Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba canım umudumuz evine gelene kadar ve evine geldikten sonrada dualarımızı eksik etmeyeceğiz.biz küçükcük amabüyük mucizelerimizin anneleriyizsen bizden biz sendeniz birbirimize sahip çıkıp destek olacağız.akşam haberlerini bekliyoruz canım

Şerifecim Alah yardımcın olsun ama anlayamadığım birşey var yatan hasta için neden dışarıdan ilaç isteniyor.Arkadaşım da erken doğum yaptı bebeği hala İstanbul'da kendisi Balıkesir'de.Telefonla haber alıyorlar ama ilaç için falan ilgilenmek zorunda değiller.

teşekkürler canım...

hastanenin eczanesinde her türlü ilaç yok maalesef bende anlamıyorum benim gibi kaç madur hasta var bunlar alınacak. reçeteye hastanenin eczanesi yoktur kaşesi vuruyor gidin alın diyor ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz imkanlarımız dahilinde alıyoruz ...kısacası her yer hastaneler dahi çıkar peşinde anladığım bu hakkımız yeniyor ama ne yapim mecburum... Allah kimseyi düşürmesin düşmeyen bilemez...:çok üzgünüm:

şerifecim bilirim ararlar bebeğinizin tedavisi yapılabilmesi için ilaç almanız gerek derler.birden panik olurdum sonra bahçeşehirden taksiye atlar bakırköye gelirdim sonra bir bakardım ki vitamin birde söylemezlerdi.ne bezler bebek yağları küvez bezleri şampuanlar ee bide kan birde biliyorsun bende 2 taneydi.bir sıfır araba parası harcadık sadece yol parasına günde o yolu 3 4 gittiğimizi bilirim taksicilere tel açtığımda benim olduğunu anlıyorlardı.ne ilaç biter nede tahliller aids testi bile yapıldı.birde tahlillerin hepsi farklı hastanelerde yapılıyordu.artık eşimle o başka yere ben başka yere koşuyordum birde kızım var doğru düzgün okula bile gidemedi o sene zor çok zor bilirim canım ama kuvvetli ol birgün hepsi bitecek..

bezler bebek yağları hasta bezi vs.. bilirsin işte haftada iki defa distile sularmı dersin bazen eksik alıyorum hiç bişi diyen yok anlamadım gitti ama dün anladımki sömürüyorlar herkes isyanda yine eksik aldım bişi diyen yok ne enteresan kul hakkı bu kim nasıl hesap vericek buda ayrı bi konu tabiki...yaa herşeyi bebeğe kullansalar iyi bi duyum aldım satıyorlar die umarım yalan bi duyumdur eğer ortaya çıkarsa ben değilde eşimi kimse tutamaz ....neyi düşüneceğimi şaşırdım valla iki kafa olarak ortada dolanıyorum Allah acısın da hakkımızda cümlemizin hayırlısını nasip etsin başka ne diim...

bir kere düşmeye gör böylede olmuyor onlarsızda olmuyor.sende en iyisini alma mesela bir paket bezi açıyorlar bütün küvezlere birer tane dağıtıyorlar yani iyisinide alsanda senin bebeğin kullanmıyor.birde yumuşak yüz gördülermi hemen arkası geliyor canım sen o yüzden takma kafana eksik alsanda bazen hiç almıyanlar bile oluyor.

Cnm Sizin Bebeğiniz Inşallah Sağlicakla çikarda Bu Yaptiklariniz Eşinin Bile Gözüne Gelmez.. Malesef Bu Devlet Hast.var... Ama Dediğin Gibi Senin Bir Parçan Orda Ve Her Dediklerine He Demek Durumundasiniz... Yavruna Inan çok Dua Ediyorum Acili Bir Anne Olarak Bende 11 Gün önce Erken Doğumla Ikiz Bebeklerimi Kaybettim.. Tüp Bebekle Sahip Olmuştum Onlara 21. Ve 23. Haftalarda Prof.küvöze Bile Gerek Duymadi(gelişim Haftasi Dolmadi Diye )oğlum 400gr. 11gün Sonra Kizim 580 Gr. Doğdu.... Işte şuan Sana öyle Dua Ediyorumki Inan... Allah'im Dualarimizi Geri çevirmesin....

