ahh kezbancay nasıl karamsar olmam inan bu hafta hiç olumlu konuşmamıştı proflar bizde otamatikmen psikolojimiz bozuluyor elimizde olmadan ama günler geçtikçe ve bebeğim çabaladıkça bizde daha iyi olmaya çalışıyoruz yaşayan bilir güzel günler gelecek inşallah...
kezbancay kasılmaları sakın hafife alma hatta en ufak bişi bile takılırsa kafana doktoruna sor ben aptallık ettim ihmalkarım ama bi yol gösterinimiz olmadı boş boş konuşan koca karılar dışında ahh ahh şimdi gelsinlerde elimden tutsunlar nasıl perişanız anlatamamama genede çok şükür bu günlerimize bende artık adımlarım hep mesafeli kim darılır kim küser sallamıyorum bile alayına gider dar gününde bi üzülme demiceklerse böle düşünürüm....
şerifecim çok şükür Bugün Yüzüm Güldü Bu Sayfaya Bakinca Inan şuan çok Mutlu Oldum... Umudumuz Iyi Maaşallah Miniğimize Allah Nazarlardan Korusun.... Inşallah Daha Güzel Günler Sizi Bekliyor Annesi.... Dualarimiz Seninle Valla Görmeden Isindim Ben Umut Bebeğe... Teyzesinden Selamlar Söle.... Allah'a Emanet Olun Dualarim Sizinle...
cnm bu sayfayı gün de bir kaç kez kesin açıyorum umudun iyi olduğunu öğrenebilmek için günümn çoğu onu düşünmekle geçiyor diyebilirim yemek yer ken oturuken tw seyrederken hep aklımda tabi dua da ediyorum devamlı ALLAH sana kuwet versin sabırlı ol inş iyi haberler alıcaz bende cerrahpaşada doğmuşum emin ellerde bence ünivesite hastanesi şu anda ist. değilim olsaydım kesin gelirdim hastaneye seni tanımak isterim inş ailen yakınındadır destek olmaları açısından umudumuz iyileşecek inş resimlerini bize burdan göstereceksin benim için de uzaktan öp umudumuzu
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR DERLER YA AYNEN ÖYLE.. BAZEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM( maalesef ne namaz var ne kapanmak belkide bu olay benim dine yönelmem ) ÇÜNKÜ OKADAR DUA ETTİMKİ TÜP BEBEK YAPTIĞIMIZ ZAMAN EŞİM NAMAZ KILMAYA BAŞLAMIŞTI FAKAT SON ZAMANLARDA BIRAKMIŞTI(İŞİ YOĞUNLUĞUNDA VE YORGUNLUKTAN İST.İZMİTE İŞE GİDİO) VE BU ZAMANDA BAŞIMIZA OLAYIMIZ GELDİ VE KAYBETTİK :1no2: EŞİM DİYOKİ İNSANIN AKLINA HERŞEY GELİYOR ACABA BU YÜZDENMİ FALAN....teşekkür ederim canlarım...
evet bu benim sınavım ne büyük bi sabır gerekiormuş 102 gündür bunu düşünüorum dile kolay Allahım ben nasıl dayanıyorum annemde aynı şeyi söylüyor hergün hastanedesin ben olsam dayanamazdım dior :) ahh annem ahh ALlah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez ama inannınki çok büyük bi sabır gerekior taş olsa çatlardı herhalde (abarta deli ) :) düşünsenize yürdüğünüzün yemek yediğinizin farkında değilsiniz işte ben öyleyim ama isyan etmiyorum bi hoca ablam var ya kazanacaksın ya kaybedeceksin sakın isyan etme bu sınav çok meşakatlidir lütfen sabır et ....mekanın yükselsin ahiret daha zor dior anlatıor içim ferahlıor ne zaman daralsam çatlıcak hale gelsem hemen ararım iki kelime söyler yine yolumda yürümeye devam ederim hee düşünürseniz bu kız kapalımı dinini yaşıyormu ? maalesef ne namaz var ne kapanmak belkide bu olay benim dine yönelmem içindir bazen böle düşünüorum ....!!
