Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sağolun arkadaşlar...

bu gün göz muayanesi vardı doktor tedaviye cevap vermiş dedi...her hafta göz muayanesi oluyordu doktor artık her hafta gelmicem 15 günde bi bakıcaz dedi bu ufak detay bile beni mutlu etti..inşallah miniğim görücek beni...

diğer olumlu gelişmede besini tolere etmesi çok şükür...

olumuslukta hala makineden nefes alması en büyük problemimiz buu ne olur DUA EDİN makineden çıksın...

TEŞEKKÜRLER....

a.s.dualarımız seninle şerifecim umut bebek k.k nın bebeği artık bizle paylaşmak zorunda kalacan umudu haberin olsun kıskanma sonra annesia.s.

canım benim bende sabahtan beri bakıyorum mail atmışmı diye bişey yok bu akşam telefom açacağım merak etme inşallah sana güzel haberler veririm.haftaya istanbuldayım.yanınada uğramayı düşünüyorum.bir ara özelden telefonlarımızı verelim.geldiğimde kanda veriyim umut için görüşürüz tatlım dualarım siznle

selam canim bir haber varmi diye girdim umut bebekgimiz nasil insallah iyi haberle gelirsin annesi rabbim dualarimizi bosa cikarmaz insallah AMIN AMIN AMIN

canım benim hayırdır nerelerdesin umut nasl merak ettirmeyin yahu umarım ikinizde iyisinizdir.

efsun efe sende teli var heralalde şerifenin aradınmı nasıllar acaba haber alan varsa bizede ulaştırsın meşgül heralde hiç açmadı

efsun efe sende teli var heralalde şerifenin aradınmı nasıllar acaba haber alan varsa bizede ulaştırsın meşgül heralde hiç açmadı

yok canım ya açsaydı özelden msn mi ve telini alacaktım.ama ondan sonra hiç girmedi bende çok merak ediyorum.umarım herşey yolundadır canım

canım nasılsın moralin nasıl başından beri okuyorum çok merak ettim seni bütün gün dua ettim umut bebek için

canım benım allah yardımcın olsun mevlam saglıcakla kucagına alaıp eve goturmayı nasıp etsın guzel seyler olur ıns gecmıs olsuın canım

yok canım ya açsaydı özelden msn mi ve telini alacaktım.ama ondan sonra hiç girmedi bende çok merak ediyorum.umarım herşey yolundadır canım

kızlar belki ablasına gitmiştir şerife.Hafta sonu ya.Bazen kafa dinlemek için ablasına gidiyor.Canım benim bayağı ihtiyacı var dinlenmeye

ALLAH yardimcisi olsun.insallah iyi haberlerle gelirsin serife kardesim hepimiz merak icinde bekliyoz rabbim seninle canim dualrmiz seninle

inşallah iyi haber vardır inşallah sadece umut bebeğin yanında dır ve ondan haber veremedi belki daha iyidir ve annesine ihtiyacı vardır umut bebişin iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…