ben inanıyorum umutun bu mücadeleyi kazanacağına içimde öyle bir his var şerife başından beri de söylüyorum sana zaten.Ama biraz zamana gerek vardı o sürede doluyor bence.Bak gör umut yakında kollarında güzel arkadaşım.
hadi bakalım canım günden güne iyi oluyor besin cc 'sinin artması çok iyi ve oksijen oranıda giderek daha iyi oluyor.Canım yavrum neler yaşadı küçücük yüreğiyle.Az kaldı canım ya bu arada umutun normal doğum günü doldu mu şerifecim?
canım çok sevindim mamayı arttırdıklarına ve oksijen desteğini azalttıklarına.demekki problemler azalıyor:)bizim doktorlar da aynı öyle derlerdi.süpriz yapar bu prematüreler derlerdi.eminim çok zeki bir bebek olacak seninki.teşekkür ederim can yoldaşlarım hepinize, nete girme saatim belli olmuyor maalesefki hastanedeki işlere göre takdir edersinizki hastaneye düşme gör 10 dakka görebilmek için miniğimi saatlerce bekliorum gördükten sonrada elime bi liste ihtiyaç listesi onları al getir alıp getirincede hemen teslim almıyorlar onun içinde bekliyebiliyoruz maalesef tabi zaman akıp gidior farkında olmadan...
bebeğime gelince 850 grama geriledi 1060 grama kadar çıkmıştı enfeksiyon maffetti süreklide kan değerleri düşüor kan lazım oluyor c.tesi sabah erkenden aradılar verici ile gelin bebeğinize kan vericez neyse ara tara birini buldum götürdüm kanı verdi veren kişiden tahliller yapılıor bu tahlillerde 4 saat sonra çıkıyor ve tahlil sonuncunda hepatip b virüsü çıktı adamın kanında hayy dedim şansa telefonlara sarıldık sağolsun bi arkadaş geldi onun kan sonuçları iyi çıktı akşam kanı verdiler şimdi bebeğim daha iyi gözüküor en azından bembeyaz değil..besinini arttırmışlar 11 cc ile beslenior makineye bağlı oksijen oranı %30 buda iyi bişi ..doktor prematureler patlamaya hazır bomba gibidirler bu gün iyi yarın nasıl olur belli olmaz dedi ama besini kabul etmesi iyi dedi...peki deyip döndüm :) her zamanki gibi....şimdilik 10 gün öncesine kadar daha iyi bakalım yarınlar neler gösterir bilinmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?