Cnm Sizin Bebeğiniz Inşallah Sağlicakla çikarda Bu Yaptiklariniz Eşinin Bile Gözüne Gelmez.. Malesef Bu Devlet Hast.var... Ama Dediğin Gibi Senin Bir Parçan Orda Ve Her Dediklerine He Demek Durumundasiniz... Yavruna Inan çok Dua Ediyorum Acili Bir Anne Olarak Bende 11 Gün önce Erken Doğumla Ikiz Bebeklerimi Kaybettim.. Tüp Bebekle Sahip Olmuştum Onlara 21. Ve 23. Haftalarda Prof.küvöze Bile Gerek Duymadi(gelişim Haftasi Dolmadi Diye )oğlum 400gr. 11gün Sonra Kizim 580 Gr. Doğdu.... Işte şuan Sana öyle Dua Ediyorumki Inan... Allah'im Dualarimizi Geri çevirmesin....

allah yardım etsin bebek kaybetmek çok zor bilirim senin için çok üzüldüm.bende ikilerden kızımı kaybettim 49 gün sonra başın sağ olsun canım

canım Allah sabır versin size.aynı şekilde biz de ilaçlarmış,mamalarmış,kan,immünoglobülin hepsinin peşinde koştuk.kan yok deniyordu gidip kan arıyoduk eşten dosttan.aynen sizde olduğu gibi diğer bebeklere de kullanılıyordu.fazlasını sattıklarını hiç düşünmemiştim.ama diğer anne babalardan da bu kadar çok şey istiyolarmıydı bilmem.günahları boyunlarına.bebeğin iyişleştikten sonra bunların hiç önemi kalmıycak.inşallah iyi olsun da.dualarımız sizinle

canım şerifecim allah yardımcın olsun hastanelerin eline düşmeye gör insanı oyuncak gibi oynatıyorlar.sabır canım inan ki elimiz mahkum onlarada.
ayrıca arkadaşım YAĞMURCN allah seninde yardımcın olsun bir anne için yaşanabilecek en kötü olayı yaşamışsın başın sağolsun Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm.

Allah sabır versin arkadaşım başka dicek bi laf bulamıyorum kimileri zorla kimileri kolay yolla sahip oluyor bi evlada seninkide tüp bebek benimkide tüp 27 haftada doğum yaptım 460 gram doğdu inan bana erken doğan çocuk çok zor sorunları bitmiyor 95 gün oldu hala yoğun bakımda ne olacağıda belirsiz makineler olmasa yaşayamaz bi sürü sıkıntı hep acı çekiyor her yeri mosmor bölesimi iyi ölmesimi bilemiyorum hangisi daha iyi ? anlıcan dicem o ki hakkında hayırlısı böle imiş yine yaparsınız biraz zaman geçsin kendini toparla psikolojin düzelsin tatilini yap unutmaya çalış hazır olduğunda gene olur bende öle düşünüyorum eğer benimkine bişi olursa bende dediklerim gibi yapıcam hepimiz hakkında hayırlısı...dicek başka bişi bulamıyorum...

valla efsun bi değişiklik yok dışkısını sordum yapmadı dediler tabi zorla cevap veriolar boğazlıyasım gelior bazen sanırım poposundan ilaç veriolar dışkı için gerçi süt veya mama verilmior tolere etmediği için hafta sonu olduğu içinde pek bi bilgi vermediler asistan doktor var evlere şenlik bişi...solunum tam destek serum veriolar kilo kaybımızda var -20 gram valla bilmiorum ne olucak beklemedeyiz hala (:

