Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
maşallah bak annesi tombişleşmeye başlamışız sen sakın üzme kendini azcık daha tombikleşelim birlikde gideceksiniz evinize azcık daha sabır

canım benim..senin için dua edicem..inşallah kısa bir süre sonra sağlıkla bebişinle evine dönersin..

Serifecim,

Umut bebegin kilo almasina cok sevindim. Hayata tutundugunu gosteriyor bu. Senin pozitif enerjinin de cok faydasi oluyor, inan. Yarattigimiz negatif ya da pozitif enerji, butun cevremizi etkiliyor. Annesinin pozitif enerjisi Umut'a daha fazla yasama gucu veriyor tabii.

Umarim tez zamanda kollarina lip, opup koklarsin bebegini. Dualarim seninle.

sen süper bir annesin inş toparlayacak ve kucağıına gelecek umut bebek haberlerini bekliyoruz ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN

teşekküle arkadaşlar hepinize...

bebeğim yaşam mücadelesine devam ediyor bugün 900 gram ağırlığına ulaştı nerden nereye 410 grama kadar düşmüştü memeleri bile yoktu düşünün çok şükür bu günlereee genel durumuna gelince solunum cihazına bağlı kan transferleri yapılıyor bu enfeksiyon çok etkiledi o yüzden kansız kalıyor maalesef ...dün göz muayanesi tekrar oldu çok şükürki gerileme yokmuş teşhis "rop" demişti doktor hatırlarsanız her hafta muayane olacak ben inanıyorum beni görücek yaa bana mı öle geliyor geçende ağlıyordu elini tuttum sustu hissetmiştir dimi beni...onu çok seviyorum...kucağıma alınca anne olduğumu tam anlamıyla hissederim dimi arkadaşlar...şimdilik bu kadar gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...

canım göz muayenesinin iyi olduğuna sevindim.inşallah görecek seni.göz merkezi oluşmaya başlamış mı? ne dedi dr?
ben bebeğim doğduktan 1 bucuk ay sonra anne olduğumu hissetmeye
başlamıştım.ondan önce herşey cok tuhaf geliyordu bana.bebeğim gibi değil de ne bilim çok garip bir duygu.hem çok seviyorsun hem ne olduğu belli değil.aynen senin dediğin gibi memişleri bile yoktu.kulağı falan da cok garipti hani böyle eline alınca kıvrıldığı yerde kalıyodu kulağı:) ama son 2 hafta yoğun bakım küvezinden normal odaya normal küveze alınınca yanında kaldım 2 hafta kadar.ozaman hissettim anne olduğumu.ondan önce hayırlı olsun bebeğin diyenlere kızıyordum ben nerden anne oldum daha bebeğim yanımda bile değil elime bile alamıyorum diye.inşallah sen de yaşıycaksın bugüzel duyguları.
sevgilerimle

merhaba benimde 13,03,2004,te ikizlerim dünyaya geldi.efe 780 efsun 700gr doğdu.çok zorlu bir yolun var en önemlisi önce kendine ve bebişine inan 23 gün olmuş savaşçı bir bebişimiz var.yaşadığı her gün şansı artıyor inan bana .gerçi ben efsunumu kaybettim ama efeyle devam ediyorum yoluma sana diyeceğim rop muaynesini sakın orada yaptırma bu yollardan bende geçttiğim için billiyorum allah yardımcınız olsun

Şerifecim yine ablandasın sanırım.Canım merak ediyoruz güzel haber almaya alıştık senden artık hep bekliyoruz tabi.

şerifeciim anneler günün kutlu olsun en fedakar annemiz. tabii efsunefe ve bu zorlukları yaşayan tüm anneleri öncelikle kutluyorum. sonrada anne adayı ve anne olmak isteyen herkesin anneler gününü kutlarım.....

