En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Yemek seçen eş zordur. Sürekli ne yapsam diye düşünmek zorunda kalırsın. Senin sevdiğini o sevmezzor gerçekten
Evet ortak sevdiğimiz çok az şey var
Ben sebzeciyim o etçil. Ben çikolatalı, sütlü tatlı o şerbetli
Sadece tavuğa mesafeli olmak da hem fikiriz

Bende öyle yapıyorum. Hatta elmalı kurabiyeyi çok seviyor.Yardım edersen yaparım dedim en son beraber yaptık1 ay falan oldu bir daha istemedi
Laf aramızda ben de seviyorum. Onun için yaptığımı sanıyor
Bugün de akşamdan makarna böreğini hazırladım sabah pişireceğim. Benim de yiyesim var, onlar için sanıyor

Evet ortak sevdiğimiz çok az şey var
Ben sebzeciyim o etçil. Ben çikolatalı, sütlü tatlı o şerbetli
Sadece tavuğa mesafeli olmak da hem fikiriz
Tavuğu bizde yemiyoruz.Uzun zamandır yememiştik yarışma için aldımKöy tavuğu alıyorum aradaOnunda fiyatlar uçtu

Tavuğu bizde yemiyoruz.Uzun zamandır yememiştik yarışma için aldımKöy tavuğu alıyorum aradaOnunda fiyatlar uçtu
Biz de köy tavugu seviyoruz Nevoş Köy tavugu ve market tavugu asla aynı şey değil benim için.
Allahtan annem yetiştiriyor, kesip doğrayıp hazırlayıp veriyor bana buzlukta

Aha aynı benimki
Balık da severek yemez benimki ben çok severim. Tek başına da yenmiyor
Önceden ben de mahrum kalırdım sevdiğim yemeklerden. Artık O’nun yer mi acaba, tek tencere kaynasın diye O’nun sevdiği yemekleri yapmıyorum.
O’na ayrı, kendime ayrı yaptığım çok oluyor

Önceden ben de mahrum kalırdım sevdiğim yemeklerden. Artık O’nun yer mi acaba, tek tencere kaynasın diye O’nun sevdiği yemekleri yapmıyorum.
O’na ayrı, kendime ayrı yaptığım çok oluyor
Bu cok iyi ama sen hamarat bi kadınsın, ben tembel
Sanırım çocugum olmadıgı sürece hep aynı şeyleri pişirip durucam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…