorum Allah sağlık,mutlu,huzurlu bereketli ömür versin arkadaşım çok teşekkür ederima.s.

şerifeciğim bende bu sayfaya hergün bakanlardanım her an aklımdasınız her namazdan sonra sana ve umut bebeğimize bol bol dua ediyorum yalnız değilsin canım yanında olamayız belki ama yüreğimiz sen ve bbebeğimizle bigün gelecek resimlerini görecez inşallah iyileşecek bu günler de bir anı olarak kalacak eminim canım rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız szle allaha emanet olun

iyi dileklerin için teşkler senden iyi haberler bekliyoruz cnm bu dünyada her kesin bir sınavı var diye düşünüyorum dört dörtlük bir hayat yok bende çook zor günler atlattım bazi kişiler kolay anne oluyo beklemeden istemeden değerini de bilemiyo sen gerçekten süper bi anne olucan inanıyorum

teşekkür ederim canlarım...

evet bu benim sınavım ne büyük bi sabır gerekiormuş 102 gündür bunu düşünüorum dile kolay Allahım ben nasıl dayanıyorum annemde aynı şeyi söylüyor hergün hastanedesin ben olsam dayanamazdım dior :) ahh annem ahh ALlah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez ama inannınki çok büyük bi sabır gerekior taş olsa çatlardı herhalde (abarta deli ) :) düşünsenize yürdüğünüzün yemek yediğinizin farkında değilsiniz işte ben öyleyim ama isyan etmiyorum bi hoca ablam var ya kazanacaksın ya kaybedeceksin sakın isyan etme bu sınav çok meşakatlidir lütfen sabır et ....mekanın yükselsin ahiret daha zor dior anlatıor içim ferahlıor ne zaman daralsam çatlıcak hale gelsem hemen ararım iki kelime söyler yine yolumda yürümeye devam ederim hee düşünürseniz bu kız kapalımı dinini yaşıyormu ? maalesef ne namaz var ne kapanmak belkide bu olay benim dine yönelmem içindir bazen böle düşünüorum ....!!

serıfem canım her an dualrımdasınn
rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuk yuklemezzım
rabbımuc sana guc kuvvet

bebısınede saglık sıhhat versınn canımm

HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR DERLER YA AYNEN ÖYLE.. BAZEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM( maalesef ne namaz var ne kapanmak belkide bu olay benim dine yönelmem ) ÇÜNKÜ OKADAR DUA ETTİMKİ TÜP BEBEK YAPTIĞIMIZ ZAMAN EŞİM NAMAZ KILMAYA BAŞLAMIŞTI FAKAT SON ZAMANLARDA BIRAKMIŞTI(İŞİ YOĞUNLUĞUNDA VE YORGUNLUKTAN İST.İZMİTE İŞE GİDİO) VE BU ZAMANDA BAŞIMIZA OLAYIMIZ GELDİ VE KAYBETTİK :1no2: EŞİM DİYOKİ İNSANIN AKLINA HERŞEY GELİYOR ACABA BU YÜZDENMİ FALAN....
GERÇEKTEN ZOR GÜNLER YAŞIYORSUN.. BEN ŞUAN HALA BOŞLUKTAYIM VE HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM ALLAH'IN GÜCÜNE GİTMESİN NE BİLİYİM SIKILIYOR VE DARALIYORUM.. MUTLAKA GEÇECEK..... SANADA ÇOK BÜYÜK SABIR CNM ZATEN ALLAH SABRINI VERİYOR YA NASIL GEÇTİ KİMBİLİR SANA OGÜNLER OFF.. BUARADA SAKINCASI YOKSA YAŞ KAÇ??

bazen düşünüyorum Allah sevdiği kullarına dert verior beni unutmasınlar die herhalde yada kendimi avutma psikolojisi bilemiorum...seni çok iyi anlıyorum yağmurcan ziyaretçi mesajına bakarsan orayada yazdım hayattan bende zevk alamıyorum ne yediğimi ne de içtiğimi biliorum berduş gibiyim aynı sen gibi bu günler geçicek yoksa her gecenin bi sabahı olmazdı dimi ?

03.08.1980 doğumluyum bu benim ilk tüp bebek denememdi ve bi tane tuttu şimdi hayat mücalesinde çırpınıor

canım bugün güzel haberler verdin bize çok mutlu oldum.inşallah götüreceksin sen de benim gibi bebeğini sağsalim evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…