yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.750 135.340 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.241 Nevreste .!.: Aynı benim koca yemeye gelince götürüyorDün cevizli tahinli kurabiye yaptım öyle kafadan atmasyon ölçüyleÇok güzel oldu.8-10 tane falan yedi.Sonra diyor bunun üstü yumuşak dağılanı oluyor o nasıldıUn kurabiyesini söylüyor Genişletmek için tıkla... Yapmayalım, hazır alıp batsınlar Baklavanın kg olmuş 200₺ Kurabiye desen 90₺ Taş yesinler
Nevreste .!.: Aynı benim koca yemeye gelince götürüyorDün cevizli tahinli kurabiye yaptım öyle kafadan atmasyon ölçüyleÇok güzel oldu.8-10 tane falan yedi.Sonra diyor bunun üstü yumuşak dağılanı oluyor o nasıldıUn kurabiyesini söylüyor Genişletmek için tıkla... Yapmayalım, hazır alıp batsınlar Baklavanın kg olmuş 200₺ Kurabiye desen 90₺ Taş yesinler
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.455 105.725 798 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.242 Cemoos .!.: Yazmiyo canım ya yarın yine Alicam inşallah çıkarsa hemen atayım sana gel bol bol Genişletmek için tıkla... Canimsinnn çok öpüyorum kalbindennnnn
Cemoos .!.: Yazmiyo canım ya yarın yine Alicam inşallah çıkarsa hemen atayım sana gel bol bol Genişletmek için tıkla... Canimsinnn çok öpüyorum kalbindennnnn
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.689 108.508 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.243 C A N O , peşimi bırakmak için ne istiyorsun
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.066 898 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.244 yasminsay .!.: Bugünkünü hemen ıslattırdı, az evvel baktım, 11 dilim yemiş Genişletmek için tıkla... Amann göz görünce burnuna kokunca tabi yemiştir. Afiyet olsun
yasminsay .!.: Bugünkünü hemen ıslattırdı, az evvel baktım, 11 dilim yemiş Genişletmek için tıkla... Amann göz görünce burnuna kokunca tabi yemiştir. Afiyet olsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.994 1.423 Malatya 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.245 yasminsay .!.: Yapmayalım, hazır alıp batsınlar Baklavanın kg olmuş 200₺ Kurabiye desen 90₺ Taş yesinler Genişletmek için tıkla... Ya baklava yapınca onada bir şey buluyorBen cidden mutfaktan çıkmıyorum Yemek yapmak gözüme gelmiyor Ama işte takdir istiyor insan
yasminsay .!.: Yapmayalım, hazır alıp batsınlar Baklavanın kg olmuş 200₺ Kurabiye desen 90₺ Taş yesinler Genişletmek için tıkla... Ya baklava yapınca onada bir şey buluyorBen cidden mutfaktan çıkmıyorum Yemek yapmak gözüme gelmiyor Ama işte takdir istiyor insan
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.246 Nevreste .!.: Lahmacun,pide her şey dolaba Genişletmek için tıkla... Aaa bak lahmacun koymuştum bi kez, misafirden kalmıştı çok. Çıkarıp tavada ısıtıyodum güzeldi. Ama yemedi adam Anneme verdim sonra
Nevreste .!.: Lahmacun,pide her şey dolaba Genişletmek için tıkla... Aaa bak lahmacun koymuştum bi kez, misafirden kalmıştı çok. Çıkarıp tavada ısıtıyodum güzeldi. Ama yemedi adam Anneme verdim sonra
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.066 898 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.247 deynepnaz .!.: C A N O , peşimi bırakmak için ne istiyorsun Genişletmek için tıkla... Saçını bana gönder, peşini anında bırakıyorum
deynepnaz .!.: C A N O , peşimi bırakmak için ne istiyorsun Genişletmek için tıkla... Saçını bana gönder, peşini anında bırakıyorum
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.750 135.340 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.248 C A N O .!.: Amann göz görünce burnuna kokunca tabi yemiştir. Afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Bu gece oturma odasında mı yatsam, bu enerjinin bir patlaması olacaktır, yorgunum
C A N O .!.: Amann göz görünce burnuna kokunca tabi yemiştir. Afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Bu gece oturma odasında mı yatsam, bu enerjinin bir patlaması olacaktır, yorgunum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.994 1.423 Malatya 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.249 JOYz .!.: Aaa bak lahmacun koymuştum bi kez, misafirden kalmıştı çok. Çıkarıp tavada ısıtıyodum güzeldi. Ama yemedi adam Anneme verdim sonra Genişletmek için tıkla... Buzlukta yerin olsa kurabiye,poğaça,börek pişmeden dolaba koyabilirsinSonra çıkar pişir
JOYz .!.: Aaa bak lahmacun koymuştum bi kez, misafirden kalmıştı çok. Çıkarıp tavada ısıtıyodum güzeldi. Ama yemedi adam Anneme verdim sonra Genişletmek için tıkla... Buzlukta yerin olsa kurabiye,poğaça,börek pişmeden dolaba koyabilirsinSonra çıkar pişir
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.455 105.725 798 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.250 Nevreste .!.: Ya baklava yapınca onada bir şey buluyorBen cidden mutfaktan çıkmıyorum Yemek yapmak gözüme gelmiyor Ama işte takdir istiyor insan Genişletmek için tıkla... Azcik över insan sinir olurum bende Sen yap biz taktir ederiz ablayemesekte görüntü ile doyuyosssss
Nevreste .!.: Ya baklava yapınca onada bir şey buluyorBen cidden mutfaktan çıkmıyorum Yemek yapmak gözüme gelmiyor Ama işte takdir istiyor insan Genişletmek için tıkla... Azcik över insan sinir olurum bende Sen yap biz taktir ederiz ablayemesekte görüntü ile doyuyosssss