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR DERLER YA AYNEN ÖYLE.. BAZEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM( maalesef ne namaz var ne kapanmak belkide bu olay benim dine yönelmem ) ÇÜNKÜ OKADAR DUA ETTİMKİ TÜP BEBEK YAPTIĞIMIZ ZAMAN EŞİM NAMAZ KILMAYA BAŞLAMIŞTI FAKAT SON ZAMANLARDA BIRAKMIŞTI(İŞİ YOĞUNLUĞUNDA VE YORGUNLUKTAN İST.İZMİTE İŞE GİDİO) VE BU ZAMANDA BAŞIMIZA OLAYIMIZ GELDİ VE KAYBETTİK :1no2: EŞİM DİYOKİ İNSANIN AKLINA HERŞEY GELİYOR ACABA BU YÜZDENMİ FALAN....
GERÇEKTEN ZOR GÜNLER YAŞIYORSUN.. BEN ŞUAN HALA BOŞLUKTAYIM VE HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM ALLAH'IN GÜCÜNE GİTMESİN NEBİLİYİM SIKILIYOR VE DARALIYORUM.. MUTLAKA GEÇECEK..... SANADA ÇOK BÜYÜK SABIR CNM ZATEN ALLAH SABRINI VERİYOR YA NASIL GEÇTİ KİMBİLİR SANA OGÜNLER OFF.. BUARADA SAKINCASI YOKSA YAŞ KA
merhaba,günlük hayattaki iyi veya kötü başımıza gelen şeyleri hep dine yormayalım bence arkadaslar.şimdi ben hamileiğim boyunca namazımı hep kılardım çok şükür.(yalnız kapalı falan değilim ha inanmam ben öyle şeylere.uydurma onlar)son aylarda artık ayağa kalkamadığım zamanlarda da oturarak kılıyordum.biliyorsunuz benim sıkıntılarımı(26 haftalık doğum hikayemde anlatmıştım)doğum yaptığım gün gene oturarak namazımı kılarken birden kasığıma bir sancı geldi.neyse bittikten sonra hemen olduğum yerde uzandım yarım saat uyumuşum.ayağa kalktığımda suyum gelmiştişimdi budurumda benim haşa Allaha isyan edip niye erkenden doğurttun beni de bebeklerimden birini kaybettirdin Allahım mı diyorum .tabiki hayır.demek istediğim iyi şeylerde gelir insanın basına kötü şeylerde.neler gördük biz melek gibi insanların başına hersey geliyor.tabi tam tersi olanların da bircok yerde mükafatlandırıldığını görüyoruz.her işte bir hayır vardır diyorum.sevgilerr
teşekkür ederim canlarım...
evet bu benim sınavım ne büyük bi sabır gerekiormuş 102 gündür bunu düşünüorum dile kolay Allahım ben nasıl dayanıyorum annemde aynı şeyi söylüyor hergün hastanedesin ben olsam dayanamazdım dior :) ahh annem ahh ALlah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez ama inannınki çok büyük bi sabır gerekior taş olsa çatlardı herhalde (abarta deli ) :) düşünsenize yürdüğünüzün yemek yediğinizin farkında değilsiniz işte ben öyleyim ama isyan etmiyorum bi hoca ablam var ya kazanacaksın ya kaybedeceksin sakın isyan etme bu sınav çok meşakatlidir lütfen sabır et ....mekanın yükselsin ahiret daha zor dior anlatıor içim ferahlıor ne zaman daralsam çatlıcak hale gelsem hemen ararım iki kelime söyler yine yolumda yürümeye devam ederim hee düşünürseniz bu kız kapalımı dinini yaşıyormu ? maalesef ne namaz var ne kapanmak belkide bu olay benim dine yönelmem içindir bazen böle düşünüorum ....!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?