Allah sabır versin arkadaşım başka dicek bi laf bulamıyorum kimileri zorla kimileri kolay yolla sahip oluyor bi evlada seninkide tüp bebek benimkide tüp 27 haftada doğum yaptım 460 gram doğdu inan bana erken doğan çocuk çok zor sorunları bitmiyor 95 gün oldu hala yoğun bakımda ne olacağıda belirsiz makineler olmasa yaşayamaz bi sürü sıkıntı hep acı çekiyor her yeri mosmor bölesimi iyi ölmesimi bilemiyorum hangisi daha iyi ? anlıcan dicem o ki hakkında hayırlısı böle imiş yine yaparsınız biraz zaman geçsin kendini toparla psikolojin düzelsin tatilini yap unutmaya çalış hazır olduğunda gene olur bende öle düşünüyorum eğer benimkine bişi olursa bende dediklerim gibi yapıcam hepimiz hakkında hayırlısı...dicek başka bişi bulamıyorum...

TEŞEKKÜR EDERİM.. ALLAH'IM SENİN BEBEĞİNİ KORUSUN.. ÖYLESİMİ ZOR BÖYLESİMİ BİLEMİYORUM.. SENİN İÇİN ŞUAN ALLAH'A YALVARIYORUM SAĞSALİM DÖNSÜN YAVRUN EVİNE.. ÇÜNKÜ SEN ONU GÖRDÜN HERGÜNÜN NASI GEÇİYOR KİMBİLİR(ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN) İNAN BEN DOĞUM SIRASINDA KAFAMI ÇEVİRDİM GÖRMEYİM DİYE... NEYSE ŞUAN SENİN BEBİŞİN ÖNEMLİ... İNANIYORUM SENİN YAVRUN ÇOK KUVVETLİ BAK ANNESİ NASIL GELMİŞ BURALARA KADAR.....

buralara kadar gelmesi çok büyük bişi imiş tıpta . tam gidiyor hopp geri gelior inan bana hergün acı çektiğini görmek çok zor dayanamıyorum bu gün içimden Allahım iki iyiliğin birini ver ne olur dedim sen iyikide görmemişsin yoksa unutman çok zor olurdu benim psikolojim berbat hiç bişeyden korkmayan ben gece yarıları evde tek kalan ben artık kalamıyorum yolda yürürken peşimden biri gelior sanıyorum ne yaptığım farkında değilim yürüdüğüm bile bazen diorum ben yemek yedimmi yaa falan kafamdan geçior kimseyi görmek istemiorum ailemi bile çok zor durumdayım çok zorr bence sen yat kalk dua et bizleri örnek alarak hayırlısı böle imiş senin için...bakalım hayırlısı ne olucak bizim için her telefon çaldığında sıçrıyorum hastaneden mi die şimdi düşün arkadaşım lütfen ve ferahla....

Haklisin Cnm Seni Az çok Anlayabiliyorum... Eminim Hayirlisi Olur... Kesinlikle Tipta çok Ender Görülen Bişey Maaşallah Bebeğine.. Psikoloji Nasil Kalsinki Ama Sende Bebeğin Için Kuvvetli Olmalisin... Allah Hepimizn Yardimcisi Olsun.. Iyi Haberlerini Takip Ediyorum Cnm Bu Sayfadan... Görüşmek üzere...

şefifeciim neler olmuş böyle umut bebek 1 kiloyu geçmiş maaşallah. solunum cihazını da bırakır en kısa zamanda hepimiz duacıyız oğluşuna ve sana... iyi haberlerini bekliyoruz

yağmurcn çok üzüldüm canımcıım allah sana en kısa zamanda tekrar nasip etsin...benim de tüp bebek neler hissettiğini az çok anlıyorum. moralini mümkün olduğunca yüksek tut inşallah bir sonraki denemenizde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız canım

serifecim hissettikklerini anlıyorum.ben de cok psikolojik problmler yaşadım.her telefon çalısında hastaneden kötü bir haber geldi sanıyordum.diğer bebeğimizi kaybettiğimizi öyle öğrenmiştik çünkü.daha doğrusu eşime söylemişler ben hastanede öğrenmiştim.off çok zor çokk.canım Allah 'tan hayırlsını dileyelim.hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebeğini.

Back
X