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.994 1.423 Malatya 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.251 Blue_Peri .!.: Azcik över insan sinir olurum bende Sen yap biz taktir ederiz ablayemesekte görüntü ile doyuyosssss Genişletmek için tıkla... Oğlum ve kızlar bayılarak yiyor o bana yetiyorSağ ol
Blue_Peri .!.: Azcik över insan sinir olurum bende Sen yap biz taktir ederiz ablayemesekte görüntü ile doyuyosssss Genişletmek için tıkla... Oğlum ve kızlar bayılarak yiyor o bana yetiyorSağ ol
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.689 108.508 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.252 C A N O .!.: Saçını bana gönder, peşini anında bırakıyorum Genişletmek için tıkla... Yavuklum musun, saçımı niye istiyorsun Haaaa anladım sac
C A N O .!.: Saçını bana gönder, peşini anında bırakıyorum Genişletmek için tıkla... Yavuklum musun, saçımı niye istiyorsun Haaaa anladım sac
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.066 898 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.253 yasminsay .!.: Bu gece oturma odasında mı yatsam, bu enerjinin bir patlaması olacaktır, yorgunum Genişletmek için tıkla... Eyvah eyvah güvenli alana geç anahtar
yasminsay .!.: Bu gece oturma odasında mı yatsam, bu enerjinin bir patlaması olacaktır, yorgunum Genişletmek için tıkla... Eyvah eyvah güvenli alana geç anahtar
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.254 Nevreste .!.: Buzlukta yerin olsa kurabiye,poğaça,börek pişmeden dolaba koyabilirsinSonra çıkar pişir Genişletmek için tıkla... Aaa bak böyle çiğden koyunca kesin yeriz süper Dur Annemin verdiklerini anneme geri götüreyim en iyisi ben, şu buzluk boşalsın
Nevreste .!.: Buzlukta yerin olsa kurabiye,poğaça,börek pişmeden dolaba koyabilirsinSonra çıkar pişir Genişletmek için tıkla... Aaa bak böyle çiğden koyunca kesin yeriz süper Dur Annemin verdiklerini anneme geri götüreyim en iyisi ben, şu buzluk boşalsın
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.455 105.725 798 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.255 Nevreste .!.: Oğlum ve kızlar bayılarak yiyor o bana yetiyorSağ ol Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun kuzucuklara yeterki yavrular beğensin
Nevreste .!.: Oğlum ve kızlar bayılarak yiyor o bana yetiyorSağ ol Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun kuzucuklara yeterki yavrular beğensin
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.066 898 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.256 deynepnaz .!.: Yavuklum musun, saçımı niye istiyorsun Haaaa anladım sac Genişletmek için tıkla... sen zaten hep öndesin ki
deynepnaz .!.: Yavuklum musun, saçımı niye istiyorsun Haaaa anladım sac Genişletmek için tıkla... sen zaten hep öndesin ki
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.750 135.340 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.257 Nevreste .!.: Ya baklava yapınca onada bir şey buluyorBen cidden mutfaktan çıkmıyorum Yemek yapmak gözüme gelmiyor Ama işte takdir istiyor insan Genişletmek için tıkla... Ben bir şeyi beğenmezsem, yemem. Adam önüne geleni yiyor Sonra da laf söyleyince kızıyorum Cevizli baklava istiyorsan, cevizleri kır ve ayıkla değil mi?
Nevreste .!.: Ya baklava yapınca onada bir şey buluyorBen cidden mutfaktan çıkmıyorum Yemek yapmak gözüme gelmiyor Ama işte takdir istiyor insan Genişletmek için tıkla... Ben bir şeyi beğenmezsem, yemem. Adam önüne geleni yiyor Sonra da laf söyleyince kızıyorum Cevizli baklava istiyorsan, cevizleri kır ve ayıkla değil mi?
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.689 108.508 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.258 yasminsay .!.: Ben bir şeyi beğenmezsem, yemem. Adam önüne geleni yiyor Sonra da laf söyleyince kızıyorum Cevizli baklava istiyorsan, cevizleri kır ve ayıkla değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim Herife kırarsan yaparım diyorum. Geçen gün elmalı kurabiye harcını yaptırdım tarif ederek, dolma içinin soğanları ı doğrattım, adama adı yetiyor
yasminsay .!.: Ben bir şeyi beğenmezsem, yemem. Adam önüne geleni yiyor Sonra da laf söyleyince kızıyorum Cevizli baklava istiyorsan, cevizleri kır ve ayıkla değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim Herife kırarsan yaparım diyorum. Geçen gün elmalı kurabiye harcını yaptırdım tarif ederek, dolma içinin soğanları ı doğrattım, adama adı yetiyor
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.750 135.340 598 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.259 C A N O .!.: Eyvah eyvah güvenli alana geç anahtar Genişletmek için tıkla... Tek güvenli alan banyo ve WC, orada mı yatsam Başka anahtarı olan kapım yok
C A N O .!.: Eyvah eyvah güvenli alana geç anahtar Genişletmek için tıkla... Tek güvenli alan banyo ve WC, orada mı yatsam Başka anahtarı olan kapım yok
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.558 614.994 1.423 Malatya 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.260 JOYz .!.: Aaa bak böyle çiğden koyunca kesin yeriz süper Dur Annemin verdiklerini anneme geri götüreyim en iyisi ben, şu buzluk boşalsın Genişletmek için tıkla... Çıkar pişir birebir oluyor
JOYz .!.: Aaa bak böyle çiğden koyunca kesin yeriz süper Dur Annemin verdiklerini anneme geri götüreyim en iyisi ben, şu buzluk boşalsın Genişletmek için tıkla... Çıkar pişir birebir oluyor