Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şerifecim Alah yardımcın olsun ama anlayamadığım birşey var yatan hasta için neden dışarıdan ilaç isteniyor.Arkadaşım da erken doğum yaptı bebeği hala İstanbul'da kendisi Balıkesir'de.Telefonla haber alıyorlar ama ilaç için falan ilgilenmek zorunda değiller.
1050 gram solunum cihazında enfeksiyonu var beklemedeyiz...
Cnm Sizin Bebeğiniz Inşallah Sağlicakla çikarda Bu Yaptiklariniz Eşinin Bile Gözüne Gelmez.. Malesef Bu Devlet Hast.var... Ama Dediğin Gibi Senin Bir Parçan Orda Ve Her Dediklerine He Demek Durumundasiniz... Yavruna Inan çok Dua Ediyorum Acili Bir Anne Olarak Bende 11 Gün önce Erken Doğumla Ikiz Bebeklerimi Kaybettim.. Tüp Bebekle Sahip Olmuştum Onlara 21. Ve 23. Haftalarda Prof.küvöze Bile Gerek Duymadi(gelişim Haftasi Dolmadi Diye )oğlum 400gr. 11gün Sonra Kizim 580 Gr. Doğdu.... Işte şuan Sana öyle Dua Ediyorumki Inan... Allah'im Dualarimizi Geri çevirmesin....
Cnm Sizin Bebeğiniz Inşallah Sağlicakla çikarda Bu Yaptiklariniz Eşinin Bile Gözüne Gelmez.. Malesef Bu Devlet Hast.var... Ama Dediğin Gibi Senin Bir Parçan Orda Ve Her Dediklerine He Demek Durumundasiniz... Yavruna Inan çok Dua Ediyorum Acili Bir Anne Olarak Bende 11 Gün önce Erken Doğumla Ikiz Bebeklerimi Kaybettim.. Tüp Bebekle Sahip Olmuştum Onlara 21. Ve 23. Haftalarda Prof.küvöze Bile Gerek Duymadi(gelişim Haftasi Dolmadi Diye )oğlum 400gr. 11gün Sonra Kizim 580 Gr. Doğdu.... Işte şuan Sana öyle Dua Ediyorumki Inan... Allah'im Dualarimizi Geri çevirmesin....
Allah sabır versin arkadaşım başka dicek bi laf bulamıyorum kimileri zorla kimileri kolay yolla sahip oluyor bi evlada seninkide tüp bebek benimkide tüp 27 haftada doğum yaptım 460 gram doğdu inan bana erken doğan çocuk çok zor sorunları bitmiyor 95 gün oldu hala yoğun bakımda ne olacağıda belirsiz makineler olmasa yaşayamaz bi sürü sıkıntı hep acı çekiyor her yeri mosmor bölesimi iyi ölmesimi bilemiyorum hangisi daha iyi ? anlıcan dicem o ki hakkında hayırlısı böle imiş yine yaparsınız biraz zaman geçsin kendini toparla psikolojin düzelsin tatilini yap unutmaya çalış hazır olduğunda gene olur bende öle düşünüyorum eğer benimkine bişi olursa bende dediklerim gibi yapıcam hepimiz hakkında hayırlısı...dicek başka bişi bulamıyorum...