Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
artık ne söylenebilir ki bu durum için bilemiyorum elim ayağım dolaştı yine Ah be Şerifecim Allah yardımcın olsun.umudumuz daha dünyaya gelir gelmez nelerle mücadeleye başladı.Of of

valla bende bilmiyorum ne diyeceğimi Allah iki iyiliğin birini versin dirençli bi bebek diyor doktor yaşamak istiyor bakalım beklicez görücez haaa bu arada konfotiler nerde ? 100 gün oldu artık :)

Hayatta Bir Insanin Bir Annenin Yaşayacaği En Zor Anlar Bu Olmali.. şerifecm çok Büyük Sinavdan Geçiyoruz.. Isyan Etmek Yok.. Allah'im Senin Bebişine Kuvvet Versin Inan Hergün Aklimdasin Bu Sayfaya Hergün Bakiyorum Ve Dualarimi Eksik Etmiyorum Allah'im Kabul Eder Inşallah.... Umudumuz çok Kuvvetli Hadi Güzel çocuk Dayan Annen Ve Biz Teyzelerin Sana Dua Ediyor Bak şimdiden Ne Kadar Teyzen Var Hadi Küçükbebiş Senin Sağliğini Bekliyoruz Hadi Teyzecim Seni Bizde Bekliyoruz Sen çok Güçlüsün... Allah'im Sağlik Ve Sabir Versin Arkadaşlar......

canım inşalllah hayırlısıyla iyileşsin bebeğin sayfayı bayram yeri gibi yapıcaz.gerçekten çok dirençli bebeğin maşallah.o bir cc sütü bile bagırsaklarından emiliyorsa bu büyük birşey cidden.hadi bakalım Allah güç v ersin bebeğine de çıksın ordan.inşalla yakında kendiliğnden nefes alır oğlumuz.

canım artık umut bzm oğlumuz oldu resmen her pcye geçtiğimde noldu acaba diye bakmadan yapamıyorum allah tez günde güzel şeyler yazmayı nasip etsin allah ikinizinde yardımcısı olsun dualarım szle allaha emanet olun

canım uzun zamandır konunu takip ediyorum. sürekli haberlerini bekliyorum. çok ama çok zor. Allah sabırlar versin sana ve eşine. umarım bebeğiniz hayata sıkı sıkı tutunur sizlerde bir oh çekersiniz. Allahım inşallah bu annenin dualarını geri çevirme ne olur.

canım diyecek birşey bulamıyorum.allah sizin bu çabanızı görür inşallah sözün bitip tükendiği zaman

şerıfem başta yazım bır bucuk aylık oglum var nete bakamıyorum

bugun tum yazılanları goz yasları ıcınde okudumm
ve sana hayran oldumm..
ben olsam ne yapardım dedımm.

bende gurbette bebek buyutuyorum dıye hayıflanıyorumm..

bır bucuk aydır dısarı cıkamıyorum dıye uzuluyordum kendımden utandımmm

gozyasları ıcınde okudum her kelımenı

rabbım kımseye kaldırmıyacagı yuk yuklmezzzz
her an dualarımdasınnn

Canım benim kendini üzme Allah hereşeyin hayırlısını versin okuduklarımın karşısında ne yazacağımı bilemiyorum inan bazı şeyleri yaşamadan bilemezsin ama inan dualarımız seninle inan..............

benim üc tane arkadasımın cocukları var biri 12 biri üc biride 9yasında dünyada kısmeti varsahic bir sey olmuyor annesi dua et ve onun azmini ğör bak senin yüzünü kara cıkarmayacak bebisin cokda sağlıklı cocuklar yalnız biraz daha dikatli olman ğerek

canım merhaba inşallah bugün bize güzel haberlerin vardır. bugün umrım mamasını tolere etmiştir.

teşekkürler arkadaşlar ilginize,desteğinize herşeyinize yemin ediyorum şimdi geldim eve hastaneden kan istediler verici aradım nihayet bi arkadaşıma ulaştım sağolsun kanı verdi biliorsunuzki devlet hastanelerinde prosürler çok yavaş ilerlior maalesef koşturuyorum anlıcanız yine...

bebeğime gelince 5 cc ye çıkmış gıdası tolere etti dediler,hala makineye bağlı kilo kaybımızda var 890 gram bu gün prof.doktor pekte olumlu konuşmuyor sizede yazık dedi artık damar yolu bulamıyoruz bebeğinizde bu çok ciddi bi sorun dedi bulunmazsa yaşamaz falan filan işte valla bende ne yazacağımı şaşırdım artık beklioruz bee arkadaşlar hala bekliyoruz 101 gün oldu dile kolay bekle bekle başka bişi yok...

canım zorlu bir gün geçirmişsin yine.Allah kolaylık versin sana.doktorlar hep olumsuz konusurlar genelde her ihtimale karşın.olsun 5cc sütü tolere etmiş bu güzel bir haber.hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.

cnm destekçin olarak hep yanındayız sakın unutma o bizimde bebğimiz oldu herşey yoluna giricek ilerde yürüyüp koştuuğunu görünce bugünlerini tatlı bir gülümsemeyle hatırlayacaksın dularımız sizinle

şerifecim ne yazıyım bilemedim son gelişmelere çok üzüldüm canım.allah yardımcınız olsun.herzaman dualarımdasınız.

canım o kadarda kötü olsaydı.besini tolere etmezdi.beslenmesi çok önemli bak beslenmeyede başlamış ben umudumu kesmedim sende kesme canım.allaha emanet ol canım..

canim ara ara girip bebeyinin durumunu takip ediyorum
canim inaniyorumki onun cok guclu bir annesi var
oda annesine cekmis umudunu yitirme
insallah duzelecek bebeyin
canim allah yar ve yardimciniz olsun birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…