teşekkürler arkadaşlar herkese bayadır yazamadım ablamda kalma süremi uzattmıştım artık eve döndüm...bu süre içinde 1 hafta önce bebeğim solunum cihazından çıkmıştı 4 gün sonra tekrar solunuma bağlandı sebebi enfeksiyon maalesef ciğerlerinden enfeksiyon kaptı doktorlar beklediğimiz bişeydi dedi ve antibiyotik tedavisine başladıklarını söledi bugün 1 hafta oldu geçen hafta baya kötülemişti
kan değerleri düştü 2 kere kan transferi yapıldı beyaz ve kırmızı kan bunlar hep enfeksiyondan oluyormuş 820 grma kadar çıkmıştı enfeksiyondan dolayı kilo kaybımızda oldu şuan 770 gram bugün doktor durumu fena değil dedi bence iyi olucak ben inanıyorum bu arada bugün aylar sonra saçlarımı boyadım,açtım makyaj yaptım bebeğimin yanına öle girdim ve doktorda benim bu durumuma çok sevindi böle pozitif olun ne güzel olmuşsun dedi :) sırf bebeğim beni güzel görsün ben yıkılmadım ayaktayım oğlum havasını ona geçirmekti ...sanki hissetti bu durumumu oynaştı benle minik yavrum artık az ağlıyorum damla damla...böle yaşamayıda öğrendim bi umut ...umutsuz bi kapım yok...daha fazla yazamıcam gelişmeleri haberdar etmeye devam edicem inşallah....