şerifecim ilk anneler günün kutlu olsun canım.bebişinle daha nice anneler günlerine inş.

hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum bayadır giremedim sizleride habersiz bıraktım hastaneden dönüşüm hep geç oldu koşturmaktan yorgun düştüm eve gelincede yemek yapıp uyuyordum ki ertesi güne dinç kalkayım diye geç cevap verdiğim için özür dilerim...

arkadaşlar bebeğim tam tamına 1 kilo ağırlığına ulaştı :hooray: yaşam mücadelesini bırakmıyor görseniz bi şımarık ki sormayın yaramazlığından solunum cihazının hortumunu çekiyor Şeniz dün bana bi hediye verdi anneler günü hediyesi ilk defa sesini duydum hemde hiç kesmedi ağlıyordu canım benim...göz muayanesi her hafta oluyor birazcık ilerleme varmış olumlu yönde tabii enfeksiyonuda geçmek üzereymiş şuanlık sıkıntımız solunum ...solunum cihazından bi an önce çıkması lazım inşallah bunuda anlatıcak ...şimdilik böyle arkadaşlar gecikmelide olsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim desteğiniz için çok teşekkürler...Şeniz

anneler günün kutlu olsun sanırım aramızda en cok sen hakkettin bu günü

çok teşekkür ederim inşallah seneye oğlum yanımda beraber kutlarız bu anlamlı günü bence tüm anneler herşeyin en iyisini hak ediyor sadece bazılarımız biraz daha fazla yoruluyor o kadar hepiniz aynıyız ....Şeniz

ne kadar güzel haberler şerife bunlar. gün geçtikçe daha iyiye gidiyo bebişin Allah sağlık versin göreceksin en kısa zamanda solunum cihazından da çıkacak

hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum bayadır giremedim sizleride habersiz bıraktım hastaneden dönüşüm hep geç oldu koşturmaktan yorgun düştüm eve gelincede yemek yapıp uyuyordum ki ertesi güne dinç kalkayım diye geç cevap verdiğim için özür dilerim...

arkadaşlar bebeğim tam tamına 1 kilo ağırlığına ulaştı :hooray: yaşam mücadelesini bırakmıyor görseniz bi şımarık ki sormayın yaramazlığından solunum cihazının hortumunu çekiyor Şeniz dün bana bi hediye verdi anneler günü hediyesi ilk defa sesini duydum hemde hiç kesmedi ağlıyordu canım benim...göz muayanesi her hafta oluyor birazcık ilerleme varmış olumlu yönde tabii enfeksiyonuda geçmek üzereymiş şuanlık sıkıntımız solunum ...solunum cihazından bi an önce çıkması lazım inşallah bunuda anlatıcak ...şimdilik böyle arkadaşlar gecikmelide olsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim desteğiniz için çok teşekkürler...Şeniz

canım benim çok sevindim maaşallah 1 kilo olmuş umutumuz anneciğine sesini de duyurmuş. dahada iyi olacak inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

serifecim bu sayfayı açarken hep yüreğim titriyo iyi haberlerini alabilmek için
ilk defa yazabildim cesaretimi toplayıp canım cok cok sevindim bebeğinin kilo alışına
işallah anne dediği günleri de duyacaksın
dualarım seninle....

merhaba şerife bu sayfanın müptelası oldum adeta nasıl bekliyoruz umut bebeğin iyi haberlerini bilsen.sayfaya bakmadan edemiyorum.1 kilo olmuş bebişin kocaman bir maaşallah ona.ilk anneler gününde dünyanın engüzel hediyesini almışsın.inş.bir gün anneciğim anneler günün kutlu olsun deyip boynuna sarıldığı günleride görürsün.
hareketli çocuk iyidir benim oğlumda küvezde çok hareketliydi.kordonları bileğine dolardı.şimdi bir görsen fırtına gibi.

allahim evine oglunu goturdugun gunleri de gostersin insallah serife allah yardimcin olsun
sana guc kuvvet versin ki oglun bunlari hissedip o da guclensin iyilessin

Allahım ne güzel bir haber 1kilo olmuş.İnşallah bi an önce dahada çabuk toparlar kendisini.evinizde sağlıkla bebeğine bakarsın inşallahhhh.

canım nasıl ilerliyor, gelişiyor görüyor musun?bak annesini görünce şımarmaya bile başlamış.Daha neler yapacak o sana annesi.Şerifecim çoğu gitti azı kaldı.Bu kadar gelişme ye başladı bundan sonrada hızla bu gelişim devam edecek.Umudunu yitirip kendini de oğlunuda bırakmadın şimdi umut bebek seni tabiki yalnız bırakmaz.Ama hala dua ediyoruz her ikinize de sen meraklanma yalnız değilsin.a.s.

Back
X