Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekküle arkadaşlar hepinize...
bebeğim yaşam mücadelesine devam ediyor bugün 900 gram ağırlığına ulaştı nerden nereye 410 grama kadar düşmüştü memeleri bile yoktu düşünün çok şükür bu günlereee genel durumuna gelince solunum cihazına bağlı kan transferleri yapılıyor bu enfeksiyon çok etkiledi o yüzden kansız kalıyor maalesef ...dün göz muayanesi tekrar oldu çok şükürki gerileme yokmuş teşhis "rop" demişti doktor hatırlarsanız her hafta muayane olacak ben inanıyorum beni görücek yaa bana mı öle geliyor geçende ağlıyordu elini tuttum sustu hissetmiştir dimi beni...onu çok seviyorum...kucağıma alınca anne olduğumu tam anlamıyla hissederim dimi arkadaşlar...şimdilik bu kadar gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...
anneler günün kutlu olsun sanırım aramızda en cok sen hakkettin bu günü
hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum bayadır giremedim sizleride habersiz bıraktım hastaneden dönüşüm hep geç oldu koşturmaktan yorgun düştüm eve gelincede yemek yapıp uyuyordum ki ertesi güne dinç kalkayım diye geç cevap verdiğim için özür dilerim...
arkadaşlar bebeğim tam tamına 1 kilo ağırlığına ulaştı :hooray: yaşam mücadelesini bırakmıyor görseniz bi şımarık ki sormayın yaramazlığından solunum cihazının hortumunu çekiyor Şeniz dün bana bi hediye verdi anneler günü hediyesi ilk defa sesini duydum hemde hiç kesmedi ağlıyordu canım benim...göz muayanesi her hafta oluyor birazcık ilerleme varmış olumlu yönde tabii enfeksiyonuda geçmek üzereymiş şuanlık sıkıntımız solunum ...solunum cihazından bi an önce çıkması lazım inşallah bunuda anlatıcak ...şimdilik böyle arkadaşlar gecikmelide olsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim desteğiniz için çok teşekkürler...Şeniz
hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum bayadır giremedim sizleride habersiz bıraktım hastaneden dönüşüm hep geç oldu koşturmaktan yorgun düştüm eve gelincede yemek yapıp uyuyordum ki ertesi güne dinç kalkayım diye geç cevap verdiğim için özür dilerim...
arkadaşlar bebeğim tam tamına 1 kilo ağırlığına ulaştı :hooray: yaşam mücadelesini bırakmıyor görseniz bi şımarık ki sormayın yaramazlığından solunum cihazının hortumunu çekiyor Şeniz dün bana bi hediye verdi anneler günü hediyesi ilk defa sesini duydum hemde hiç kesmedi ağlıyordu canım benim...göz muayanesi her hafta oluyor birazcık ilerleme varmış olumlu yönde tabii enfeksiyonuda geçmek üzereymiş şuanlık sıkıntımız solunum ...solunum cihazından bi an önce çıkması lazım inşallah bunuda anlatıcak ...şimdilik böyle arkadaşlar gecikmelide olsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim desteğiniz için çok teşekkürler...Şeniz