Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19.02.2008 Tarihinde 6,5 aylık hamile iken suyumun bitmesi ve bebeğimin besin alması durduğundan dolayı erken doğum yaptırılmak zorunda kaldım...
Doğum kilosu 460 " gram" boyu 27 cm idi şuan 23. günü ve halan cerrahpaşa yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yaşama mücadelesini veriyor doktorlar erken ve doğum kilosu düşük olduğundan yaşama şansı %20 verdiler ancak bebeğim mücadeleci olduğundan 23 günü tamamladık ve gidişat şuan için olumlu hergün ziyaretine gidiyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum Allah ömür verdiyse olumuzlukları olumluya çevirecektir ben inanıyorum ve umutluyum...şuan için durum bundan ibaret ve gelişmeleri yazmaya sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim...
canım benim hiç sıkma canını rabbim yardımcın olur inşallah. bizde senin şu sıralar yaşadıklarını 7 yıl önce senin gibi hastane ve ev arasında mekik dokuyup hergün allaha dua ederek yaşadık ablamın bebeği için. 6.5 haftalık doğdu 1kg50 gr sonrasında doktorlar 700 gr a düşeceğini söylediler ve düştüde 750 gr oldu 2 ay küvezde kaldı ablam hergün gidip emzirmeye başladı ciğerlerdi gözleri her şeyi hep takipteydi bize erken doğduğu için konuşamama yada elini hareket ettirememe olabilir dendi vs... aylar geçti yıllar geçti ama yeğenim şu an allahıma şükürler olsunki 7 yaşında 1. sınıfta ve sınıf 1.si erken doğan bebişler çok zeki olur derlerdi bizede hep ama umudunu yitirme rabbim alnımıza ne yazmışsa onu yaşıyoruz. bebişin allaha emanet et hep dua et buradaki herkes dua ediyor senin için unutma....19.02.2008 Tarihinde 6,5 aylık hamile iken suyumun bitmesi ve bebeğimin besin alması durduğundan dolayı erken doğum yaptırılmak zorunda kaldım...
Doğum kilosu 460 " gram" boyu 27 cm idi şuan 23. günü ve halan cerrahpaşa yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yaşama mücadelesini veriyor doktorlar erken ve doğum kilosu düşük olduğundan yaşama şansı %20 verdiler ancak bebeğim mücadeleci olduğundan 23 günü tamamladık ve gidişat şuan için olumlu hergün ziyaretine gidiyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum Allah ömür verdiyse olumuzlukları olumluya çevirecektir ben inanıyorum ve umutluyum...şuan için durum bundan ibaret ve gelişmeleri yazmaya sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim...
off bi kere bile kucağıma alamadım küvezden bile çıkarmıyorlar ne yazıkki acaba görecekmiyim o günleri...
adı umut baki adı ile yaşar inşallah :)